Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Biztosan mindenki hallott már róla. Bár a neten se szeri se száma a millió amatőr képnek, szerintem még mindig (túl) kevesen merik bevállalni. Egy 2 hónapos kapcsolatban jogos, hogy nem akarja a lány, hogy le legyen fényképezve miközben éppen pakolják. De amikor több éve együtt van egy pár, netán házasok, szóval ha látszik, hogy valószínűleg életre szóló a dolog akkor nem látok indokot arra hogy miért NE készítsünk képeket. Egyébként kicsit hasonlít a dolog a tükör előtt dugáshoz. A gátlásokat le kell győzni és csodálatos élmény lesz kívülről látni magunkat akció közben. Na irány elővenni a digitális fényképezőképet és fényképezzetek szex közben!

 

 

 

 

 

Fontos dolog amit meg kell jegyezni az elején, hogy óriási különbség van képek és videó készítése között. Hatalmas, ezért a videó készítés külön poszt lesz. A kettő nem helyettesíti hanem, kiegészíti egymást. Nem jobb egyik se mint a másik, egyszerűen más! Lássuk a főbb különbségeket.
Először is a nézőpont. Fényképezni inkább saját nézőpontból fogunk, ezt hívják POV-nak. Videózni viszont inkább rögzített helyre letett kamerával szoktunk. Már ebből kifolyólag, hogy teljesen más a nézőpont, más látszik. Közeli képek a punciról, a behatolásról, a nyalásról stb. Ami nagy előny!
Másrészt emiatt, hogy folyamatosan a kezünkben van a gép, igencsak "hátráltatva" vagyunk szex közben. Persze amíg a csaj cumizik, mi tudunk képet csinálni és fordítva. De majd meglátjátok, néha igen zavaró a gép a kézben. Egy asztalra lerakott kameránál nincs ilyen gond (persze ott is gyakori hogy POV kamerázunk)
Harmadrészt a fénykép egy pillanatot rögzít. Egyetlen egyet! Az ejakulációról (in action, spriccelés közben) jó ha egy, max két képet tudunk készíteni. A pillanatot pedig el kell kapni. Fényképekről nem fog átjönni a pumpálás sebessége, csak pillanatképek lesznek. A videó viszont vesz mindent.

 

 

 

 

 

Negyedrészt. A folyamatos kattogtatás elég zavaró tud lenni. Vagy izgató. Nézőpont kérdése. De a lényeg, hogy folyamatosan tudni fogjuk, hogy itt kérem dokumentálás folyik. Nyalunk, szopik a csaj, kúrunk a gép pedig kattog, a vaku villog. Végig érezni fogjuk, hogy nem ketten vagyunk az akcióban, hanem ott a harmadik fél, a fényképező. Videónál könnyen megfeledkezhetünk arról hogy ott van a gép.
Tovább, pózok. Mivel POV fényképezünk, nem tudunk ám mindenféle pózt megörökíteni. Egy fordított lovaglóban egy teljes kép szemből ahol minden látszik, segítség nélkül lehetetlen. Videónál lehet pózolni unalomig.
Végül, ami nagyon a fényképek mellett szól. A kibaszott jó minőség. Nem akarok technikai részletekbe belemenni, de manapság az olcsó gépek is nagyon jó minőségű, tapéta méretű, részletes, szép képeket készítenek. Így aztán minden részlet látszódni fog, akár előny (izgató közeli kép a punciról behatolás közben), akár hátrány (kis testi hibák, amik főleg a lányokat zavarják). Videó, hacsak nincs pénzünk valami über HD kamerára, akkor szerényebb minőségű.
Leges legvégül, képen nincsenek hangok. Videón vannak. Hajaj mennyit számít ez. Vannak persze egyéb különbségek is de ezek a főbbek.

 

 

 

 

 

Na térjünk végre a lényegre. A gépet tehát valszeg kézben tartjuk. Attól függően, hogy ki az aktív fél, valakinél lennie kell a gépnek. Orálnál általában a passzív félnél van (gyk: annál akit szopnak/nyalnak). Dugás közben tetszőleges, annál érdemes lennie aki jobb nézőpontban van. Ne legyünk fukarok, had készítsen a partner is képeket, rólunk. Le is tehetjük a gépet egy asztalra, és beállíthatjuk hogy pl. fél percenként lőjön automatikusan egy képet. Persze így változik a nézőpont, stb. De érdemes kipróbálni ezt is.

 

 

 

 

 

Fontos kérdés, hogy a képeken látszik e a fejünk. Aki nagyon ódzkodik, az úgy csinálja hogy az arc ne legyen látható, de legalábbis ne legyen kivehető. Én személy szerint nem szeretem ha nem látszik. Miért? Hát egy cumiról elég nehéz úgy jó képet lőni úgy, hogy nem látszik a partner arca. DE! Mindenképp csináljunk képeket fej nélkül IS. Úgysem az arcunk miatt fényképezünk. Később kifejtem miért.

 

 

 

 

 

Mit is fényképezzünk? Hát bármit. Csodás lesz visszanézni a képeket, a saját pornóképeinket! Képeket amin a mi csajunk puncija van ahogy épp mi faszunk hatol belé. Szerintem érdemes képeket készíteni külön a lányról magáról, a testrészeiről. A szép mellét ahogy fogja alulról, a szép punciját ahogy ujjazza magáz, a csodás fenekét, amit maga húz szét miután bedőlt, stb. A lányok szépek. Róluk érdemes képet csinálni. Mert tetszenek nekünk. Aztán persze csináljunk képet a cumiról, a puncinyalásról. Magáról a dugásról. Sokféle pózban. Bármilyen szexuális aktust is fényképezünk, érdemes több féle képet csinálni. Közelről, messzebbről, alulról, felülről, oldalról. Láttad már hogyan néz ki alulról, amikor a csajod cumizik? Nem? Pedig hidd el jól. Ez amúgy arra is jó, hogy az egyik ember lássa, hogy szex közben mit lát a másik. Mutassuk meg a csajnak, hogy jól néz ki a puccsító segge amikor orálozik rajtunk. Persze mi is láthatjuk, hogyan néz ki az ő szemszögéből amikor nyalunk. Az ejakulációt is érdemes lefényképezni, hol így, hol úgy. Sőt ez a legjobb rész! Végül a spermás asszonyságról is csinálhatunk további gerjesztő képeket.

 

 

 

 

 

A fotózási ötletekből csak akkor fogyhatunk ki, ha kifogytunk a szex terén is az ötletekből, mivel mindennel lehet kombinálni a dolgot. Fényképezd le amikor az olajos melleit kúrod. Fényképezd le amikor új punciszőr fazonja van. Fényképezd le amikor a próbafülkében szopatod. Fényképezd le amikor csak félrehúzod a bugyiját és nyalod. Fényképezd le minden féle pózban, mindenféle helyen, akárhova élvezve. Iszonyatosan izgató lesz visszanézni. Indok egy újabb szexre. Akár még tanulságos is. Szóval überkirály visszanézni. És csak növeli a lehetőségek tárházát! El tudod képzelni hogy orális szexben részesít vagy részesíted a párod miközben a saját képeiteket nézi? Jól hangzik? 

 

 

 

 

 

Még néhány ötlet, hogy jók legyenek a képek! Ha este csináljuk akkor kapcsoljuk fel a villanyokat a szobában. Világosabb lesz, így általában jobb képeket tudunk csinálni. Másrészt, bármennyire is idegesítő, hagyjuk a vakut bekapcsolva! Mindenképpen, különben valszeg elmosottak lesznek a képek. És végül a legfontosabb, legyünk nagyon-nagyon szépek a képen. Fiúk borotválkozzanak meg, lányok is (ha szoktak), rúzst fel, sminket fel, ékszereket fel, fasza ruhákat fel. Jobb így. Képzeld csak el mennyivel jobban fog kinézni a kép amin a faszodat veri, ha rikító vörös körömlakk van rajta közben.

 

 

 

 

 

Lényeg a lényeg, ha megértjük mi is, és a partnerünk is, hogy a fényképezés csupán a mi (kettőnk) öröméért van, akkor jó élmény lesz. Ez nem a trófea szerzésről szól, nem arról hogy mindenkit fényképezzünk le akivel kúrunk. De ha régóta vagyunk együtt akkor  valószínűleg ez fel sem merül.
Bónusz-extra-totál-mega-ultra kiegészítés: ha a párunk is beleegyezik, tegyük fel a képeket valamilyen szex oldalra, ami az amatőr képek megosztására szakosodott. Vagy valami szex torrent oldalra. Ha nem akarjuk másnap a cimborák elismerő kézfogásaival kezdeni a napot, akkor olyat tegyünk fel amin nem látszik a fejünk. A nő feje se látszódjon csak abban az esetben ha beleegyezik (nem fog). Egyrészt így büszkélkedhetünk mások előtt. Ez egy ilyen közösség, mindenki bedobja (képként) amilye van. Másrészt figyelhetjük a reakcióikat. A csajnak is jól fog esni ha látja hogy pistike17 is "de meg kúrnám a picsádat" kommentel fejezi ki csodálatát. Vagy küldjétek el a képeket nekem, én pedig kiteszem :)

Szerző: supracoger  2010.08.16. 08:38 Szólj hozzá!

Címkék: tipp szex dugás orál

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr142217850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása