Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Több részes hova élvezz cikkek első darabja! Az arcraélvezés!
A férfiak vágynak rá, imádunk gecivel beterített női arcot látni. A nők nagyrésze utálja. Ejj, az szokásos ellentétes vágyak. Épp ezért először ömlengéssel kezdenék.

 

 

 

 

 

Sokak szerint a pornónak köszönhetjük és megalázó a nőnek. Szerintem egyik sem igaz. Lehet hogy legtöbbünk pornófilmben látta először, de tuti eszembe jutott volna magamtól is, hogy mi lenne ha oda folyatnám. Az is biztos hogy vannak olyan parasztok akik saját dominanciájuk jeléül akarnak egy nő arcára élvezni, de a nagytöbbség nem.
Ezt lenne a jó, ha megértenék azok a nők, akik "nem vagyok ilyen ribanc", "persze mert a pornóban láttad" felkiáltással akarnak minket megfosztani ettől az élvezettől.

 

 

 

 

 

Meg kellene érteni: mint sok minden a szexben, ez is egy játék. Nyilván izgalmasabb a partnerre élvezni, mint a TV távirányítójára. Szeretünk hatást kiváltani, a nő pedig, ha a testének bármely pontjára élvezünk, valamit "csinál". Izgalmas dolog ráverni és figyelni a reakciókat. És persze jól néz ki! Ha nem is szereti a nő, a férfi viszont vágyik rá, engedje meg a nő néha, hogy az arcára élvezzenek. Mi férfiak is megteszünk sok olyan dolgot (nem feltétlen a szexben) amit nem akarunk, de megtesszük néha, mert szeretjük a párunkat, és szeretünk örömet okozni. Több órányi ruhavásárláshoz képest ez a pár perces móka szinte semmi, haha.

 

 

 

 

 

Másrészt a teljes elfogadást, a teljes odaadást jelképezi. Ha egy nő megengedi (mit megengedi, akarja) hogy az arcára élvezzek, azzal jelzi hogy "igen, elfogadom az egész lényed, a gecit is ami a farkadból jön, nincs vele problémám, mert nincs veled problémám". Hasonlatos dolog ha én az ánuszát nyalom. Hiába tudom, mire való a segglyuk, abban a pillanatban ez eszembe sem jut. Akkor annyit látok benne, hogy örömszerző forrás, amit így én élvezettel kényeztetek. Az ember nem dugja csakúgy szarba az ujját, ahogy gecit sem kell csakúgy az arcára. De a szex az odaadásról szól, a tabumentes élvezetről, ezért bedugom az ujjam a fenekébe, mert jó neki, aztán az arcára verem, mert az meg jó nekem. Ilyenkor nem "gecis az arca" a partnernek, hanem egy csodás szex befejezéséül a férfi velejét a legszebb testrészén láttatja: az arcán.

 

 

 

 

 

Ömlengős dumák után a tények, technikák. Arcra élvezés alatt nem azt értjük amik oda is fröccsent pár csepp geci, hanem amikor a lövet konkrét célja a női arc. Nem a száj, nem a kinyújtott nyelv, nem az orr, nem a haj, az arc! (lesz cikk a többiről is). Általában a száj feletti rész lesz gecis, nem maga a száj és az áll (mint szájra/nyelvre élvezéskor).

 

 

 

 

 

Ez a teste egyik fontos, nagyra tartott része, nem úgy mint mondjuk egy hát vagy has. Ha valakinek a hasa minden megbeszélés nélkül gecis lesz, nem fog ugrálni. De ha az arca! Ezért ha még sose élveztünk az arcára mindenképpen beszéljük meg előre a dolgot. Persze többszöri alkalomra már nem kell mindig előre bejelenteni. De elsőre mindenképpen. Igen nagy balhé kiindulója lesz/lehet ha csak szó nélkül odafolyunk.

