Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Lássunk a fordított lovagló pózt és variánsait. Nem is túl nehéz, de nem is túl szokványos.

A hagyományos lovagló pózt nyilván ismerjük (ha nem akkor takarjunk el a blogról!), erről is biztosan hallottuk. Gondolom sokan próbálták is már, de szerintem a nagytöbbség ritkán használja, mondjuk lusták (fárasztó lehet, főleg a csajnak). Főleg a nőknek lehet nehéz, ezért segíteni kell a férfinak a fizikai erejével.

 

 

 

 

 

Maga a póz: csávó háton fekszik, a csaj pedig neki háttal beleül a faszba, általában térdelve, de lehet guggolva vagy akár szinte hason fekve is. A konkrét póz szempontjából az is nagyon fontos, hogy a csaj hátrafele dől vagy inkább előre fele dől.

Vegyük ezek közül a leghagyományosabbat, a lány térdel, (kicsit) előrefele dőlve:

A látvány csodálatos: partnerünk felsőteste hátulról, szép kerek segge, felvillanó ánusza és a farkunk ahogy eltűnik a pinában. A csaj pedig, ha lefele néz, a behatolás látványával lehet gazdagabb.
Kezünkkel ekkor a hátát tudjuk simogatni, az ánuszával játszani (kiváló indító lehet egy jó análszexhez), és persze a seggét markolászni, csapkodni.
Ő elsősorban a melleivel vagy golyóiddal tud játszani, ami bizony jól esik. Izgathatja a saját csiklóját is, akár vibrátort is használhat, mivel maga a baszás a csiklóját nem fogja ingerelni.
Pöcsünk szempontjából fura a dolog, picit kényelmetlen neki: a szokatlan szög miatt visszahajlik. Ezért a mozgást az elején óvatosan kell csinálni.
A mozogást lehet úgy, hogy te csak fekszel, ő ugrál fel/le/előre/hátra vagy a csaj tart ki egy pózt guggolva és te kened neki. Ha fárad a lány, csináld te a melót.
A csajok egyébként azért szeretik ezt a pózt, mert ilyenkor általában ők döntenek a behatolás szögéről, gyorsaságáról, mélységéről. Kiváló G-pont izgató.

 

 

 

 

 

A póz még látványosabb ha tükörrel szemben kúrunk így, pl. egy hotelben.
De legyünk kreatívak, húzzunk széket az előszobai tükör elé. Felejthetetlen lesz a látvány!
A kreativitás mindenre vonatkozik. Főleg hogy tényleg rengeteg féle képpen lehet variálni.
Ha a lány egyenes ül vagy előre van dőlve akkor (oldalább fordítva magát) könnyen hátra is tud nézni, így nem "arctalan" a dugás. (Had ne ecseteljen az arc látványánák fontosságát)
Próbáljuk ki a pózt ruhában is, csak tangát félrehúzva.
El is élvezhetünk így, akár a muffba, akár a seggre/ánuszra spriccelve. Ha hátra dőlve van a csaj verhetjük a puncira, céllövők/távollövők megpróbálkozhatnak a mell vagy arc lövésével is.
Az ilyen pózok nagyrésze kiváló análszexre is!

 

 

 

 

 

Egyik variáns: a lány térdelve nagyon előrehajol, szinte hasra fekszik akkor a hátát sem látjuk, csak segg/pina/ánusz kombó tárul elénk, ami gyönyörű. A póz ezen fajtáját elég nehéz sokáig csinálni, mivel a fasz itt már nagyon kemény visszahajlik. 

 

 

 

 

 

Másik variáns: a lány (általában guggolva) hátradől inkább, akkor szinte semmit nem látunk, viszont faszán tudjuk kézzel ingerelni a csiklóját, melleit, csókolgatni a nyakát, a hátát. Ha annyira hátradől, hogy szinte ránk fekszik, akár smárolhatunk is. Ez a fajta póz a fasznak is kíméletesebb. Néha húzzuk ki teljesen, csapkodjuk meg vele a puncit, majd jó erősen dugjuk vissza. Szép látvány ez a nőnek.

 

 

 

 

 

Harmadik variáns: az egyik legjobb ilyen póz, amikor mi szokás szerint fekszünk, a csaj pedig úgy bele a faszba mintha széken ülne. Kezével oldalt támaszkodik, guggol, de a lába teljesen összezárva maga előtt. A seggénél tartva tudjuk őt segíteni. Fantasztikus látvány, és kényelmes így is.

 

 

 

 

 

Tényleg érdemes kísérletezni ezzel a pózzal, és a pózon belül is. Lehetetlen lenne felsorolni minden, inkább álljon itt még pár animáció és néhány kép kedvcsinálónak:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: supracoger  2010.05.30. 21:30 1 komment

Címkék: tipp szex dugás anál póz

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr582042686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása