Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Pamela igazi jó kis roma kurva. Sajnos az útszéli kategóriából, de azon belül az egyik legjobb. A legjobb benne, hogy ő úgy cigánykurva, ahogy cigánykurvának lennie kell. Csak képzeld magad a tipikus kikent-kifent cigánykurvát, párduc/leopárd/miafaszom mintás nadrágban, szar bizsukkal telepakolva, nagy kirakott csöccsel, cigányos, de gyönyörű arccal. Na, ő az! A járása, a beszéde, a stílusa, mindene magában hordozza a tipikus védjegyeket. Úgy tudja tenni-venni, dobálni magát, hogy megáll az ember esze. Szóval tud baszni! Jól! Benne van a tűz!

 

 

 

 

 

(Tanmese:) Hiszen hiába van meg valakinél a kellő szexuális odaadás és a technika, ha nem párosul szenvedéllyel, akkor az úgy nem olyan fasza. Ha valaki úgy baszik, hogy látszik élvezettel csinálja, ÉRTED csinálja az jó. És ami a legfontosabb! Mikor vagy jó valamiben? Ha elhiszed magadról, hogy jó vagy benne! Mikor baszik jól egy csaj? Ha elhiszi magáról jól tud baszni! Mikor szép igazán egy nő? Ha elhiszi magáról, hogy szép! Ha ezek megvannak, szépnek tudja magát, és tudja hogy jó a szexben, akkor nagyon jó! Nem fogja takargatni magát és nem fogja játszani a szende kislányt. Hanem rendesen ki tolja a seggét, nyalogatja a mellét, vadul fog szopni és közben végig a szemedbe néz. (tanmese vége)

 

 

 

 

 

Szóval a párducos kislánynál elég gyakori vendég vagyok, ami egy útszélinél rikta, de ő nagyon adja nekem. Igazán olcsó, ár/érték arányban kiváló és folyamatosan hozza a szokásos színvonalat. Szép hosszú fekete haja van. És hát a párducos nadrág, igazi cigányos, igazi kurvás, igazi cigánykurvás. Reggelente szeretem felkeresni amikor még nincs leharcolva. Ráadásul benne van minden jóban, semminek se elrontója. De az extrák nélkül is remek a dolog.

 

 

 

 

 

Csak odamegyek, már ahogy behajol a kocsi ablakán, embertelen. Elvonulunk, perkálok és már indul is a móka. Letérdel, felrakja a gumit, előránja a nagy melleit, és indul is a szopás. Jó vadul csinálja, közben gyakran felnéz. Ha érzi hogy túl gyors a tempó lelassít, nyaldossa a heréim, finoman nyelvel. Aztán izgatom a pináját és a melleivel játszok, ő közben végig mosolyog, simogat. Látszik rajta hogy élvezi hogy élvezetet okoz.

 

 

 

 

 

Megfordul, lehúzza a nadrágját, de csak épp annyira hogy kinn legyen a feneke és a puncija. Széttárja a farpofáit miközben berakom neki és folyamatosan néz miközben hátulról pakolom. Felémfordul, felemeli a lábát, széthúzza a punciját és seggemnél fogva szinte belök a pinájába. Dugás közben olyan ölelése van, amit rikán érezni. Aztán amikor a végét járom, lerántom a kotont és ráélvezek egy olyan arcra (és nyelvre) amin látszik hogy élvezi a dolog. (Vagy a seggére.)

Szerző: supracoger  2011.07.19. 18:06 Szólj hozzá!

Címkék: szex sztori

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr492847551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása