Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

HOLD! Aki "undinak" tartja a segglyukkal kapcsolatos dolgokat, az hamar fáradjon el innen valami kevésbé sokkolóval szórakoztatni magát. De előtte még had mondjam el, hogy bár a legtöbb ember idegenkedik mindentől, aminek a popsilyukhoz köze van, bizony sokan vagyunk akik imádjuk a témát. Elég csak átkattintanom a statisztika fülre, és látni, hogy mennyien jutnak el a blogra "analingus, popsinyalás, fenék nyalás, ánusz nyalás" és hasonló kulcsszavak segítségével. Innen is látom, hogy ezeknek a cikkeknek meg van az olvasó tábora. Aki nem érzi, hogy ennek tagja lenne, vagy úgy "en bloc" (ejtsd: ámmblokk) irritálja a blog, az legyen kedves távozni a "CTLR+F4" feliratú ajtón át, és békén hagyni minket, perverz disznókat. Köszönöm. Ööö, akkor térjünk a lényegre.
Egy mondatban, meglepő módon: élvezzünk a csajunk ánuszára. RA, nem BA, a seggbe élvezés külön kategória és így külön poszt (lesz).

 

 

 

 

 

A lányok segglyuka általában gyönyörű. Kedves hölgyek, ne takargassátok. Mi szeretjük nyalogatni, (ha engeditek) megujjazni és belerakni a farkunk, és szeretjük megöntözni is. Az összegecizett popsilyuk nem undorító, hanem sokunk számára szexuálisan extrém módon izgató. Ráadásul az arcra/szájba élvezéssel ellentétben azt sem lehet rá mondani hogy netán kellemetlen lenne. Sőt, kedves hölgyek, ti az egész ánuszra élvezésből (alaphelyzetben) sajnos nem láttok semmit. Az egyetlen gond az lehet, hogy olyan nőnek, akinek a popsilyuka tabu (nem csak nyalás/dugás terén, hanem egyszerűen mutatni sem szereti), azoknak az odaélvezés is tabu lehet. További probléma lehet a védekezés. Közel van a puncika, így ha nem szed bogyót a hölgy, akkor necces dolog összehabozni a nuni környékét.

 

 

 

 

 

A célpont igen kicsi. A női testen célba vehető testrészek közül az ánusz felülete a legkisebb. Így kizárt, hogy csak odamenjen geci. Póztól és helyzettől függ, hogy mi lesz még megöntözve, de valószínűleg a punci, a fenék maga (a farpofák), a fenék vágat, netán a hát. Ha messziről lövünk akkor több minden lesz gecis, ha szinte centi távolságra az ánusztól akkor minden csepp odakerül, onnan viszont valamerre elkezd majd folyni. Nincs ezzel semmi gond, a lényeg, hogy a FŐ célpont az ánusz, a legtöbb matéria oda fog kerülni.

 

 

 

 

 

Fontos, hogy meg legyen adva a módja a segglyukra élvezésnek. Mivel igen rejtett a testrész, érdemes széthúzni a feneket. Ez nem csak praktikus, de egyes pózoknál (pl. hasonfekve) egyszerűen kötelező, mivel egyébként nem villanna fel a luk. Nem is beszélve arról, hogy milyen izgató a dolog. Nekünk az egyik kezünk foglalt lesz a faszveréssel, így csak egy kézzel tudjuk széthúzni a feneket. Ez is jó, de a legjobb, ha a csaj húzza szét a két kezével. Így még jobban látszik a popsilyuk, még izgatóbb, ráadásul ezzel tényleg azt jelzi a nő, hogy Ő is akarja a dolog. Még durvább élmény, ha egy kis ujjazással van feldobva a dolog. Nem kell durva dologra gondolni, nem kell hogy tövig benn legyen a mutatóujj, csak szépen finoman. Ha nem is bedugva az ujjat, de az ánuszon közöve vele. Lehet ez a férfi ujja is, de még izgatóbb, ha a nőé.

 

 

 

 

 

Képzeljük csak el: szét van húzva a hölgy feneke (a bal farpofáját ő húzza el, a jobban mi) és közben az egyik ujjával finoman izgatja a segglyukát, miközben mi teleélvezzük. Csodálatos. Szintén fontos dolog, hogy (azokban a pózokban ahol ez szükséges) "tolja ki" a fenekét! Egy görnyedt háttal térdelő nő popsilukára élvezni, nem csak nyűgös, de lelombozó is. Tolja ki a fenekét, legyen büszke az ánuszára, hiszen azért akarunk oda élvezni, mert mi imádjuk!

 

 

 

 

 

Unom ismételni magam, de itt is le kell írnom. Bármikor élvezhetünk az ánuszra. Nem kötődik semmihez a dolog. Persze, nyilvánvaló célpont az anális szex végén. De ne legyünk korlátoltak. Akár hagyományos dugás, orális szex, kézimunka, közös masztinak a befejezése is lehet a dolog. Ráadásul bármilyen pózból. Épp lovagol rajtunk a csaj amikor élveznénk? Nem gond, gyorsan ugorjon le rólunk, forduljon meg és máris célba vehetjük a segglyukat a farkunkkal. A csajnak nincs kedve a szexhez, mi viszont égünk a vágytól, hogy valamit csináljunk a fenekével? Nem gond, fektessük le hasra, nyaljuk ki a popóját, a végén pedig verjük az ánuszára! Problem?

 

 

 

 

 

A póz is lehet bármilyen, ahol a farkunk a segglyuk felé irányul. A legkényelmesebbek azok a pózok, ahol csak kirántjuk a farkunkat (a punciból) és máris mehet az áldás. Ha nem ilyen a póz, akkor ne legyünk lusták az elélvezés előtt váltani. Ismét csak azt tudom mondani, hogy csak a fantázia szab határt, így inkább felsorolnék párat a kedvenceim közül:

  • a csaj kutyapózban, felfelé tolja a fenekét
  • a csaj teljesen hason fekszik, összezárt lábakkal
  • mint a kutyapóz, csak ráfekszik a térdére, a feje az ágyon, a feneke az égben
  • állva, összezárt lábakkal
  • hanyatt fekve, a lábai a nyakában, esetleg párna a dereka alatt, hogy a popsilyuk minél inkább szem előtt legyen
  • az epic: fordított lovagló póz szerűen, kissé előre hajolva

 

 

 

 

 

Nagyjából ennyit tudok elmondani a dologról. Én rendszeresen alkalmazom, imádom. További bónusz élményfokozás, ha közben a csiklóját izgatva maszturbál a csaj. Szintén plusz, ha szép olajos a fenék, ilyenkor különösen kívánatos az ánusz. És ami még nagy kedvencem: a spricc után még megnyomkodni kicsit a spermás ánuszt. Netán még vissza is kéredzkedni a popóba egy kis időre. Ha pedig szétkeni a fenekén a cuccot az maga a csúcs!

 (Katt --->ide<---  négy fincsi ánuszra élvezős videóért!)

 

 

Szerző: supracoger  2011.01.30. 16:24 Szólj hozzá!

Címkék: tipp szex anál ejakuláció

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr282624894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása