Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Hol dugjunk sorozat első darabja. Természetes nem az ágyban!
Indítsunk is rögtön egy publikus hellyel, a lifttel. Dugjunk, szopjunk, basszunk, nyalunk liftben!

Azt, hogy liftet hogyan találtok már rátok bízom, teljesen egyéni ki hol lakik. Az is lehet hogy ez a tipp nálatok teljesen ki lesz lőve. A lift mérete/fajtája is adott lesz valószínűleg, de ha lehet választani akkor nyilván a nagyobb. De a legfontosabb, ha van tükrös lift, mindenképpen azt válasszátok!

Van egy marhajó előnye a liftnek! Zárt, és amíg csukva van az ajtó kívülről senki nem lát semmit. Nem kell állandóan körbe leskelődni, fülelni hátha arra jön valami, csak arra kell figyelni hogy megy-e még a lift. Yeah!
Az is feldobja az élményt ha a lift mozgásban van. Mégiscsak más érzés egy mozgó valamin baszni.

 

 

 

 

 

Lehet akár spontán, akár tervezett, egy biztos, mivel mégiscsak publikus helyen vagyunk, mindenképpen gyors menetre kell készülni, így az ott leírtak érvényesek (állva kúrás stb.)
Ha előre terveztük a dolgot, olyan göncöt válasszunk amiben könnyen lehet ezt megvalósítani. Alap hogy a csajon ne legyen bugyi, és olyan szoknya/ruha legyen rajta, amivel gyorsan el tudja takarni magát. A faszinak is érdemes hosszú pólót felvenni, így folyamatosan elő lehet véve a farka, és ha nem ágaskodik túlságosan, a póló el tudja fedni.

 

 

 

 

 

Általában a tömbházakban levő liftek lefele menet megállhatnak más szinteken, felfele viszont nem. Így lefele bármelyik pillanatban betoppanhat mellénk egy anyóka a piacra sietve. Általában egy, max két másodpercünk van kicuppanni barátnőnkből, ami gyakran kevés. Éppen ezért lefele menetben (még csúcsidőn kívül is) én legfeljebb kézimunkát, ujjazást, esetleg orált ajánlanék, fullos dugást semmiképpen nem.
Sokkal jobb amikor felfele megy a lift. Akár hanyadikon is lakunk, netán ott se lakunk, mindegy, mindenképp a legfelső szintet célozzuk meg, így van olyan fél-egy percünk akciózni. Dughatunk míg a gép amíg felér a lift. Aztán le, majd ismét fel. És ismét.
Ne feledjétek a liftben való hangoskodást azt egész lépcsőház hallja. Ennek megfelelően állítsátok be a hangerőtöket.
Az is legyen eszetekben, hogy a lift koszos hely. Eszetekbe ne jusson pucér seggel leülni a padlóra és egyéb hasonló ökörségek.
 

 

 

 

 

 

Persze van, amikor kisebb a forgalom, így érdemes estig, éjszakáig várni. Így akár meg is állhatunk egy emeleten kúrni. Mármint az álló liftben maradva. Érdemes első, második emeleten megállni, onnan úgy is lépcsőznek. Persze így is kockáztatjuk hogy ránk nyit valaki az adott emeletről, de reménykedjünk benne, hogy halljuk ha közeledik. Bár ha üveges a lift ajtó akkor felejtős, rögtön meglát minket.
Jó alternatíva lehet a STOP gomb. Megállíthatjuk két emelet között a liftet és indulhat a hancúr. Ehhez viszont mindenképpen ismernünk kell a lift lelki világát, mivel mindegyik másképp reagál a stopra. Lehet hogy rögtön vészjelez, lehet hogy bár megáll, de ha hívják akkor újra elindul, stb.
 

 

 

 

 

 

Ha liftes helyen lakunk akkor főleg érvényes, hogy legyünk spontának. Csajok, hazafele, amíg megy fel a lift, kapjátok elő a csávótok farkát és verjétek, vagy szopjátok. Mire beértek a lakásba garantáltan letépi rólatok a bugyit.
Hogy a végén hova verjük? A lányra vagy lehetünk igazán rosszak és folyhatunk az amúgy is mocskos lift falára, padlójára.

 

 

Szerző: supracoger  2010.06.06. 22:09 Szólj hozzá!

Címkék: tipp szex hely dugás quickie

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr82060889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása