Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Újabb nyalás póz, amivel az előzőhöz hasonlóan kibillenthetjük a nőt a szokásos ágyban fekve nyalatásból. Nyaljuk ki miközben az arcunkon ül.

Bármennyire is csúnyán/furán hangzik, hogy az egyik ember a másik arcára ül, nincs ebben semmi fúúúj, meg perverz, ez csak egy kurvajó póz a nyaláshoz. Teljesen mindegy mekkora darab a nő, próbáljuk csak ki! Feküdjünk le kényelmesen az ágyra (párnával a fejünk alatt, vagy anélkül) és kérjük meg a lányt, hogy helyezkedjen fölénk térdelve. Épp úgy mintha sima lovagló pózt csinálnánk, csak most ne a lukával a péniszt, hanem csiklójával a szánkat vegye célba. Ezután húzza ki magát, vagy hajoljon neki a falnak (ha közel van), netán dőljön kicsit hátra.

 

 

 

 

 

Frenetikus a látvány, főleg ha előre hajol. Partnerünk arca, lefele lógó hajzuhataga, és a mellei is lefele lógnak, felénk. Neki is jó lesz látni ahogy muffja alatt elbújva nyalakodunk. Plusz dolog hogy ő mint domináns fél, felül emelkedik a férfin, és most ő parancsol. Tegye is meg. Pontosan be tudja lőni a csikló helyét a nyelvre! Ő állítja a nyelvcsapás szögét, az intenzitást! Ha pedig máshol szeretné érezni a nyelvcsapásokat (ajkak, bejártat, stb), azt is egyszerű mozdulatokkal maga el tudja intézni. Nekünk csak pörgetni kell a nyelvünk. A férfinak is izgató az élmény hogy szó szerint (mondjuk ki) fogságában van egy puncival a szájában, és nyalni kell amíg a csaj úgy gondolja.

 

 

 

 

 

Közben ott a kezünk, amivel szintén fokozhatjuk a dolgokat. Sajnos ujjazni nem fogunk tudni, legalábbis a szokásos könnyedséggel nem, főleg ha teljesen szorosan rajtunk ül a partner. Viszont csöcsörézhetünk, használjuk ki a fentről fölénk lógó légzsákokat. Markolásszuk keményen a seggét, nedves ujjal izgassuk az ánuszát. Simogathatjuk az arcát, talán be is kapja az ujjunkat, amitől aztán tényleg a mennyben leszünk. Verhetjük a faszunkat is közben, erről még bővebben később.

 

 

 

 

 

Ha nem támaszkodik a kezével a lány, akkor ő is használja azokat. Izgassa a saját melleit, játszhat a hajunkkal. Jelezve hogy ő a főnök, húzhatja is a fejünket a punci felé. Csodálatos! Ne legyen szégyellős, kézzel izgathatja a csiklóját, miközben mi még lentebb lefetyelünk. Ha hátradől, a farkunkat is eléri, ha verni támad kedve.

 

 

 

 

 

Fordítva is ráülhet az arcunkra, tehát arccal nekünk háttal. Erről inkább egy külön cikkben írok majd, de tudjunk róla hogy van ilyen is. Sőt lehet úgy is csinálni hogy a csaj az ágy szélén ül! 

 

 

 

 

 

 

A csaj remélhetőleg hatalmasat fog élvezni, mi pedig extrém közelről élhetjük át az orgazmusát. Ha bírjuk a strapát, nem kell finomkodnia, szó szerint meg is baszhatja a szánkat! Igazán profik (ujjazás híján) csinálhatják azt is, hogy előtte egy felhelyeznek egy vibrátort a csajnak.
Sőt, a legvégére hagytam a legjobb mókát. Ettől hogy mi nyalunk, még mi is elélvezhetünk. Csodás érzés lesz a nőnek és el fog olvadni az örömről, a meglepetéstől amikor megérzi, hogy meleg sperma spriccel a hátára, a fenekére. Akár mondhatjuk is neki, mentálisan elősegítve az orgazmusát: "Annyira jó téged nyalni, hogy most rögtön a hátadra verem". Pláne király a dolog, ha fordítva ül rajtunk, és végig is nézheti ahogy kiverjük, be is segíthet a kezével, majd érezheti a mellére, puncijára, hasára zúduló ejakulátumot.

 

Szerző: supracoger  2010.06.28. 13:10 2 komment

Címkék: tipp szex orál nyalás póz

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr372114550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megyekmais · http://megyekmais.freeblog.hu 2010.07.14. 09:50:22

Ha hiszed, ha nem, kedvet kaptam és sikeresen meg is valósítottam a leírtakat. Isteni jót élvezett az arcomon, közben meg masszíroztam a melleit.
Köszi ezt a gondolatébresztő posztot is!
süti beállítások módosítása