Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

customer survey

Újabb hely, ahol feledhetetlen élmény lesz a szexuális aktus! A cikk elsősorban NEM a munkatársakkal lefolytatott szexuális együttlétekre vonatkozik. Inkább arról, hogy aktuális partnerünket, hogyan "csempésszük" be egy kis malackodásra. Nos, nyilván mindenkinek eszébe jutott már, hogy a munkahelyén szexeljen. Mégis kevesen merik megtenni. Gondolom sokan az értelmét sem látják, mások félnek a lebukástól, netán teljesen lehetetlennek tartják, hogy ők ezt megtegyék. Én nem mondom, hogy mindenhol megoldható a dolog. De én már annyi munkahelyen "izéltem", szerintem szinte bárhol megoldható. Ráadásul tekintve, hogy egy párról van szó, annak az esélye, hogy egyikőtök munkahelyén sem lehet megoldani, szinte nulla.

 

 

 

 

 

Szóval miért is jó ez? Szokás szerint alapvető a változatosság, végre nem a hagyományos környezetben vagyunk. A lift/park/próbafülke/stb. helyekkel ellentétben itt sok esetben elérhető a nyugodt, intim, zavartalan légkör, nyilván ha munkaidő után csináljuk. És a fő-fő-fő indok: hát milyen fasza lesz ezután úgy dolgozni a munkahelyen, hogy ránézünk pl. az asztalra és magunkban mosolyoghatunk, "Igen, itt is szeretkeztünk!". Én nem azt mondom, hogy mindenki utálja a munkahelyét, de általában előfordulnak rosszabb napok, és ilyenkor jó valami kellemesre gondolni. Arra, hogy mekkorát szexeltünk ebben az egyébként unalmas irodában. Ráadásul kiváló eszközök állnak rendelkezésünkre például egy irodában, mondjuk egy hatalmas, strapabíró tárgyaló asztal. Otthon nem sűrűn van ilyen. Nagyobb cégeknél akár billiárdasztal is van a pihenőben. Minden helynek megvan a szépsége, megvannak az eszközei, dolgozzunk bárhol. Felsorolni csak akkor lehetne őket ha a világ összes munkahelyét felsorolnánk. És tényleg próbálkozzunk a leglehetetlenebbnek tűnő helyekkel is, mert mindig van valami hülye indok ami miatt munkaidő után be tudunk lógni. Mindig van valami eldugott hely, ahol akár munkaidőben is megoldható.

 

 

 

 

 

Vegyük azt az esetet, hogy munkaidő után sunyítunk be, egy irodába. Ha saját kulcsunk van, akkor semmi gond, de ha portás van, akkor sem. Mondjuk, hogy benn hagytunk valamit, vagy még valamit el kell intéznünk. Az, hogy partnerünk eközben ott van mellettünk, az sem lesz probléma. Hiszen munkaidő után vele töltjük az időnket, természetes, hogy velünk jön amíg beugrunk. Már benn is vagyunk az irodában és indulhat a dolog. Ha tudjuk azért zárjuk kulcsra belülről. És indulhat is a szex. Itt máris jön egy ótvar nagy pozitívuma a dolognak: valószínűleg ruhában fogunk kefélni. Ha netán bukóra áll a dolog, nincs idő felöltözni! Ezért célszerű mindent magunkon hagyni. Csajon szoknya legyen, ha van is rajta bugyi azt dobja be a táskájába. Vegyen fel olyan felsőt, amiből könnyen kihámozhatók a mellei. Férfinál nem gond, slicc lehúz, máris elérhető a külvilág számára a lompos. Mehet a felláció a szokásos székünkben ücsörögve. Dobjuk fel az asztalunkra és nyaljuk hülyére a lányt, aztán basszuk meg istenesen. Aztán látogassuk meg a főnök asztalát is, a tárgyaló asztalt, az iroda minden zugát.

 

 

 

 

 

A nem szokványos berendezési tárgyak miatt kényetlenek leszünk nem szokványos pózokban kúrni. Nincs ágy, vannak viszont asztalok, székek. Tökélyre fejleszthetjük az állva dugás képességünket. Olyan pózokat fogunk felvenni, amikről álmodni sem mertünk. Elélvezésnél vigyázzunk, a geci nyomokat azért illik eltüntetni, kivéve ha direkt a főnök asztalának a (szószerinti) összebaszása a cél. Munkahelye válogatja mennyi időnk van megtenni a dolgot. Pl. ha van portás, akkor tudunk kell, vajon mennyi idő lesz neki gyanús a dolog. Előfordulhat, hogy csak 50-10 perces quickie-re lesz időnk, de számtalanszor volt már részem órákig tartó szex csatákban is. A helyeket illetően, nem csak maga az iroda van, ha egy irodában dolgozunk. Van ott általában zárt dohányzóhely, WC, raktár, stb, ezeket a helyeket szintén bevonhatjuk a mókába.

 

 

 

 

 

Hogy melyik munkaidő utáni órát érdemes választani, az (is) a helyen múlik. De azért vannak általános dolgok. Lehet például korán reggel benn szexelni. Ilyenkor vigyázzunk, hogy tényleg jó korán menjünk! Érdemesebb viszont estefelé próbálkozni. Ha mondjuk 5-ig tart a munkaidő akkor 6-7 előtt semmiképpen ne menjünk, hiszen könnyen találkozhatunk túlórázó munkatársakkal. Éjszaka, mondjuk 9-10 fele a legbiztosabb, viszont ilyenkor pl. egy portásnak gyanús lehet, hogy miért ilyen későn megyünk be. Szóval van számtalan variáció, dolgozzuk ki a nekünk legmegfelelőbb tervet. Próbálkozhatunk akár munkaidőben is, eldugott folyosókon, WC-ben ilyenkor IS megoldható a dolog. Munkaidőben kúrni pedig aztán megtöbbszörözi az élvezetet. A lebukás faktor miatti izgalom, valamint hogy közvetlenül előtte/utána rendesen dolgozunk, ezek igazán rádobnak az élvezetre. Ja és nagyon-nagyon nézzünk körbe, manapság mindenhol vannak biztonsági kameránk.

Szerző: supracoger  2010.12.14. 10:29 1 komment

Címkék: tipp szex szavazás hely quickie

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr502485940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exter69 · http://sexopoly.tarhely.biz 2010.12.13. 19:16:57

A mostani munkahelyemen kívül az összes előzőn megvolt, mindenkinek ki kéne próbálnia. :) A mostanin még töröm a fejem, hogy hogy lehetne megoldani. Jókat írsz, mindig várjuk ;)
süti beállítások módosítása