Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Sorozatunkban nézzünk egy konvencionális helyet. Lőjük a patront a cicire, folyassuk a gecit a csöcsére, pricceljünk a tőgyére, élvezzünk a csaj mellére.
Sok ragozni való nincs a dolgon, akár egy jó dugás végén, akár szopatás, de különösen egy fincsi mellbaszás után célozzuk be (általában szemből) a ciciket aztán fröccs! Akár kicsi, akár közepes, akár nagy, akár hatalmas, akár lógós, akár feszes, a mell egy nagyon fontos szexuális testrész, így öröm oda élvezni.

 

 

 

 

 

A lányok is szeretik, mivel ártalmatlan módon lesznek hót gecisek. Számukra azért egy telibe vert cici nem olyan vészes mintha a szájukba/arcukra kapnák az áldást. Mondhatnánk úgy is hogy kulturált dolog a nő szempontjából a csöcsre élvezni.
Egyébként nyugodtan összevonhatjuk más helyekre élvezésekkel is. Lehet egyszerre folyatni az arcra és a mellekre, vagy a szájba és onnan a csöcsökre kifolyatni, stb, stb!
Na lássuk mit lehet variálni és mi mindent lehet tenni azért hogy igazán élvezetes legyen a melle közé lőni a spermát.

 

 

 

 

 

Mivel a fasz a csaj előtt van, kézközelben, nem muszáj nekünk vernünk, ő is kimasszírozhatja belőlünk a cuccost. Így legalább ő irányít!
Fontos, hogy tegye magát oda a csaj miközben/mielőtt ráverjük, ne csak üljön görnyedve. Düllessze ki a melleit, fogdossa, szorítsa őket össze, vagy húzza szét őket. Ha nagy/közepes mellei vannak akkor nyúljon alájuk és úgy gyűrkéssze, masszírozza őket. Körözzön a mellbimbója körül az ujjaival, nyalogassa őket. Szóval a lényeg hogy játsszon a melleivel csaj! Persze játszhatunk vele mi is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne feledjük, hogy a mell nem csak két zsák zsír, ott figyel rajta a két szép mellbimbó nevű csoda, ami külön célpontja lehet a kitörő ejakulátumnak. Éppen ezért a kismellűek se aggódjanak! Nekik (és természetesen párjuknak) is majd' olyan élvezetes a mellre élvezés. Hiszen ha kicsi, ha nagy, az mindenképpen cici, két szép bimbóval, amire baromi jó lőni. Továbbá ilyenkor is érdemes díszíteni a mellet különböző ruhadarabokkal, erről már volt egy cikk.

 

 

 

 

 

A végén persze ott figyel nektár a mellén, ami nem feltétlenül kell hogy rögtön a papírzsebkendő nevű temetőben végezze. Továbbra is játszhat a gecis mellekkel (mert jól néz ki), szétkenheti, az igazán bevállalós lányok pedig le is nyalhatják.
Legyünk változatosak a póz terén is, találjunk ki jó dolgokat, mint az alábbi videón szereplő párocska!
(katt --->ide<--- a videóért!)

Szerző: supracoger  2010.06.17. 22:32 Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: tipp szex ejakuláció mellbaszás

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr272087762

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: supra random szavazás: hova szoktál élvezni? 2010.06.17. 22:38:50

          ÁLTALÁBAN hova szoktál élvezni? (hölgyeknek: párotok általában hova élvez?) var so = new SWFObject("http://www.addpoll.com/flashPoll.swf", "flashpolls", "300", "700", "9"); so.addVariable("questionId", "52247");...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása