Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Egy szép formás fenék. Fessük be spermával! Élvezzünk a csaj seggére! Olyan szép a női fenék és annyi féleképpen lehet gecivel bekenni! Részletek alant!

Szerintem már mindenki löttyintette ide a patronját, általában kutyapózban való dugás után szoktunk ide folyni, hiszen olyankor ide vagy a hátra a legegyszerűbb. Hátulról állva dugáskor is hasonló a helyzet. Ilyenkor szépen kihúzzunk a durranni készülő farkunkat a punciból és markoljuk meg a segget és maszatoljuk össze. Vigyázzunk, távol lövőknél könnyen a csaj hátán landolhat a cucc, ezért a fenék mögé és ne felé helyezzük a fütyköst.

 

 

 

 

 

Nem csak az előbb említett pózok használható erre. Fordított lovaglóban ritkán élvez el az ember, mert nem olyan kényelmes. Pedig megéri! Gyönyörű látvány ahogy a csaj a farkunk felett guggol, mi pedig így, fekve élvezünk a fenekére. Szóval a lényeg, hogy bármilyen pózban, ahol hátulról támadunk, élvezzünk a fenékre. Még akkor is ha ez a póz nem egy tipikus "befejező" póz, vagy ha fura is. Például hátulról toljuk, de a csaj nem négykézláb van, hanem teljesen hasra feküdt. Csodás! Vagy oldalt fekve hátulról toljuk, ilyenkor gyönyörű igazán a csajok segge, hát verjük rá!

 

 

 

 

 

Sőt! Nem kell ragaszkodnunk a hátulról támadó pózokhoz. Ha szeretünk a seggére élvezni, akkor fordítsuk hasra a misszionárius póz végén. Sőt, nem kell a dugáshoz ragaszkodni. Tök jó szopatás után megfordítani és kifehéríteni a csaj popóját. Lehet kézimunka után is! Kedvencem amikor csak pucérra vetkőztetem a lányt, ő bedől, én mögé állok, smárolunk, és kiverem a fenekére. Ráadásul a fenéken is lehet lőni több felé! A farpofákra, a vágatot célozva, és az ánuszra is juthat. Fincsi perverzió ha a végén meg is csapkodjuk a farkunkkal a gyönyörűen kimeszelt fenekét!

 

 

 

 

 

A csaj se legyen tétlen, rázza a fenekét! Eszméletlen jól néz ki amikor rezeg a popó! Csapkodja és húzza szét a seggét, akarja hogy oda spriccelj! Izgassa közben magát, ingerelje a csikló, ujjazza magát, körözzön a segglyukán. Így lehet igazán feldobni a dolgot!

Szerző: supracoger  2010.07.02. 23:30 2 komment · 1 trackback

Címkék: tipp szex ejakuláció

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr802119242

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: supra random szavazás: hova szoktál élvezni? 2010.07.01. 21:15:54

          ÁLTALÁBAN hova szoktál élvezni? (hölgyeknek: párotok általában hova élvez?) var so = new SWFObject("http://www.addpoll.com/flashPoll.swf", "flashpolls", "300", "700", "9"); so.addVariable("questionId", "52247");...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sandorjanos6 2010.07.03. 17:27:05

üdv supra! nagyon tetszenek a cikkek alig várom az újakat csak így tovább!

holden. 2010.10.12. 00:20:39

Bal oldalt alulról a második kép a legbabább:)
süti beállítások módosítása