Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Középiskolában nagyon rám mászott egy csaj. Állandóan kiabált utánam, sasolt, figyelt, látszott, hogy nagyon kiszemelt Egy volt a baj, iszonyat béna volt. Ehhez jött még, hogy kopott zenekaros kapucnis pulóverben járt, ráadásul iszonyat undorítóan volt felnyírva a haja. Mintha még rondább fejet akarna magának, mint amivel amúgy is elverte az isten. További kiegészítés volt az orbit rágó méretű metszőfog. Akárhogy próbáltam lepattintani, nem tágított. Kerek perec megmondtam, hogy húzzon el, de semmi. Felnőttként az ember könnyen megdug egy rondább nőt is, pina pina alapon. De tizenévesen nem. Akkor még fontos, hogy mit gondolnak a haverok, ilyesmi dolgok. Hiába volt előtte jobb csajom több is, titokban azért meghágtam volna. De inkább játszottam a fejem a többiek előtt, hogy nem akarom. Tulajdonképp nem is akartam, mert nagyon taszított. Leginkább akkor nyomult, amikor suli után, este csak páran voltunk a terem előtt.

 

 

 

 

 

Végső elkeseredésemben, amikor már sokadjára jött oda hozzám mindenki előtt azt mondtam neki, szopjon le, vagy takarodjon el. Fel akart vágni, azt mondta oké. Én nem gondoltam komolyan, nyilván ő sem. Csak két tizenéves egymásnak való beugatása volt. Mondtam, hogy akkor jöjjön csinálja. Kérdezi hol. Mondtam, hogy menjünk be a terembe. A többiek csak lestek. Aztán benn a teremben mi is egymásra, hogy most aztán mi lesz. Egyikünk se tudta, hogy mennyire gondolja komolyan a másik. Ráparancsoltam, hogy akkor csinálja, de mondta, hogy ő még sohasem csinált ilyet. Én nem mertem elővenni, ő meg nem merte lehúzni a cipzárom. Patthelyzetben álltunk a cserépkályha mögött. Közelebb jött, hogy lesmároljon de rászóltam. "Csak szopj!", mondtam, hozzágondolván, hogy "Ronda vagy bazdmeg!". Lehajolt elém, hogy vegyem elő, akkor csinálja. Végig, ugyanaz az idióta, kaján vigyor volt az arcán. Előhámoztam az addigra már meredő faszom.

 

 

 

 

 

Elkezdte puszilgatni, óvatosan nyalogatni. Baszki, ez tényleg képes megcsinálni! És tényleg akkor csinálta először, ennek megfelelően béna is volt. Persze egy 16 éves fasz kielégítéséhez nem kell nagy művészet, így már ez is öröm volt. Közben kérdezte, hogy "Így kell? Jól csinálom?". Kértem, hogy ha nyalogatja, akkor a makkomat nyalja. És ne csak nyalja, hanem kapja be teljesen, nyalja és szívja úgy, mozgassa a fejét fel le. Végre nem csak nyalogatás ment, hanem szopni is kezdte, de csak nagyon lassan, és éppen csak a makkot kapta be. Egyszer csak kuncogva benyitottak a többiek. Félelem ült ki az arcán és gyorsan felállt. Én rögtön kiabáltam, hogy húzzanak innen, így szerencsére nem láttak meg minket, röhögve elhúztak. A csaj nézett rám tovább vigyorogva, én pedig lenyomtam a vállát. Jó pár percig élveztem az orális játékot, aztán siettettem kicsit a dolgot. El kezdtem magam verni, mert a szűz száj szopásától nehéz lett volna elmenni. Közben vigyorgott a farkammal szemben és kérdezte, hogy most akkor el fogok élvezni? Válasz helyett visszanyomtam a szájába a farkam. Ő elkezdte volna szopni, azt hitte még folytatjuk. Helyette viszont rögtön telespricceltem a száját gecivel. Látszott az ijedtség az arcán, hátra is rántotta volna magát ha nem fogom a fejét. Beszaladt az utolsó csepp is a szájába. Köhögve, prüszkölve szopta tovább. Nem vágta, hogy abba kell hagyni, így nekem kellett szólni hogy álljon le. Ekkora esett le, hogy azért elég kemény, hogy élete előző 16 évében még faszt se látott, de ettől a perctől kezdve elmondhatja, hogy már leszaladt egy jó adag geci a torkán. Mindezt úgy, hogy leszopott valakit, aki szarba se nézi. Mondjuk én bármikor kinyalnék egy jó nőt, ha csak arra kéne kellenék neki, de a nők mások. Bár úgy látszik nem mindenki. Mire kimentünk a többiek eltűntek. A csaj vigyorogva kérdezte, hogy akkor mi van, lesz-e valami köztünk, mikor találkozunk újra. Közöltem, ne keressen.

 

 

 

 

 

Keresett. A következő szokásos esti benn maradáskor megint támadott. Mivel ott voltak a többiek elhajtottam, mondván, majd az esti órák után várjon meg és megbeszéljük. Kimentünk az udvarra, hátra, sunyiban cigizni. Gondoltam nem leszek rohadék és szépen, őszintén elmondom, hogy ne várjon rám, mert nem fogok vele járni. A miértre annyit tudtam mondani, hogy nem tetszik. Azt is közöltem, hogy nem akarok se barátja, se haverja maradni, nem akarok vele együtt mutatkozni. Beszarás, továbbra is vigyorgott. Kérdésére, hogy akkor tényleg semmit nem akarok-e, mondtam hogy tényleg semmit. Egy perc múlva már megint a farkamat szopta. Közölte, hogy ha nem is akarok komoly dolgot, ha titokban is akarom tartani, azért "ilyenekre" keríthetünk alkalmat. És már rá is bukott. Megint eszembe jutott a mi lenne fordítva. Nyalogatnék-e titokban egy jó bulát ha szarba se néz? Miért ne? Ha jó nő, lennék a kutyusa, még akkor is ha csak azért tart, hogy hetente kielégítsem, aztán arrébb rúgna. Miközben ezen agyaltam feltűnt, hogy fényévekkel jobban cumizik most másodjára. Vagy tanácsokat kért valami barátnőjétől, vagy utána olvasott, vagy én nem tudom. Persze nem volt nagy szám, de ezt legalább már szopásnak lehetett nevezni. Be is indult a remegés a lábaimban, amit észrevett, de a szájába engedte a spermát. Most viszont prüszkölés és lenyelés helyett kiköpte a betonra, a maradékot pedig letörölgette. Kérdésére, hogy jó volt-e, jövő héten is csináljuk-e, két darab igen volt a válasz.

 

 

 

 

 

Nyilván elköpte a dolgot a barátnőinek, így köztudott lett a dolog. Ő csak azt híresztelte, hogy kavarunk, én pedig mindig pontosítottam, hogy csak néha leszop. Persze ilyen "leszopatom néha azt a férget" jelleggel adtam elő a dolgot, ami igaz is volt, teljesen így álltam hozzá. Egyre gyakoribbá váltak a cumik, aminek eredményeképpen egyre jobban is csinálta. Változatos helyszíneken, náluk, nálunk, suliban későn elbújva, éjszaka a parkban. Egyszer megkértem, hogy mutassa meg a testét, de ellenkezett. Hiába, ő is tudta az adottságait. A nyomi fej mellé alacsony, zömök alkat, láthatóan kicsi (de alkatból adódóan) lógó mellek. Formátlan picsa henger lábakon. Nagybetűs NYOMI. Arra csak rá tudtam venni, hogy mutassa meg a pinaszőrét. Érintetlen, barna szőre volt. Rövid volt a szőr, de nagy területet fedett el. Általában a szájába élveztem, amit kedve szerint vagy lenyelt (például otthon, a rend kedvéért), vagy utójáték közben kifolyatott a szájából. Párszor az arcára is vertem, amin magán nem is fintorgott, csak azon, nehogy az anyja észrevegye a ruháján/haján a foltot.

 

 

 

 

 

A dugás témáját ő hozta fel. Közölte, hogy szeretné elveszteni, egyik este aludjak ott. Na azt már ugyan nem! Aztán persze egy délután csak megtörtént. Nekem szörnyű volt, de neki tetszett. Követelte a második dugást, aztán a harmadikat. Amit én nem akartam, mert pucéran még szörnyűbben nézett ki. Tényleg lógott az a kis szar melle is ami volt, az alakja a nullával volt egyenlő és kezdő lévén nem is baszott jól. Csak hagyta magát, és állandóan vigyorgott közben. Ráadásul nem is tudtam beleéléssel baszni, hiszen nem volt kedvem megbaszni. Maradni akartam a "csak cumi" vonalon, de követelte a dugásokat. Ekkor megint eszembe jutott a dolog fordítva. Ha én lennék az ő helyzetében bevállalnék mindent, hogy fennmaradjon a kapcsolat. Ezzel a gondolattal a fejemben rögtön megváltozott minden. Nekem nagyobb élmények lettek a kúrások, neki kevésbé. Majdnem mindent megtett amit csak akartam. Négy ujjal ujjaztam a pináját, húztam a haját, káromkodtam vele, durván elfenekeltem. Nem foglalkoztam azzal, hogy ő élvezi-e vagy nem. Csodálatos fucktoy-t kreáltam belőle. Kiváló játékszer lett. Mindent kikísérleteztem rajta. Olyan pózban basztunk ahogy én akartam. Oda élveztem ahova én akartam. Félt, hogy teherbe esik ezért a pinájára/pinájába sose ejakuláltam de mindenhova máshova igen.

 

 

 

 

 

Általában úgy nézett ki a dolog, hogy percekig szopattam, aztán teleköptem a szőrös puncit és szarrá ujjaztam. Aztán megkértem, hogy keményen dőljön be, feje az ágyon, picsája az égben. Koton fel, kúrtam így veszettül, közben csapkodtam a seggét, hátrafogtam a kezét vagy a hajába kapaszkodtam. Ideális póz, nem látom a lengő hasat, a ronda fejet, viszont a segge ilyen pózban egész emberien nézett ki. Még pár póz, általában hátulról, aztán koton le. Imádtam a csupasz faszom a pinaszőrébe dörgölni. Utána mindig leszedte a szőrszálait a farkamról és szopott tovább. Rászoktattam, hogy a végén mondja, hogy akarja a gecit, könyörögjön érte. Vertem a faszom a fejével a szemben, ő pedig nyújtogatta a nyelvét, nyalogatta a száját, mint a jobbféle pornókban. A nyelvére és az arcára élveztem. Itt aztán nem volt vége a dolognak, a kókadt faszomról és a saját arcáról le kellett nyalni az összes spermát. Aztán rögtön leültettem a földre, az ágynak dőlve és kapot egy kis szájbakúrást a félárbocon álló pöcsömmel. Percekig ment ez, és amikor újra kemény lettem csak simán szopott tovább. A második spricc is az arcán/nyelvél landolt. Általában ez volt a kis játékunk, vagyis játékom, mert ő csak a lukat és a szájat szolgáltatta hozzá. Az viszont nagyon felbaszott az, hogy nem élvezhettem a pinájára vagy a seggére, mert gyógyszert ugye nem szedett.

 

 

 

 

 

Pár hónap után nagyon elkezdett idegesíteni, hogy mindenki úgy tekint rá, mintha a barátnőm lenne. Hiába nem mutatkozunk nagyon együtt, hiába egy kibaszott csók nem csattant el, hiába mondtam mindenkinek, hogy "csak néha átmegyek megdugni a ronda picsáját". Sorra szalasztottam el azokat a csajokat, akik nem voltak hajlandók a laza afférokra (mert azok azért voltak közben). Hiába csak szex volt az egész, nyilvánvaló volt, hogy ezt be kell fejezni, mert különben azon veszem észre magam, hogy csak ő fekszik nekem. Durván elhajtottam a picsába, amit lassan meg is értett. Gondolom rájött, hogy ez tényleg ennyi volt, nem lesz belőle soha együtt járás. Kerülni is kezdett. Utána lett valami barátja, gondolom hallotta valahonnan, hogy már ki lett képezve a csaj és baszható. Ma lecsekkoltam iwiw-en. Hát fura látni "felnőve". Fura amikor ránézel egy csaj képére és tudod, hogy a te ondód volt az első amit megízlelt. Még ha ez durván is hangzik.

Szerző: supracoger  2010.09.06. 12:33 3 komment

Címkék: szex sztori

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr962262864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horcsog 2010.09.07. 11:06:46

Jó írás, sok ilyet még, mégha nem is veled történt meg.
süti beállítások módosítása