Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Na nem kell félni, nem lesz a suprából is szex sztorizós blog, de azért álljon itt egy történet! Sőt, küldjetek ti is sztorikat (kontakt bal oldalon) és a jobbak akár meg is jelenhetnek.

 

 

 

 

 

Nem volt egy bombázó. Sőt kimondottan szép sem. Persze csúnya sem. Olyan átlagos, vagy inkább az átlag alatti. Alacsony volt. Nem volt szép alakja. Nem volt se dagadt, se vékony. Lehetett vagy 60 kiló. Inkább vékony volt, de az a tipikus alkat, akinek kicsi a melle és vastag lábai idomtalan fenékben érnek véget. Fakó bőre volt. Az arca egész helyes lett volna, viszont csúnyák voltak a fogai. Legalább a haja szép volt. A szeme vidám, bohókás, naiv. Olyan csaj, aki után nem fordulnak meg az emberek. Legfeljebb ha valami dögösebb cuccban van. De hát miben? A mellével nem tud villogni. A fenekével sem. Fehér, vastag lábai sem tipikus ideálok. Az öltözködése sem dobja a kinézetét. Talán amikor egyrészes hosszú szoknyájú ruhát visel. Olyankor szépnek tűnik a fara, nem látszanak a lábai, a dekoltázsa is egész jó. Egy ilyen alkalommal sikerült megbasznom.

 

 

 

 

 

A kihalt közintézményben senki nem volt már ekkor. Férfiember minden dugható nővel elképzeli, hogy milyen lenne megbaszni, milyen lehet a teste. Nem volt ez velem sem másképp. Hiába nem volt szép, napi szinten állandóan láttam, ezért sokszor el is képzeltem milyen lehet pucéran. Néha belegondoltam, milyen lenne, ha egyszer, amikor mindenki elhagyja a hivatalt, nekem ugrana és óriásit szexelnénk. Hát nem így történt. Ő sem tetszett nekem igazán, én sem neki. És ez áthatotta az egész aktust. Nem volt szikra a levegőben, nem volt forró hév, nem volt fülledt erotika. Közönséges volt az egész, mint egy fogmosás. Ismertük egymást évek óta, naponta több órát töltök vele, mint a feleségemmel. A munkahelyen töltött időben előkerülő szokásainkat töviről hegyire ismerte a másik. Már amennyire érdekeltük egymást, mert igazán közös témánk nem volt. Beszéltünk egymáshoz, de leszartuk a másik dolgait. Valahogy ilyen lehet, ha az ember egy régi jó csaj-barátjával fekszik le egy gyenge pillanatban.

 

 

 

 

 

A dugáshoz vezető út sem illik se egy romantikus, se egy pornófilmbe. Unalmas dolgokról beszélgettünk, valahogy szóba került a szex is. Flegmán odavetette, hogy mostanában nem volt része benne, de nem is nagyon bánja. Bárkivel is csinálta eddig, sosem volt igazán oda a szexért. Mondtam neki, hogy én azért megcsinálnám. Azt mondta, végül is csinálhatnánk is akár. Neki aztán tök mindegy. Nem volt kacér mosoly egyikünk száján sem. Nem voltak csillogó szemek. Olyan volt, mint amikor egy unatkozó haver lehív sörözni egy másik unatkozó haverját. Az pedig lemegy, de csak mert nincs jobb dolga. Nincs igazán kedve, de azért lemegy mert unja magát. Aztán lenn unottan söröznek. Akkor nem igazán lepődtem meg azon, hogy beleegyezett a szexbe. Utólag viszont furcsálltam. Az egy dolog, hogy én, mint férfi, képes vagyok az érzelmek nélküli szexre. Sőt én a szenvedélymentes, üres szexre is bármikor készen állok. De hogy egy nő? És pont ő? Szerintem annyira semmit nem jelent neki a szexualitás, hogy ez a kósza baszás sem jelentett neki semmilyen érzelmet.

 

 

 

 

 

Hév hiányában azt sem igazán tudtuk hogyan kezdjünk neki a dolognak. Gondoltam odamegyek és megcsókolom, de aztán eszembe jutottak a fogai. Inkább mégsem. Adtam egy csókot a nyakára, de mintha egy darab fához ért volna a szám. Nem éreztem semmit, ő sem. Ugyanazzal az unott arccal nézett tovább. Szerencsére megmentette a helyzetet, idiótán mondta, hogy "akkor csinálom én először". Leült egy székbe és elkezdett szerencsétlenkedni az övemmel. Utána a cipzárammal. Nagy nehezen elővette a farkam és rántott rajta kettőt. Gondoltam inkább leveszem a nadrágom. Elkezdett szopni, legalábbis ő biztosan így gondolta. Igazából csak bénán rángatta a faszom, közel a szájához, néha kinyújtva a nyelvét. Én eddig hozzá sem értem, de ekkor úgy gondoltam a "bensőségességet" elmélyítendő a vállára tettem a kezem, majd finomat a hajába túrtam és cirógattam a tarkóját. Próbáltam kicsit közelebb húzni a fejét, hátha igazi szopás alakul ki a dologból, de nem működött a dolog. Kezdtem nagyon unni a dolgot, de nem tudtam hogyan jelezzem neki, hogy lépjünk tovább. Mivel egyszer sem nézett fel rám, nem látta a mérgelődő arcomat. Megfogtam a karját, feljebb húztam, így nagy nehezen leesett neki, hogy hagyja abba. Ült tovább a székben és nézett kérdőn, hogy hogyan tovább.

 

 

 

 

 

Éreztem, hogy eljött az én időm, végre megcsodálhatom átlagos testét. Elkezdtem fogdosni a kis melleit, de ruhán keresztül nem sok mindent éreztem. Kicsit lejjebb húztam, ekkora megfogta eltolta a kezem és maga kezdett el vetkőzni. Kibújt a pántokból, lejjebb húzta a ruhát, nehézkesen ledobta a melltartót. Nem volt csúnya a melle, de kicsi volt, egy gyerek kezébe is belefért volna az egész. Látszott rajta, hogy egy harminchoz közeli nő mellei. Sok késztetést nem éreztem a mellek nyalogatására, így csak gyürkéztem őket. Felállítottam, végre eljött az idő a szoknya alá benyúlásnak. Szép hosszú szoknya volt, külön élmény volt felhajtogatni. Meglepetésemre fekete tanga várt alatta. Tanga egy ilyen aszexuális csajon? Már ekkor, szemből látva a még kitakart puncust, feltűnt az, ami később igazán tetszett rajta. Talán pont a saját örömöm késleltetése miatt nem cibáltam le rögtön róla. Inkább megfordítottam, megkértem, hogy dőljön az asztalra. Teljesen felhajtottam a szoknyát és megcsodáltam, ahogy a tanga feszül a picsáján. Így bedőlve egész jó segge volt, kereknek is tűnt, csak ne két vaskos comb tartotta volna alulról. Markolásztam egy darabig. Ő közben egy szót se szólt. Egyszer hátranézett, olyan fejet vágva, mint aki azt se tudja mit csinálok. Megfordítottam felültettem és az asztalra.

 

 

 

 

 

Hátradőlt, hogy lecibálhassam róla a tangát. Lassan húztam és szépen kirajzolódott előttem az, amit sejtettem. Gyönyörű szőrös pina. Na, nem dzsumbuj vagy ilyesmi. Csupán meg volt hagyva mindenhol a szőr. Nem hiszem, hogy vissza lett volna vágva, ennek ellenére nem volt hosszú.  A bikini vonalnál sem volt leborotválva, a lukánál sem. Szép tenyérnyi fekete szőr, beborítva az egész csodás puncit. Örömteli volt ilyet látni a sok trendy, teljesen csupasz pina után. Pláne hogy abban az időben a feleségem is állandóan leborotválta az egészet. Ledobtam a tangát az asztalra. Valószínű észrevette a csodálkozásomat, mert megszólalt. Közölte, így hogy nincs barátja nem szokta borotválni. Félreértette, azt hitte nekem nem jön be a dolog. Mondani akartam, hogy nem baj, sőt, most gerjedtem be igazán, de meggondoltam magam. Mégse gondoljon már egy perverz disznónak. Inkább hallgattam. Azt hitte ki akarom nyalni, ezért szólt, hogy nem gáz, ha én "nem csinálom szájjal". Eszembe nem jutott kinyalni. Szeretem a szőrös pinát, de ha a csikló és a luk környéke is szőrös, azt nem. Vagyis szeretem azt is. Baszni, de nyalni nem. Pláne ha izzadt. Elkezdtem játszani a csiklójával. A mennyekben voltam a látványtól, ahogy a kezem ott körözött a csodálatos szőrös puncin. Ő közben csak feküdt az asztalon, merengett felfele, én pedig bámultam a punciját. Egy hang se hagyta el a száját, pedig éreztem, hogy nedvesedik. El is kezdtem ujjazni. Néha beletúrtam a fanszőrébe. Nagyon jól nézett ki a dolog. Érződött, hogy alapból elég tág a pinája. Odamentem az asztalomhoz és elővettem egy gumi.

 

 

 

 

 

Ő közben feltámaszkodott a kezére és ugyanúgy az asztalon ülve, széttett, felhúzott lábakkal nézte, ahogy ágaskodó, himbálózó fasszal rohanok vissza. Unottan merengett maga elég, amíg felhúztam a gumit. Szépen lassan behatoltam, amit szemrebbenés és mukkanás nélkül tűrt. Figyelte ő is, ahogy a farkam eltűnik benne. Pár lassú mozdulat után begyorsítottam és élvezkedtem a látványon, ahogy a fasz eltűnik a fekete szőrszálak rejtette muffban. Néha rám nézett kérdőn, mintha nem tudná, hogy mit csináljon. Mondani akartam neki, hogy nagyon jó őt baszni, de valahogy nem sikerült. Hiszen évek óta ismerem. Női munkatárssal nem beszél csúnyán az ember. Egyszerűen éreztem, hogy még a legenyhébb szex közbeni dicséret is furán hatna a több évi üres beszélgetés után, amit valószínű újabb több évi üres beszélgetés követ. Nem mondhattam neki hogy milyen szép szőrös a pinája, egyszerűen nem ment. Pláne hogy egész szex közben minimálist beszéltünk és egyikünk sem mutatta ki igazán az élvezet jelét. Még én sem, pedig én élveztem. Újra beletúrtam a bozontba, majd megcsapkodtam farkammal Vénusz-dombját, így, némán dicsérve meg a punciját. Aztán megmarkoltam a vádliját és dugtam tovább. Nem volt túl stabil a dolog, úgyhogy inkább a combját fogtam meg. Nem bírtam betelni a szőrös pina látványával, de pózt kellett váltani, mert nagyon idegesített a "nem tudok magammal mit kezdeni" fej, amit vágott. Szinte sütött róla hogy inkább folytatni kellett volna az unalmas trécselést, mert még azt se találta ennyire unalmasnak. Csak támaszkodott hátul a karján, nem nyúlt se a saját testéhez, se az enyémhez. Kihúztam a farkam.

 

 

 

 

 

Kértem, hogy forduljon meg, hajoljon az asztalra. Széttette a lábát és bedőlt, hassal ráfeküdt az asztalra. Aztán rájött, hogy ez így kényelmetlen lenne és inkább támaszkodott a tenyerén. A derekára hajítottam a szoknyát és lejjebb húztam a ruha felső részét. Ekkora láttam csak meg, hogy így kihúzva magát milyen szép háta van. Aránytalanul vékony a seggéhez és a lábához képest. Finoman végig húztam rajta az ujjaim, amit nem igazán értett, mert úgy fordult hátra mintha kérdeztem volna valamit. Beraktam és elkezdtem kúrni a punciját. Mutatós volt így a feneke. Állva nem néz ki jól, de így bedőlve igen. Tetszett a látvány, ahogy megremegett a fenék, amikor hozzácsapódtam. Élveztem a dolgot. Főleg hogy nem láttam az unott arcát. Viszont a szép szőrös punciját sem. Ekkor jöttem rá, hogy a segglyukát még nem is láttam. Finoman széthúztam a farpofáit a hüvelykujjaimmal. Rögtön hátra fordult, ijedt arcot vágott. Biztosan attól félt, hogy seggbe akarom kúrni. Átlagos, de szép ánusza volt. Kábé 3 szőrszál díszítette. Megfogtam a derekát és bőszen dugtam tovább, de fél percen belül ismét látni akartam a kis segglyukát. Ekkor már több ujjal húztam szét a fenekét. Megint csúnyán nézett rám. Kedvem lett volna beleköpni a lukba és tövig nyomni bele az ujjam, hátha sikerül legalább egy hangot kicsikarnom belőle. Elvettem a kezem és kihúztam a farkam.

 

 

 

 

 

Megfordult és megkérdezte, hogy mi legyen. Nem tudtam válaszolni. Jó lett volna még valami újabb póz, amiben dugunk, ahol láthatom a szép pináját. Ahogy ott állt elkezdtem ismét dörzsölni a szőrcsomót a lába között. Annyira tetszett. Próbáltam jelezni, hogy tegye jobban szét a lábát de nem értette mit akarok, csak nézett bután. Simogattam a szőrét és megkérdeztem milyen pózban szokott elélvezni. Azt mondta, hogy hagyjuk. Közben rengeteg póz eszembe jutott, ami kedvemre lett volna, ahol látom a pináját, de éreztem, hogy nem vevő a nyakatekert dolgokra. Odaállítottam a radiátorhoz arccal felém, mondtam, hogy csak támaszkodjon fenékkel neki, tegye szét a lábát. Így állva, szemből csodálhattam meg ahogy eltűnik a farkam a szőrös pinában. Elég közel volt a fejünk egymáshoz, amit mindketten zavarónak találtunk. Nem gáz, gondoltam, úgyis közeleg a vég. Nem akartam a kotonba élvezni. Féltem mi lesz a reakció, de nem érdekelt. Kirántottam a faszom, lehúztam a gumit, rántottam rajta kettőt és ráélveztem, a hasára, de főleg a pinaszőrére. Király látvány volt. Ekkora már nem érdekelt mennyire volt üres hangulatú a dugás, és nagyokat nyögtem. Öröm látszott az arcán, de ez inkább annak szólt, hogy vége lett az akciónak. Nem szólaltunk meg. Megtörölte a pináját, felhúzta a tangát, én is felöltöztem. Kiment WCre. Búgott a fejem a történtektől. De király puncija volt és de jó volt ráélvezni! Amikor visszajött kimentünk cigizni. Kinn azt mondta, hogy jó volt, „legalább elütöttük az időt”. Nem látszott rajta hogy bánná a dolgot, de az sem hogy szívesen megismételné.

 

 

 

 

 

Azóta bármikor meglátom, az jut eszembe:
"Éva bazdmeg, unalmas vagy, nem vagy szép, de legalább szőrös a pinád!"

Szerző: supracoger  2010.07.16. 23:01 2 komment

Címkék: szex sztori fanszőr

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr442151970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zotyer · http://testimese.blog.hu/ 2010.07.16. 11:16:46

Nem szeretem a szőrös puncit, no jó, jobban a szőrtelent. A történet jó!

SassyGurl 2010.07.23. 19:54:23

úristen, de egy lehangoló story volt ez!
süti beállítások módosítása