Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Nem szeretjük a fadarab nőket. Akik csak szétteszik a lábaikat és fekszenek mintha mi sem történne. Azt szeretjük ha látszik a csajon hogy élvezi a dolgot. Ha nem csak hangokkal, hanem vizuálisan is mutatja, hogy megőrül. Ennek egyik módja, ha a csaj játszik a melleivel szex közben. Nyalogatja a saját mellét, markolássza, a szájukba adja. Ezt szeretjük. És amint legyőzik a szégyellőségüket, a nők is megszeretik, mivel a mell fontos erogén zóna.

 

 

 

 

 

Hogyan játsszon a melleivel? Markolássza őket, masszírozza őket, nyúljon alájuk, nyomja őket össze oldalról, emelgesse őket, rázza őket! Csípkedje a mellbimbóit, kapaszkodjon beléjük, nyálazza be valamelyik ujját és finoman körözzön vele a bimbói körül. Ha elég nagyok a mellei és eléri, nyalja meg őket, nyalja a mellbimbóit. Adja a melleit a szánkba, dörzsölje a testünköz, tegye őket a farkunk köré.

 

 

 

 

 

Mikor csinálja ezt? Mindig! Vegyük sorra. Lányok! Rögtön szex előtt is király a dolog. Ezzel is tudjátok hergelni a faszit. Ne csak "durr bele" induljon a szex vagy az előjáték, hanem izgassátok fel így a faszitokat. Ha az egyik kezeddel a melleiddel játszol, a másikkal a csiklóddal az valami olyan látvány, hogy beszarás! Cumi közben is van egy vagy két szabad kezed. Ha épp nem mi, akkor te magad játssz a csöcsökkel. Csodálatos látvány! Ha a férfi részesít téged orális örömökben, akkor általában mindkét keze foglalt (nuni, popó, stb). Kényeztessétek magatokat egy kis mell játékkal. Mellbaszáskor alap a játék! Dugás közben is nagyon nagyon fontos. Mi, férfiak, nagyon vizuálisak vagyunk. Szeretjük látni a mozgó, kényeztetés alatt álló ciciket. Viszont nem mindig van szabad kezünk játszani a melleitekkel. Ezért fontos a dolog. Megőrülünk a látványtól ha látjuk hogy masszív kézmunka részesei a mellek, főleg ha a saját kezetektől. Az aktus végét se felejtsük el. Bárhova is élvez a faszi, megduplázza az örömöt ha egy fadarab helyett egy dögös, magával játszó csajszira élvez.

 

 

 

 

 

Bármilyen baszás vagy orál pózban működik a dolog, de vannak amikor különösen fontos. Egy kutyapóznál nem látjuk rendesen a játékot, de maga a tudat már király. Viszont egy lovagló, vagy misszionárius póznál szinte kötelező a dolog. Bármilyen méretű mellekkel vannak is megáldva a lányok, nagyon fontos hogy használják ki! Kombináljuk további fincsi dolgokkal, például legyen olajos a mell, vagy legyen rajta melltartó.

Szerző: supracoger  2010.08.03. 10:42 Szólj hozzá!

Címkék: tipp szex dugás orál mellbaszás

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr302191034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása