Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Olyan szögekből látjátok magatok és egymást mint előtte sohasem. Ha egyszer megérzitek az ízét, nehéz leszokni róla. Szexeljetek a tükör előtt!

Van olyan nő akit nem is olyan egyszerű rávenni erre, mert nincs megelégedve a testével. Jaj, akkora a seggem, hogy fog mutatni a tükörben. Jaj kicsi a mellem, jaj így, jaj úgy. Neveljük ki az ilyen hülye komplexusokat magunkból partnerünkből. Másképp nem megy.
Lényeg, tükröt elő. Ha a hálótokban van tükör, nem kell tovább olvasni, ti már mindent ismertek. Többiek, irány a tükör elé. Nagyrészt az embereknek van egy egész alakot láttató tükör az előszobában, fürdőben vagy valahol. Nem gond, hogy nem az ágynál van.

 

 

 

 

 

Próbáljatok ki mindent! Ne csak egy pózt, ne csak dugást! Tessék orál szexelni is a tükör előtt. Csodálatos látvány. Ne szégyenlősködjetek. Állj oldalt a tükörrel és szopasd a csajt. Lányok, emeljétek fel a lábatokat, álljatok féloldalasan és nyalassátok a párotok. Dugáshoz vigyetek oda egy széket ha nincs és rengeteg pózt ki lehet így próbálni. Ne csak a szokásos pózokat próbáljátok ki. Sok póz van, amit azért nem csinál az ember, mert nem is kényelmes és alapból nem is látványos. De tükör előtt más! A lányok például semmit nem látnak ha állva, hátulról kúrják őket. Nem úgy a tükör előtt! Ott az egész testüket látják. Szóval érdemes kísérletezni. Úgy is lehet csinálni hogy háttal (vagy háttal/oldalt) vagyunk a tükörnek, mert fejünket megfordítva látunk mindent. Egy lány, amíg nem látja, el sem tudja képzelni, milyen csodásan néz ki, ha szét tett lábakkal áll, és mi hátulról nyaljuk! Ezután tudni fogja.

 

 

 

 

 

Ami marha jó a tükrös mókában, hogy láthatjuk magunkat. Fasza érzés oldalról látni szopják a dákónkat, vagy ahogy keményen basszuk a lányzót. Másrészt látjuk a partnerünket. Olyan módon látjuk a mellét, seggét, stb, ahogy máskor sohasem. Kutyapózban dugva alapból nem látjuk ahogy előre hátra mozognak a csöcsei a gyors reszeléskor. Most viszont igen! Lehetőség van a behatolásokra is más szögből tekinteni. A lányok nem látják ám olyan faszán a punciba bebújó péniszt, de így ezt is megtehetik.  És ami fontos, olyan pózokban láthatjuk az arcát is, ahogy máskor nem. Kíváncsi vagy milyen a csaj arca ha hátulról dugva élvez el? Hajrá! Ami még a legjobb! Az ejakuláció! Hát komolyan mondom, teljesen kész a dolog. Végre nem felülről látod a makkost ahogy kilövöd a tárad, hanem oldalról. Képzeld csak milyen fajinul nézhet ki a tükörben amikor partnered arcára/mellére/puncijára vered. Mennyei!

 

 

 

 

 

Kombináljuk az egészet minden féle dologgal! Ejakuláljunk ide-oda, próbáljunk ki extrémebb orális pózokat. Mutassuk meg a lánynak milyen gyönyörű amikor maszturbál. Nézze meg milyen szép amikor ujjazzuk! Az egészben pedig a legjobb! Ha rákap a lány az ízére, ha élvezi, hogy saját testét nézi szex közben, ha már nem zavarja, hogy szinte filmszerűen látja önmagát, akkor... akkor lassan jöhet a házivideó. De ez már egy másik történet.

Szerző: supracoger  2010.07.19. 16:22 Szólj hozzá!

Címkék: tipp szex dugás orál

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr932158788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása