Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Itt a nyár! A mai trend szerint szépen egyenletesen kell lebarnulni, ezt szolgálják a szoláriumok is. Biztosan? A rövidnadrág, póló vagy egyrészes fürdőruha által hagyott fehér területek valóban nem a legszebbek, de lehet igazán szexi is a dolog, ha csak a legszexibb területek fehérek.

 

 

 

 

 

Gyönyörű dolog egy szép, egyenletes barna színű női test, de sokan vagyunk akiknek nagyon-nagyon tetszik ha a fürdőruha nyoma durván látszik és a fehér nagyon elüt a barnától. Olyan mintha ruhában levő nőt basznánk. Ráadásul iszonyat erotikus hogy pontosan épp az intim területeket fedi. A puncit, a popsit, a melleket. Így kontrasztban vannak a test többi részéhez képest.

 

 

 

 

 

Lányok, nők, asszonyok, kérdezzek rá, és ha tetszik a párotoknak, akkor hajrá, csináljatok magatoknak ilyen "fehér átlátszó ruhát". Napozzatok sokat vagy irány a szoli, de ugyanabban a fürdőruhában.

 

 

 

 

 

Szokás szerint van mit variálni. Egész segget takaró fehér nyom legyen? Vagy csak tangányi? A melle is legyen fehér vagy csak a popója? Legyünk színesek: barna bőr, fehér punci, dús fekete fanszőr! 

Szerző: supracoger  2010.06.11. 22:33 1 komment

Címkék: tipp szex ruha

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr902075203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery04 · http://dailyerotic18.blog.hu/ 2010.06.12. 16:31:50

Huha... itt aztán vannak fehér foltok... és valakinek meg még jól is áll!! :))
süti beállítások módosítása