Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

A hova élvezzünk sorozatban essünk is most túl az ejakuláció újabb céltábláján, a lábfejen.

 

 

 

 

 

Vannak akik a női test semmiféle konkrét szexuális tartalommal nem bíró részeihez vonzódnak. A leghíresebb ezek közül a láb fetisizmus. Természetesen mindannyiunknak ágaskodik a fasza egy szép női combot/lábat látva, de itt konkrétabban, a lábfej imádatáról van szó. Én magam nem tartozom a "kórosan" lábfej mániások közé, de tudom hogy nagyon sokan igen. Igazából akik lábfej mániások, azoknak újat nem mondok, másoknak meg elég idegen lehet a dolog, de azért lássuk.

 

 

 

 

 

Egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni, ki tudja, a geciben úszó lábfejek láttán rájöhetünk hogy ez az amire mindig is vágytunk. Valószínűbb hogy nem, dehát egy próbát mindenképpen megér.
Kérjük meg az asszonyt hogy szépen lakkozza ki a lábán a körmöt, aztán hajrá! Dugás, szopás, netán egy jó footjob végén vegyük kézbe a falloszt és verjük a lábfejére.
Alternatívaként a talpára is verhetjük. Ha profi a lábbal faszverésben akkor ő maga a lábával is befejezheti a dolog (ehhez azért elég jó izomzat és gyakorlat kell).
Meg lehet még bolondítani a dolgot azzal, hogy szép harisnyát, stb-t vetetünk fel a nővel. Továbbmegyek, adjunk rá faszmeresztő magas sarkút, szandált, szép papucsot, stb.

 

 

 

 

 

Egyebet nem tudok, ha idegen is, próbáljuk ki, veszteni nem vesztünk vele, jó móka lesz.

Szerző: supracoger  2010.06.07. 23:25 Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: tipp szex ejakuláció

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr502061674

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: supra random szavazás: hova szoktál élvezni? 2010.06.17. 21:43:12

          ÁLTALÁBAN hova szoktál élvezni? (hölgyeknek: párotok általában hova élvez?) var so = new SWFObject("http://www.addpoll.com/flashPoll.swf", "flashpolls", "300", "700", "9"); so.addVariable("questionId", "52247");...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása