Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Lássunk egy újabb pózt Úgy sem volt még szemből dugásos! Könnyű póz, bárki meg tudja csinálni.
Lássuk az animációt!

 

 

 

 

 

A lány üljön ki az ágy szélére amennyire csak tud! NE feküdjön le, hanem támaszkodjon meg hátul a tenyerén. A férfi térdeljen az ágy szélére és mehet a behatolás. Már ha megy. Ha a punci túl magasan van, akkor a férfi térde alá kell tenni párnát, párnákat. Ha a punci túl alacsonyan van, akkor a lány popója alá tegyünk párnákat.

 

 

 

 

 

Ez a póz nagyon intim, nagyon bensőséges. Fontos, hogy mind az arcok, mind a testek nagoyn közel vannak egymáshoz. Így csókolózhatunk is közben. A mellei kéz közelben vannak, így akár a férfi, akár a lány maga is játszhat velük. A férfi tudja csókolgatni is a melleket. A dugás közben elsősorban a férfi mozog, de a lány is ingázhat csípőjével. Gyorsan, közepesen tempósan tudunk így reszelni. Ha jó szögben csináljuk akkor kap ingert a csikló összeérintkezéskor.

 

 

 

 

 

A férfi (és szokás szerint, maga a nő is) ingerelheti kézzel is a csiklót. Szép a látvány, a férfi látja a puncit, a lány a férfi péniszét és mindketten látják magát a behatolást, ami nagyon izgató. A férfi a kezével a nő fenekével is játszhat, vagy csípőjébe, lábába kapaszkodhat. A lány kezével eléri a férfi mellkasát, akár hajába is beletúrhat.

 

 

 

 

 

Ha a férfi netán ebben a pózban élvez el, akkor lőhet a partner puncijába, puncijára, fanszőrére, hasára,stb. De mivel könnyen ki tudunk mászni a pózból, bármilyen más pózt könnyen felvehetünk így bárhova élvezhetünk. Ha van lépcső a házunkban/lakásunkban, ott is kipróbálhatjuk! Természetesen akár más helyeken, ahol felvehető a póz!

Szerző: supracoger  2010.08.10. 21:30 Szólj hozzá!

Címkék: tipp szex dugás póz

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr502205300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása