Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

elnézést a ritka posztért, de eltörtem a kibaszott csuklóm, azán így nem olyan egyszerű...

 

 

 

 

 

Na, már látom is a fanyalgást! Jajj, miért verjem én a faszom ha ott a punci? Inkább dugok! Hát azért, amiről az egész blog szól! Újítás, megnyílás, "miért ne?", satöbbi! Gondoljunk már bele! Ki ismerné jobban a testünket mint mi magunk. Mi tudjuk a legjobban hol, hogy, mikor jó! Ez éppúgy igaz a fasz rángatására, mint a csiklón való körzésre! Egyébként is kurvajó látni! Óriási élmény nézni, ahogy egy nő maszturbál. A nőknek, mint nem annyira vizuális lényeknek IS izgató a masztrubáló férfi, ha nem is annyira mint fordítva. Plusz, fő szempont! Manapság annyira hazug geci mindenki. Párkapcsolatokban még mindig titkolózás tárgya a maszturbálás. Mármint, amikor pl. egy férfi berak egy pornót és ráránt (azaz zughokizás). Ezt titkolni "kell"! Na már most, ha képesek vagyunk nyíltan masztizni a partner előtt, akkor nem lesz tabu téma, tabu tevékenység az akár közös, akár együli maszturbálás. És hogy miért jó még közösen masztizni? Hát bazz, mer' akkor már inkább közösen mint egyedül. As usual, nem helyettesíti a hagyományos szexet, de nagyon jól kiegészíti.

 

 

 

 

 

Vannak persze a masztinak fokozatai. Vehetjük úgy is, hogy amikor CSAK te csinálod magadnak, az a maszturbálás. Pedig nem. Sokan nem is tudnak róla, de masztiznak szex közben. Odanyúl a puncijához/melléhez pár pillanatra dugás közben? Tulképp magához nyúl. Ejakulációkor kirántod a faszad és te magad rángatod miközben a mellére élvezel? Igen gyermekem, tulajdonképpek hokiztál a szex végén, még ha rövid ideig is. Ha így nézzük innen már csak egy lépés az "igazi" masztrubálás partner előtt. Fontos dolog. Nem, ismétlen NEM szabad kicsit sem szégyellősnek lenni. Ez valakinek könnyen megy, másnak nehezen. Sokszor írtam már a szégyellőségről, most is csak annyit tennék hozzá, hogy tudom, fura és elsőre "nem normális" dolog a partner előtt magunkhoz nyúlni. Igen, megértem, hogy ez sokaknak nehezen megy. De őszinteség, nyíltság, saját magunk(!) és a másik elfogadása, tisztelet, kellő komolyságság, kellően mókás hozzáállás, és nincs gond.

 

 

 

 

 

Na nézzük mit is lehet csinálni közös maszti néven. Kölcsönös masztrubálásnak is nevezzük, ha te izgatod a csiklóját, miközben ő a faszodat veri. Ez a belépő szint. Nyilván az alap közös maszti az, ha ő izgatja magát, te pedig magad. Amennyire egyszerű, annyi féleképpen lehet varinálni. Például ő masszívan köröz a csiklóján, míg te ujjazod őt, és közben magadnak is vered, közben pedig vadul smároltok. A lényeg, hogy a FŐ ingert te okozod maagadnak. Az aktus maga természetesen lehet végig közös maszturbálás, de lehet csak az elő/közbenső/utójáték része. Lehet konkrétan egyszerre is masztizni, lehet úgy is, hogy csak az egyik félre koncentráltok először, majd ha elélvezett, a másikra. Tehát külön-külön maszturbálni! Akár végig együtt csináljátok, akár először csak az egyikre koncentrálva, ne feledjétek, a 8000millió szexpózból itt is érdemes variálni. Nem csak egymás mellett ülve lehet ám csinálni.

 

 

 

 

 

Nos, mit is értünk az alatt, hogy közben a másik félre koncentrálunk. Hát azt, hogy bár maszturbálunk, nem véletlenül nem egyedül. Lehet a csiklóját ő maga izgatja, de ott van a két kezed, a kis szád. Mondja meg a lány, hogy mit és hogyan "segíthetsz", tegye a megfelelő helyre a kezed, ahogy jó neki. Csókolgassuk a mellét, smároljunk, markodjuk ott ahol éppen jó neki, fenék, cici, comb, amit épp szeretne. Nyaljuk közben az altestét ott ahol szeretné. Mint látjuk kurvára más élményben lesz a lánynak így része, mintha csak egyedül dolgozna az orgazmuson. Férfi részről is széles a paletta. Ugyanaz érvényes mint az előbb. Simogathatja/nyalhatja a herénket közben, a kezével ott birizgál ahol akarjuk. Azért ez így nem ugyanaz, mint sunyiban a budiban kiverni. Öleljük át a párunkat ha úgy szeretne elmenni! Tehát mint látjuk a kulcsszó az hogy AKTÍVNAK kell lenni. Aktívnak kell lenni egymással, aktívnak azzal aki épp közeledik az orgazmushoz!

 

 

 

 

 

Még néhány gondolat! Ne féljünk segédeszközöket bevetni. Akarok majd külön posztot is a vibrizésről, de itt muszáj megemlíteni. Nyugodtan maszturbáljon a lány rezgő-bizgő vibrivel! Aki még nem próbálta, most aztán pláne tegye meg, mert fenomális élmény a nőnek, fenomális látvány az úrnak. Itt is lehet variálni, izgathatja a vibrivel a csiklóját, de lehet hogy még jobban élvezi ha ő maga köröz a klitoriszon, míg mi a vaginájába dugjuk ki-be a berregő csodát.

 

 

 

 

 

Fontos pro még a közös maszti mellett: sokan nem szeretnek "azokon a napokon" hagyományosan dugni. Lehet ilyenkor nyalni/szopni, de akár közös masztizni is. Innentől nem fogja a falat kaparni az asszony a piros napokon.

 

 

 

 

 

Azt se felejtsük el, hogy a nők nem tudnak bármikor/bárhol/bárhogy elélvezni, úgy mint a férfiak. Lehet hogy akárhogy kúrjuk a hölgyet, egyszerűen éppen olyan napja van, hogy nem bír dugástól elmenni. Ilyenkor jöhet a nyalás, de ha szoktunk élni a közös masztival, akkor így is megoldhatjuk a problémát.
Fordított helyzet, kúrnánk, de a csajnak nincs kedve. Megesik. Persze ilyenkor szophat, kézimunkázhat, de kurva gyorsan elintézhetjük a dolgot, ha (az ő segítségével!!) kiverjük! A szánkba adja a mellét, megfogja a heréinket, mi verjük magunknak miközben fogdossuk a picsáját, x helyre elélvezünk, kész is! Hát nem jobb megoldás ez, mint mérgelődni hogy van-e vagy nincs-e (hagyományos) szex?

 

 

 

 

 

Dobjuk fel még jobban a dolgot, tegyünk be egy pornót és úgy masztizzunk közösen!
Azzal is lehet csavarni a dolgon, hogy egyátalán nem vagyunk aktívok! Jó messze ülünk egymástól, és csak nézzük ahogy masztizik a másik, vica versa.
Vagy próbáljuk ki a legelső supra tippet!

 

 

 

 

 

Szégyellőség témájához tartozik, hogy ne tetézzük partnerünk szégyellőségét. Valakinek nem gond, sőt szereti ha masztizik és mi az élvezése közben a képébe bámulunk. De aki szégyellősebb, annak teremtsük meg a megfelelő körülményeket. Sötét, stb.

 

 

 

 

 

Fontos! Nem kell, hogy külön aktivitás legyen a maszti! Vonjuk be a dolgot a szexbe. Egészen nyugodtan verjük a faszunkat amíg puncit nyalunk! Orbitálisan jó látvány, ha a lány masztizik miközben szop! Izgassa a csiklóját reszelés közben. Dugás közben, ha jól esik, vegyük ki a pöcsünket és rántsunk rajta párat. Meghát a "magunkhoz nyúlás" nem csak a nemi szervhez nyúlást jeletni. Ujjazás, mellek, herék, popó, nyúljunk bárminkhez amihez és amikor jól esik! Lehet a maszti az előjáték része. Lehet hogy közös masztinak indul a dolog és dugás lesz belőle! Lehet hogy dugásból lesz masztiparti!

 

 

 

 

 

Az elélvezés külön kurvajó lesz. Hát komolyan, reszelés közben "érezzük", átéljük ahogy elélvez a csaj, de nem látjuk. Ilyenkor viszont, ha úgy csináljuk, akár teljes valójában végignézhetjük ahogy vonaglik az élvezettől. Csodálattttos! És lehet itt is ám mókázni. Pl. így, masztizva SOKKAL könnyebb összehangolni az orgazmust, azaz hogy egyszerre menjünk el. Perverzióra vevő lányokkal további felejthetetlen élményeket élhetünk át. Gondolj csak bele, mekkora élmény egy éppen élvező nő arcára spriccelni. Vagy miközben masztizik, a csiklóján körző kezére/puncijára verni, és nézni ahogy a spermásan folytatja az élvezkedést. Tudom, ezek sokaknak durva/pfúj/jajj dolgok, de sokan szeretjük ám ezeket a "performace"-okat.

 

 

 

 

 

És a lényeg! Hát mire jó a közös maszti, ha nem arra hogy lássuk, MEGTANULJUK, hogy mi a jó a másiknak. Látjuk mikor milyen tempóban kell inger a csiklónak, a lány láthatja, hogy a férfi orgazmus közben hogyan kell verni a péniszt, és a többi! És én most megyek, és a saját cikkemtől felizgulva odamegyek a párocskámhoz, lehúzom a melltartóját és szó nélkül kiverem a cicijére. Bye!

Szerző: supracoger  2010.11.05. 15:42 1 komment

Címkék: tipp szex nonpenetrative

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr642401849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása