Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Nagyon sok póz van dugás közben, amikor kevés vagy akár nulla inger éri a nő csiklóját. Persze élvezik a ki-be vonatozó péniszt, de mint tudjuk (remélem tudjuk), mégis csak a csikló a fő szerv élvezés szempontjából. Éppen ezért miért hagyjuk parlagon a drága jó csiklót amikor épp nem dörzsölődik testünkhöz? Ingerelje kézzel a csaj a csiklóját ha olyan pózban szexeltek ahol egyébként nem érné inger.

Szóval, bár vannak nők akik pusztán a vaginális (netán anális) behatolástól önmagában el tudnak élvezni, de ez a ritkábbik eset. Egyáltalán nem kell kétségbe esni, ha a nő nem élvez el a sima reszeléstől, ez teljesen normális. Általában mit szoktak ilyenkor tenni a párok? Olyan pózban (misszionárius, lovaló) basznak, ahol a dugás közben inger éri a csiklót, mert tudja masszírozni a férfi testéhez, így élveztetik el a nőt. De van alternatíva! Elélvezhet bármilyen más pózban is, csak hogy ehhez plusz segítség kell, valahogy ingerelni a csiklót. Legegyszerűbb kézzel.

 

 

 

 

 

Ingerelheti a férfi is, de akkor már miért ne tegye maga a nő?  Ne legyen szégyellős! Ő tudja mi a jó neki, mikor kell ritmust váltani, stb. A férfiaknak pedig eszméletlen a látvány, ahhoz kúrják a nőt, az pedig közben magával játszik. Ez a teljes egymás felé megnyílás. Hát mégis mi szégyellni való lenne az élvezeten? Megjegyzem, anális szex közben ez alap, olyankor folyamatos ingerlés kell a csiklónak.

 

 

 

 

 

Bónusz tippek!
Szégyellős a lány? Tegye oda a férfi a kezét csiklóra, majd a férfi kezére a nő a saját kezét. Így a férfi ingerli a csiklót, de a nő irányít!
Elfárad a keze? Vagy csak kevés az inger? Hajrá vibrátorral! Odabaszós a látvány, akinek erre nem áll a fasza mint a kő, annak semmire!
Tetszik a dolog? Ne csak dugás közben masszírozza a punciját a csaj. Ingerelje magát szopás közben is. Hamarabb beindul a punci nedvesedése, plusz csodás látvány! Ingerelheti magát az egész előjáték közben!

Szerző: supracoger  2010.06.14. 19:40 1 komment

Címkék: tipp szex dugás orál

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr782079094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SassyGurl 2010.06.30. 14:44:23

minden egyes szóval egyetértek!;)
süti beállítások módosítása