Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Ez is egy inkább mókás tipp, ami nem fogja gyökeresen megváltoztatni szexuális életünket, de jó móka. Sőt, egyes lányok nagyon szeretik, másoknak közömbös. persze nem feltétlen csak játékból csinál ilyet az ember. A női lábak között, az orális szex vége felé közeledve hatalmas extázisba lehet esi, és az ember szinte meg akarja dugni az arcával a puncit. Ilyenkor jöhet a nyelv. Dugjuk be a nyelvünk a punciba, minél mélyebbre.

 

 

 

 

 

A csaj legyen kellően felizgatva, legyen kitágulva. Ujjazzuk előtte bőszen, legyen benedvesedve. Egyébként is a tocsogó pina a jó, most meg pláne. Póztól függ, hogy hogyan férünk oda a bejárathoz. Kicsit általában trükközni kell, mert a csiklót nyalni és alulról bedugni a nyelvet két külön dolog. Ha háton fekszik emeljük meg kicsit a fenekét. Dugjuk be a nyelvet lassan, minél mélyebbre és kezdjünk el forgatni, pörgetni, lefetyelni. Nyamm. Közben kézzel izgathatjuk a csiklóját, vagy akár ő is csinálhatja magának. Baszó mozdulatokat is végezhetünk, tehát merevítsük meg a nyelvünket és mozgassuk a fejünket előre-hátra. A nyelv túl rövid és kicsit ahhoz, hogy a punciban intenzív érzéseket váltson ki, ujjazáshoz viszonyítva szinte semmit nem érez a lány. Ezért sokáig ne időzzünk így, mivel a puncinyalás fő iránycsapása a csikló nyalása. Ez a tipp nem több, mint egy bármikor alkalmazható kis intermezzo a pinanyalás közben.

Szerző: supracoger  2010.08.20. 15:40 1 komment

Címkék: tipp szex orál nyalás

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr252235102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jani70 2010.08.22. 21:02:00

Megyek, kipróbálom!
süti beállítások módosítása