 

 

 

 

 

Arcra élvezni lehet szopatás, kézimunka végén, vagy a'la pornó, dugás végén, stb.
Szopatáskor a partner fel tud készülni, mivel kirántjuk a faszt a szájából. Ilyenkor nem nagyon kell helyezkedni, valószínűleg az a póz, amiben szopattuk nagyjából megfelelő az élvezéshez.
Kézimunkánál már viccesebb a helyzet, mivel a partner nem tudhatja előre, mikor élvezünk. Észbontó ilyenkor, ha az első kifröccsenő gecit meglátva úgy helyezkedik, hogy az arcára menjen a cucc.
Dugás végén szintén érdekes a dolog. A partner tudja hogy jön az élvezés, mivel elhagyjuk a pózt. Ilyenkor a legmókásabb, mivel sokszor csak pár másodpercünk van új (arcraélvezős) pózt felvenni, nagy a kapkodás (képzeljük csak ilyen, mennyire nem egyszerű egy fordított lovaglópózból pár másodperc alatt a faszhoz juttatni a fejét). Vagy sikerül, de az is marha izgató, amikor nem, és csak messziről, fura helyzetben lövünk, vagy próbálunk az arcáig lőni.

 

 

 

 

 

Az egyik fontos tényező a végeredmény szempontjából hogy a nő arcának helyzete, azaz merőleges vagy párhuzamos a talajjal vagy a kettő között (látni fogjuk az utóbbi a legjobb). A másik hogy belőlünk milyen erővel tör ki a sperma.
Ha távollövők vagyunk, semmiképp se csináljuk úgy, hogy a farkunk a fekvő nő feje fölött van (vagy álló, teljesen hátra hajtott fejű nő fölött), mert ellövünk fölötte és csak a végső pár csepp kerül a célba. Döntse meg kicsit a fejét, ha fekszikelőre , ha ül/áll akkor kicsit hátra. Farkunk legyen legalább 10 centire az arcától. Ez mindenkinél más, kisérletezzük ki nekünk hogy a legjobb. Bár nem az orr a cél, mégis érdemes oda célozni, az az arc közepe, és úgyis össze-vissza fogunk priccelni, beterítve az egész arcát.
Ha csak szolidan kifolyik belőlünk a cucc, akkor épp fordítva, mindenképp az arc fölött legyen a fasz, hiszen épp az alá fog folyni a cucc.

 

 

 

 

 

Vigyázzunk a szemére. Külön perverzió és külön poszt ha (nap)szemüveget visel a hölgy, általában elég ha becsukja a szemet. Egyszer kerüljön geci a szemébe és megtanuljuk mennyire csíp. Persze nem a legerotikusabb ha végig csukva van a szeme amíg verjük fölötte. Kérjük meg hogy közben nézzen ránk és csak ha indul a lövet akkor csukja be.

 

 

 

 

 

A póz témája azért nem ennyiből áll amit fentebb le írtam, csupán azokat az ideálisak. De szokás szerint érdemes variálni. Tulajdonképpen bármilyen póz megteszi ahol a pöcsünk az arca felé irányul. Ez lehet akár úgy is hogy mi háton fekszünk, ő fölénk térdelve szop, majd így, tulajdonképpen felfele lőve élvezünk az arcára. Akár úgy hogy kutyapózban dugjuk, ő térdelve marad, mi pedig az arcához szaladva verjük rá. Egy testrészként emlegetjük az arcot, de teljesen más egy háton fekvő nő arcára verni, mint egy oldalt fekvőére. A legtöbb esetben maga a férfi kezeli a szerszámát a konkrét élvezéskor, de akár a nő saját maga is fejheti a farkunkat saját kezével (pl. egy jó szopatás végén érzi hogy a szájába fröccsen a lé, kirántja és az arcára engedi inkább).

 

 

 

 

 

Természetesen maga az arcraélvezés is több, mint aminek látszik. Több annál oda hogy tartja az arcát, te meg ráfejed. Több rejlik ebben, és még azt is meg lehet bolondítani. Csináljuk az egész tükör előtt, mintha pornófilm végét néznénk, úgy fogjuk látni saját akciónkat. Emellett csodálatos dolog pl. az élvezés után a csurgó spermát látni, élvezzük ki.
Kérjük meg hogy finoman szopja tovább a farkunkat, golyóinkat, játsszon még a fasszal. Az ember ilyenkor szinte hallja mintha mondaná a nő: "tudom hogy most élveztél el de nem tudok betelni veled!" Vannak olyan tüzes nőszemélyek akik ilyenkor ujjukkal leszedik az arcukról és szétkenik magukon vagy lenyelik.

 

 

 

 

 

Az egyik legizgalmasabb dolog szerintem ha úgy baszunk egy nőt hogy a spermánk ott virít az arcán. Miután rávertük kérjük meg hogy ne törölje le, nyaljuk ki keményen a punciját, közben csodáljuk a élvezkedő, gecis arcot, majd dugjuk meg és élvezzük az arcára újra. Vagy nézni ahogy partnerünk telepakolt arccal maszturbál (ahogy wifey szokta). Ez így leírva nagyon alpárinak és bunkónak tűnhet, pedig csak teljesen átadjuk magunkat a szexnek és a perverzióknak.

 

 

 

 

 

Beszéljünk is az elélvezés előtt. Főleg az az iszonyat izgató, ha a partner mondja, szeretné hogy így élvezzünk. Ha kereken kimondja hogy "élvezz az arcomra". Kell ennél jobb? Persze akár mi is mondhatjuk neki, hogy ezt szeretnénk. Szex hevében hallva lehet jobban belemegy, mintha vacsora közben közölnénk eme vágyunkat. Vigyünk tüzet a dologba!
Az se mindegy hogy csukott szájjal, faarccal várja a csodát, vagy nyalogatja előre a száját, netán játszik a nyelvével, a lövés előtt kihívóan néz ránk, szinte mondja a szeme hogy "lőjjjj már". Szóval a lényeg hogy a nő is akarja és mutassa is hogy akarja. Egy unott, fontorgó undorodó arcra verni nem élvezetes.

 

 

 

 

 

Természetesen mint mindennek, az arcraélvezésnek is vannak előnyei, hátrányai (a máshova élvezésekkel szemben). A hátrányai miatt, és mert a nők általában viszolyognak tőle nem kell hogy a mindennapi szex része legyen. De ha vágyunk rá akkor fontos hogy néha-néha megkapjuk.
Előnye hogy mivel a szájba nem feltétlenül jut geci nem lehet kifogás a sperma íze. Az elélvezések közül szerintem a legjátékosabb.
Hátránya hogy igen nagy gedvát tudunk magunk után hagyni. Egyrészt kizárt hogy az összes cucc a nőn landoljon, másrészt az arcot is le kell takarítani utána. Lehet hogy a haja is olyan lesz. Éppen ezért vannak helyzetek amikor egyszerűen nem opció ide élvezni. Egy disco WCjében megejtett akció után nem biztos hogy minden nyomot szépen le tudunk takarítani.

 

Szerző: supracoger  2010.06.03. 18:13 1 komment · 2 trackback

Címkék: tipp szex orál ejakuláció

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr162052779

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: supra random szavazás: hova szoktál élvezni? 2010.06.17. 21:43:12

          ÁLTALÁBAN hova szoktál élvezni? (hölgyeknek: párotok általában hova élvez?) var so = new SWFObject("http://www.addpoll.com/flashPoll.swf", "flashpolls", "300", "700", "9"); so.addVariable("questionId", "52247");...

Trackback: "Fejlövéses" amatőr lányok 2010.06.04. 10:01:39

A képre kattinva komplett galéria található.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pinablogger 2010.11.07. 03:06:18

mély egyetértés részemről...szexi, izgi, pajkos játék...
süti beállítások módosítása