Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

(hamarosan sorra kerülnek a szavazásban (meglepő módon elég egyenletesen) megszavazott posztok, de előtte...)

 

 

 

 

 

Hétköznap, betegszabi. Persze nem vagyok halálom, csak elegem van a munkából. Jó lenne egy kis móka mára, amit azt hiszem a 44-es úton, Kecskemét felé fogok megtalálni. Tavaszodik, egyre nagyobb a felhozatal. Végignézem a kínálatot, aztán nem sokkal Nyárlőrinc után megfordulok. Azt hiszem az alapján amit láttam meg van a kiszemelt. Azt mondja meg van itt a szokott helye, de kérem, hogy ha nem gond, inkább hajtsunk el Tóserdő felé, az úgy is közel van. Közben végigmérem. Cigánynak cigány, de azért a jobbik fajtából. Fiatalka, talán még 20 sincsen. Egyébként átlagos, tipikus útszéli. Miközben az árakról egyezkedünk, kérem, hogy mutassa meg a pináját és a mellét. Rutinosan lehúzza a faszomtudjamilyenegzotikusnagymacska mintájú műbőrt és felsejlik a szép kis full borotvált punci. Finoman odanyúlok. Jó. Megvillantja apró, de szép melleit is. Szintén jó. Közben folyamatosan kapja a dicséreteket, hogy milyen szép. Ez még a kurváknak is jól esik. Még egy darabig földút, aztán megérkezünk. Az autót látótávon belül hagyva "elbújunk" egy fasor mögött.

 

 

 

 

 

Közli, hogy ha itt jó, akkor vegyem le a nadrágom és elkezdi az orált. Mondom neki, hogy azt szeretem ha a csaj hámozza elő a brokimat. Vigyorogva letérdel, és előveszi a kékerest. Gumi fel, indulhat a cumi. Persze gumin keresztül nem a legjobb, de ma ebből élünk. Kihozza a legtöbbet a dologból. Nem a gyors elélveztetés a cél. Közben folyamatosan kapja a dicséreteket a technikájára. Ez még a kurváknak is jól esik. Finoman, lassan csinálja. Gyakran kiveszi a szájából és csak a nyelvével vagy az ajkaival játszik vele. Hozzácsapkodja az arcához és a keze is ügyes ahogy rángatja. Félig leveszem a nadrágom, ő teljesen, persze tűsarkú marad. Ahogy a felsője is, csak felhúzom. Felemeli a lábát, én leguggolok. Nézem, izgatom a csiklót, ujjazom. Száraz, ráköp két ujjára és feldugja a nyálgombócot. Így máris jobb ujjazni. Kérdezi nyalni akarom-e, akarja a halál. Markolászom a megfelelően kerek picsját, aztán megkérem, hogy hajoljon be, hogy így tudjam paskolni, fogdosni a szép kis segget. Közben folyamatosan kapja a dicséreteket a popójára. Ez még a kurváknak is jól esik.

 

 

 

 

 

Már kellőképp be vagyok indulva,megkérdezem berakhatom-e. Újabb nedvesítés és már tolom is. Áll, enyhén előrehajolva. Szerencsére kb. egy magasak vagyunk, így mehet a reszelés rendesen. Csak úgy reng a feneke. Néha hátranyúl a golyóimhoz. Ügyees! Tekergetem a mellbimbóit, de meg se mukkan. Ezeket az útszélieket nem lehet meglepni. Ha fizetsz akkor nem picsognak, nem rinyálnak. Néha kihúzom a faszom és megpaskolom a seggét. Megkérdezi akarom-e análba. Most nincs kedvem hozzá. Mondja nyugodtan foghatom a haját is. Ahhoz már van! Aztán megfordítom, szemből akarom baszni. Egyik lábát kissé felemeli. Mivel nincs aminek neki dőlnénk, nekem kell tartani a derekát. Így aztán nem is kúrom gyorsan. Inkább azt játszom, hogy lassan tövid kihúzom a faszom, aztán hirtelen tövig be. Lassan tövig ki, aztán hirtelen tövig be. Keményen markolja a seggem, én is gyakran lenyúlok az övéhez. Közben folyamatosan kapja a dicséreteket, hogy milyen jó a pinája. Ez még a kurváknak is jól esik. Néha teljesen kihúzom a faszom és a csiklójához dörgölöm. Jól esik néha keményen széthúzni a seggét aztán összenyomni, megcsapkodni. Érzem jön a vég. Letérdeltetem és szopatom még. Ahogy megbeszéltük, arcpakolás lesz. Kicsit elbaszom, addig szerencsétlenkedek a gumi levételével, hogy a fele a kezemen landol, de így is bőséggel jut az arcára. Tisztálkodás, öltözködés, cigi, indulás vissza a helyére.

 

 

 

 

 

Visszaúton folyamatosan kapja a dicséreteket, hogy milyen jól csinálta. Ez még a kurváknak is jól esik. Annyira, hogy áradozik, bár minden kuncsaft ilyen lenne. Nem rinyálok ha az "extrákért" több pénzt kér, nem vagyok kérdezés nélkül durva, ráadásul milyen kedves vagyok. Rám is hatnak a szép szavak, meg hát messziről jöttem, így van még egy körünk a törzshelyén az út szélén. Csak letérdel és kézzel veri. Nagyon ügyes. Kérem, hogy beszéljen csúnyán. Most már azért pörgősebbre veszi a figurát. Pár perc és már remeg is a lábam, diszkréten a földre folyok. Közli, hogy tényleg szivesen látna újra. Ilyet még útszélivel sohasem csináltam, de elkérem a számát. Mondom neki, hogy messze lakok, de ha keres még egy-két hozzá hasonlóan kedves és szép lányt, akkor újra felkeresem. De ez már egy másik történet.

Szerző: supracoger  2010.09.21. 08:41 3 komment

Címkék: szex sztori

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr222310035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zotyer · http://testimese.blog.hu/ 2010.09.22. 10:06:49

Jó sztori...Ez még a kurváknak is jól esik! :-)

tapangász 2010.10.11. 13:12:22

Megfogadtam a tanácsodat a napokban, dicsértem szorgalmasan a (profi, szex-technikai értelemben is) leányzót és igen hasznosnak bizonyult. :)
Igaz ez lakáson volt és Hódmezőv.-helyen, de ez a lényegen nem változtat.

supracoger · http://supracoger.blog.hu/ 2010.10.12. 09:44:15

bárki hiúságának jól esik az ilyen :) egyébként is. az ember ezeket azért mondja mert (nagyrészt) komolyan gondolja. ha szép a lány, miért ne mondanánk? ha jól szopik, miért ne mondanánk? és meglásd lesz olyan (hivatásos) lány, aki utána viszonzásként szintén megdícsér! másképp jön el az ember egy kurvától ha az a végén megjegyzi, hogy "jól basztál, kemémyen, de törődően"
süti beállítások módosítása