Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

A szürke hétköznapokban a szex általában kimerül az "én elmentem, ő elment" szeretkezésekben. Egy menet, jobb esetben két orgazmus, aztán kész. Neeee!

 

 

 

 

 

Ebben a cikkben nem a több menetet szeretném reklámozni. Itt nem a "háromszor volt meg egy este alatt" féle melldöngetésről van szó. Nem az a lényeg hogy baszunk, cigi, aztán 10 perc múlva megint baszunk. Nem feltétlen az hogy kétszer ment el a csaj a pumpálás közben. Persze, ezek is beleférnek, csak most nem erre akarok kilyukadni. Hanem arra hogy néha (vagy gyakran, kinek hogy esik jól) próbáljunk meg kiszakadni a szokásos szimpla előjáték+dugás jellegű szexből. Szóval igenis, néha szexeljünk közvetlenül szex után. Merjünk egy menet alatt többször elélvezni és elélveztetni.

 

 

 

 

 

Nos, konkrétan mire is gondolok. Amit fontosnak tartok hogy megszakítás nélküli legyen a dolog. Az egész legyen egy párnacsata, csak több orgazmussal. Jöjjenek az alpári példák! Például jól leszop az asszony a dugás előtt. Te elmész, ráfolysz, aztán amíg kicsit regenerálódsz jól kinyalod, és akkor indulhat a dugás. Vagy te fogod és kielégíted a száddal, vagy egy trükkös kis vibrátorral. Azután a nedvtől tocsogó punciját el is kezdheted kúrni. Persze akár az is lehet hogy annyira felvagy izgulva hogy hamarabb elmész. Nem gáz, de csak ha itt nincs vége a játéknak! Gyakori az is hogy olyan jól szop a csaj, hogy az ember a nagy hév közben szeretné így, szopatással elérni a csúcsot. Lásd előző eset. Sőt, dugás közben elélveztünk, de még utána lenne kedvünk egy jó cumiztatáshoz, vagy partnerünknek egy nyalatáshoz!

 

 

 

 

 

Mint látjuk, lényegtelen, hogy mi mit követ. Szopatást, nyalást, kézimunkát, vibrizést, 69t-et, sima dugást, stb követhet szopatás, nyalás, kézimunka, vibrizés, 69, sima dugás, stb. Lehet hogy csak apu járt jól, és ő ment el kétszer, lehet hogy csak anyunak volt dupla öröm, de miért ne lehetne akár mindkettőnek duplán jó? Anyu kap egy kiadós vibris kényeztetést, aztán apu egy kézimunkától hatalmasat fröccsen anyu mellei közé, majd rövid puncinyalás után dugás következik ahol anyu elélvez a döngöléstől, apu pedig egy jó cumiztatással fejezi be végleg a dolgot. Miért ne?

 

 

 

 

 

Több előnye is van a dolognak. A faszi tuti hogy tovább fogja bírni ha már egyszer megszabadult fél liter tejföltől. Itt nem arról van szó hogy nem bírná a férfi elég ideig. De miért kellene az egész szex közben arra koncentrálnia, hogy visszatartsa az esetenként már majd elpukkanó faszát? Akkor inkább fröccs és folytassuk nyugodtan a baszást. Kényelmesebben lehet így dugni. Az is csodás amikor a még szédelgő faszt elkezdi szopni a csaj és a látjuk, érezzük hogy a kókadozó pénisz újra megkeményedik. A nőnek is csodás érzés, teljesen más mint amikor rögtön egy kőkemény lőcsöt tolnak a szájába.

 

 

 

 

 

Másrészt, a nőknek általában többi idő kell hogy a kellő hangulatba kerüljenek. Mire túl van egy nyalatós orgazmuson, addigra már biztosan elég szexuális hangulatban van. (Figyeljük csak meg mennyivel másképp fog szopni!!). Nem véletlen egyébként, hogy anális szexnél alap, hogy úgy igazán laza a csaj (szó szerint) ha már legalább egyszer elélvezett. A nőknél ugyebár nagyon hangulat függő az orgazmus. Ők is lazábban állnak az egész dugáshoz, ha tudják hogy már megvolt, és már nem arra kell koncentrálni, hogy meglegyen. Ez rögtön visszaköszön a pózokban. Ha már elélvezett a lány, akkor nem csak a csiklódörzsölő pózok lesznek "erőltetve" .

 

 

 

 

 

Felmerülhet a kérdés, hogy mi legyen a gecivel. Ha a faszi többször megy el, akkor ott bizony fröccsen aminek fröccsennie kell. Biztosan van akinek ez negatívum. Ők élvezzenek diszkrét helyre, aztán töröljék le. Szerintem viszont ez is feldobja a játékot. Rengeteg hely és póz vagy ahogyan kiadhatjuk magunkból a patront. Ott aztán ott is maradhat a cucc és folytatódhat a játék. Élvezzünk a seggére, aztán rakjuk vissza a lőcsöt és döngöljük tovább. Élvezzünk a mellére és azután szopassuk. Élvezzünk az arcára és nyaljuk ki. Élvezzünk a puncijára aztán ujjazzuk hülyére. Élvezzünk a kezébe, aztán azzal veressük ki.

 

 

 

 

 

Szerző: supracoger  2010.06.21. 23:00 Szólj hozzá!

Címkék: tipp szex szopás dugás orál nyalás

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr202095870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása