Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Szomszédot megdugni mindig kétélű dolog. Jó is hogy mindig kéznél van, rossz is hogy túl közel van. Meg a többi. Amikor Zsuzsa megvolt akkor épp én sem voltam nőtlen, de bevállaltam, tudván, hogy neki is van barátja pár éve. Gyereke is volt már előző házasságából, akkor vagy 6-7 éves. 35 éves megfáradt elvált anyuka kinézete volt, akin látszott hogy 20-as éveiben habzsolta az életet. Amikor a fiatal koráról beszélt akkor kiderült hogy régen (is) szerette ám a faszt. Csak becsúszott a gyerek és vége a szép fiatal éveknek, házasság befuccsolt, azóta van ugyan az a barátja, de az is inkább csak azért van hogy legyen. Szép arca volt, vállig érő vörös haja, hatalmas (már lógó) dudák, kellemes fenék és lábak. Ha durván ki van öltözve akkor bárki megfordul utána, ha melegítőben akkor senki.

 

 

 

 

 

Panelszomszédként nem voltunk soha sem túl szégyellősek egymás előtt. Én is volt hogy gatyában nyitottam ajtót, ő sem volt szívbajos hosszú póló + bugyi kombóban mutatkozni előttem. Persze ilyenkor sem láttam semmit, mert kurva hosszú volt a póló. Mégis imádtam ha így nyitott ajtót. Egyrészt ilyenkor tudtam, hogy egy szál bugyiban mászkált éppen (mindig várni kellett hogy ajtót nyisson, gondolom felvenni a pólót), ami azért gatya duzzasztó. Másrészt (Istenem!) azok a mellbimbók amik átdöfték ilyenkor a pólót, egyenesen a pofámba meredezve! Elég nehéz volt a szemébe nézni. Jóban voltunk mindig is, szeretett incselkedni, de csak úgy módjával. Viszont bármi kicsit alkalom volt, csöngettünk át egymáshoz. Én éreztem hogy lehetne valami, csak nála mindig ott a gyerek, nálam mindig ott az asszony. Szép hosszú keringő táncoltunk végig, mire végre belemárthattam a faszomat.

 

 

 

 

 

Első alkalom! Akkor már vagy 3 éve ott laktunk. Nyár volt, dög meleg, én épp zuhanyoztam. Becsöngetett, akkor ért haza a munkából. Valami geci volt a fürdőszobájukkal, mittomén mi, lényeg, hogy nem tudott otthon zuhanyozni, kérdezte hogy átjöhet-e.  Mondtam hogy persze. Jött a szokásos kéretőzés, jaj, nem akar zavarni, meg a többi szarság, ami alatt szépen megtudta, hogy egyedül vagyok itthon, egész héten. És véletlenül azt is elmondta hogy a gyereka a nagyszülőknél, csávója se tűnik fel ma. Átjött törölközővel körbecsavarva, kezében tusfürdővel. Rajtam egy szál boxer. Dumáltunk egy kicsit a fürdőszoba ajtóban, aztán bement. Hallottam hogy szöszmötöl egy darabig, aztán kiabált, hogy be tudnék-e menni. WTF?? A zuhanykabin ajtaja becsukva, mögötte átsejlett a szép lebarnult meztelen teste. Azt mondta hogy nem tudja kinyitni a csapot. Mondtam, hogy (minő meglepő) tekerje el. Nem megy neki. Résnyire kinyitotta a zuhanyajtót, kérte, mutassam meg hogyan kell. Nem akartam bámulni, így csak a karját és a hátát a láttam. Viszont a résnyire nyitott ajtón át nem tudtam segíteni. Odaadtam a törölközőjét és kinyitottam az ajtót. "Ugyan nem vagyok szégyellős!" mondta, és éppen hogy maga köré tekerte a törölködőt. Az alsó testére. Megláttam a kibaszott király melleit. Szép nagy körte mellek, kellő lengéssel, apró bimbóval. Kinyitottam a csapot, ő megköszönte és a kezembe nyomta a törölközőjét és befordult zuhanyozni. Szép feneke volt. Rácsuktam az ajtót. Kinn csak pislogtam, hogy ez mi a fasz volt. Akar valamit? Biztos! Vagy mégse? Mi van ha tényleg csak leszarja ha meglátják pucéran? De hogy még be is hív! Akar? Nem akar? Na de tudjátok mire gondolok, ilyenkor még nem lehet tudni hogy él-e a macska vagy döglött.

 

 

 

 

 

Kijött a zuhanyzóból, törölköző újra teljes testét fedve rajta. Dumáltunk, cigiztünk egyet a szobában. Hátradőlt és szinte látszott a pinája a törölköző alatt. Legyezte magát egy újsággal, miközben folyamatosan csipcsupoltunk mindenféle témáról. Aztán
- Hú, még így zuhanyzás után is milyen meleg van.
- Mondanám hogy vetkőzz lentebb, de nincs már nagyon hova.
- Végülis az előbb láttál már meztelenül.
- Na jó, hát egy pillanatra láttam egy cicidet.
- Engem nem zavar ha meztelenül látsz.
- Akkor ne kéresd magad.

 

 

 

 

 

Levette a felsőtestéről a törölközőt. Ahogy előre-hátra hajolt, imbolyogtak a mellei. Poénból megfogta alulról a csöcsöket, idiótán megrázta őket és nevetett. Inkább vicces volt mint erotikus.
- Látod, nekem ennyi. Tudom, hogy jó mellem van még most is, nem szégyellem.
- Jó melled van, az biztos, de nem így kell bánni velük.
- ?
- Megmutatom.

Ült a székben, én pedig mögé álltam. Megfogtam a csodás, puha melleit és elkezdtem finoman masszírozni őket. Nem láttuk egymás arcát, de biztosan mindketten kéjes fejet vágtunk.
- Látod így kell!
- Ez nagyon jól esik.
- Tudom!
- Ne hagyd abba.
- Csak egy kézzel folytatom!
- Miért?

 

 

 

 

 

Válasz helyett letoltam az altestéről a törölközőt. Felvillant a szőrös domba a lába között. Odacsúsztattam a kezem és finoman elkezdtem körözni a csiklóján. Még mindig nem pillantottunk egymásra, nem mertünk egymás szemébe nézni. Ő az egyik kezével a szabad mellét markolászta. Vagyis inkább a mellbimbóját izgatta. A másikkal elkezdett a boxerem körül kotorászi. Nem volt nehéz dolga, eddigre már úgy állt a faszom hogy az egész kiágaskodott a boxerből. Odafordult, és elkezdte nyaldosni a farkam, de még mindig nem nézett fel. Mivel nem tudta szopni a hülye póz miatt csak nyalogatta. Hamar feloldottuk ezt a patthelyzetet. Megfordult a székkel és kérdőn nézett fel rám. Levettem a boxeremet, a szája irányába toltam a farkam. Értette a "célzást" és elkezdte a szopni. Úgy szopott, mint minden félrelépős asszony. Egyszerre próbált technikás és vad lenni. Szélvész tempóban szopott aztán gyors makk nyalás, nyelvelés, ügyeskedés, megint gyors szopás. Felületettem az ágyra, hogy tudjam ujjazni cumi közben. "De hülyék vagyunk!" mondta. Lucskos tág puncija hamar elnyelte az ujjaimat. Rég volt borotválva de engem ez sohasem zavart. Kapott egy gyors puncinyalást, közben a melleivel játszott. Aztán megemeltem a lábait és beraktam. Olyan tempóval kúrtam hogy egy perc után majdnem elmentem. Kirántottam gyorsan és ujjaztam a pináját, közben a melleit nyaltam (készségesen a számba adta őket). Az ölembe ültettem és úgy dugtunk tovább lovagló pózban. Az arcomba lengtnek a csöcsök. Monotonon dörzsölte hozzám a csiklóját, miközben én a seggét markoltam. Néha felegyenesedett, ilyenkor lassan, mélyen, fel-le mozgott a farkamon, én pedig kézzel izgattam a szőrben megbúvó csiklóját. Pár perc után elélvezett. Lemászott rólam és bedőlt. OK, kutyapóz, fasza. Dugtam mint a gép. Aztán újra hátra fektettem, látni akartam ahogy farkam eltűnik a pinájában. Ő is nézte. "Olyan jó nézni!" mondta. Nagyon a végét jártam, kirántottam a farkam és a melleire élveztem. Egy apró lövet az állát is eltalálta, amire ijedten, nevetve félre fordította a fejét.

 

 

 

 

 

Ez az első gyors, heves dugás megtörte az amúgy eddig sem finomkodó hangulatát. Káromkodott, csúnyán beszélt, levetett minden gátlást. Rájött a szófosás és úgy érezte el kell mesélnie kivel miért nem volt jó baszni.

- Fúúú ez most jól esett, rég kúrtak meg ilyen jól.
- Nekem is nagyon jó volt. Mindjárt folytatjuk is, csak addj még egy kis időt.
- Remélem is. Ha zavar hogy szőrös a puncim, gyorsan leborotválom.
- Ugyan, hagyd így, nekem bejön így nagyon.
- Igen? Szőrösen szereted a puncit?
- Hát így is úgy is. Azt szeretem ha változatos.
- A barátnőd borotválja?
- Ő igen!
- Akkor én így hagyom most neked. Gabi (a mostani 3 éve tartó barátja) csupaszon szereti, de amilyen rikán basz meg mostanában, inkább nem szoktam borotválkozással foglalkozni. Persze az elején vele is jó volt, nagyokat szexeltünk, de egy év után leült a dolog. Biztos azért mert itt van Dávid (a fia) is. Újabban csak azt akarja hogy szopjam le a fürdőszobában. Ami persze oké, meg is csinálom, csak amikor meg lehetne rendesen szexelni és nekem is van kedvem hozzá akkor neki nincs kedve. Gondolom kényelmesebb neki ha csak leszopom és kész. De azért rám is gondolhatna. Nem vagyok én rossz nő, meg jó vagyok én az ágyban.
- Hát ebben egyetértek veled.


 

 

 

 

 

- Én nem értem, a volt férjemmel is olyan jó volt a szex az elején, de hamar elkényelmesedett. Ti nem unjátok meg egymást ennyi idő után?
- Néha vannak hullámvölgyek, de oda kell figyelni mit akar a másik, és apránként meg kell neki adni. Meg változatosan kell, kicsit meg kell kavarni az állóvizet néha.
- Hát ez az hogy ők nem adták meg amire én vágyok, pedig én mindent megtettem a volt férjemért is. Bevállaltam csomó dolgot amit utálok. A számba élvezett, még a gecijét is lenyeltem ha azt akarta. A fenekemet is megbaszhatta, bár azt néha én is élveztem.
- Miért te miket szeretnél?
- Hát nem is tudom. Jaj jó, nő vagyok, mi néha azt se tudjuk mit akarunk. De jó lenne ha nem csak szopógépnek kellenék, nekem is kell hogy megkúrjanak rendesen. Vagy kinyaljanak. Vagy valami új. De mindig csak szopni. Nem arról van szó mert szeretek szopni, de nekem is jár az élvezet.
- Akkor most pihenő gyanánt én szivesen kinyallak.
- Óóóó de had borotválkozzak meg akkor.
- Engem tényleg nem zavar.
- De én jobban érzem magam úgy.
- Nekem meg jobban tetszik így.
- Najó!
     

 

 

 

 

 

Következett egy jó félórás puncinyalás. Nagyon élveztem, ahogy ő is. Az egyik kezem a melleit szorította, a másik a fenekét vagy pedig ujjaztam. Ő két kézzel húzta a fejem a puncijába, ahogy közeledett az orgazmusa, egyre erősebben. A végén már az öklöm is be fér volna a tág pinájába, de maradtam a négy ujjnál. Egy percig remegett amikor elélvezett. Aztán piromkodott. "Úristen, szerintem 10 éve is van hogy valaki orgazmusig nyalt volna!"! És indult újra a szófosás. Azért elvoltam amíg pofázott. Simogattam a fenekét, a melleit, a pináján a szőrt. Aztán tíz perc után, egy újabb monológja közepén beraktam neki. Mostmár szépen ráérősen basztam. Mindenféle pózban amiben kedvem volt. Fasszal is bírtam, a hevesség is leült. Ő így két orgazmus után már kicsit unta a dolgot, inkább dumálni akart még, de nem érdekelt, kiélveztem minden percet. Beleélveztem a tág puncijába. Megbeszéltük, hogy másnap is átjön.

 

 

 

 

 

Másnap! "Kicsit igazítottam azért a puncimon!" mondta, miközben pucérra vetkőzött. Hát csiklótól levelé leborotválta, de fölötte megmaradt a szép dús fekete szőrzet. Megbeszéltük, hogy kipróbálunk pár apró dolgot ami még kimaradt neki.

- Na kipróbáljuk valami olyat amit még nem csináltál?
- Próbáljunk de mit. Mondtam, én nő vagyok, én magam se tudom mit akarok. Nekem az is elég ha megint jól megkúrsz!
- Mit szólnál egy közös önkielégítéshez?
- Mihez?
- Jól hallottad!
- Haha, én nem szoktam önkielégíteni!
- Sohasem? Elvált nőként, akit csak szopatnak, nem szokad csinálni?
- Nem! Nekem fasz kell, vagy semmi!
- Na, próbáljuk ki, meglátod jó lesz!
- Jó de én nem tudom mit kell csinálni!
- Csináld azt ami jól esik magadnak. Nem vagy szégyellős, ebben se legyél az.
- Meglátjuk!
- Majd irányítalak!

 

 

 

 

 

Betettem egy hosszú, hagyományos, 1on1 pornó filmet. Az elején én izgattam a csiklóját, ő pedig verte nekem. Aztán megfogtam a kezét, rátettem a puncijára, arra az én kezemet, és elkezdtem körözni vele. Pár perc után éreztem hogy átvette az irányítást és már tényleg magának csinálja. Közben keményen markolta a melleit, györkészte a mellbimbóját és nyalogatta. Leültem vele szemben és én is elkezdtem lassan verni magamnak, hogy ne érezze olyan kényelmetlenül magát. Ő meredten nézte a filmet és folytatta a masztit. Hamar feloldódott. Egyébként elég "gyakorlottan" körözött a csiklóján, úgy hogy állításával ellentétben valószínűleg nem először csinálta. Amikor már nagyon nyalogatta a száját oda toltam az arca elé a farkam. Elkezdte volna szopni, de mondtam, hogy nem úgy megy az. Vertem magamnak, ő közben kinyújtott nyelvvel lefetyelte a makkom. Kérdeztem mennyire jár közel az elélvezéshez. "Közel!" Letérdeltem elé, és a makkom hegyét éppen csak betettem a puncijába. Így dugtam kicsit, miközben ő persze végig izgatta a csiklóját. Csak a makkom járt lassan ki be. Tetszett neki. Nekem is, annyira, hogy kihúztam a farkam és a masztizó puncijára/kezére élveztem. Amikor magamhoz tértem láttam hogy megállt, gondolom hirtelen nem tudta hova tenni a helyzetet. Megfogtam a kezét és jelezetem hogy folytassa. Folytatta. Mellé ültem és miközben a melleivel játszottam, csodáltam a látványt. Itt köröz a gecis pinaszőr alatt megbújó csiklóján, miközben az orbitális csöcseit markolom, csodás. Kellett még vagy tíz perc neki, de eléélvezett. "Fú, ez jó volt, egyedül nem hiszem hogy önkielégítnék, de így együtt nagyon jó volt." mondta.

 

 

 

 

 

Egy óra múlva dugtunk még egy nem túl emlékezeteset. Szokásos szopi-nyali, ilyen-olyan pózok, ő nem élvezett el. Viszont a vége frenetikus volt, megkértem hogy kézimunkázzon a csöcsei között. Hát kérem, amikor szó szerint rátette a mellét a farkamra és úgy verte, az maga volt a mennyország. Ha csak verte a mellei között, akkor is szépen alátartott a ciciknek. Eszméletlen jól nézett ki. Ezért is szeretem a nagy, de már lógós melleket. Kerek feszes, tizenéves cicik is fantasztikusak, de van amiket azokkal nem lehet megcsinálni. A végén átvettem a farkam és magam vertem, hozzáütögettem a mellbimbóhoz, párszor még a szájába adtam aztán a mellére élveztem. Megbeszéltük, hogy másnap, az utolsó napon amikor még megtehetjük is átjön.

 

 

 

 

 

A harmadik nap amikor átjött szoknya volt rajta. Rágyújtottunk, de közben az ölembe ültettem. Levettem a felsőjét és amíg cigiztünk a melleivel voltam elfoglalva. Benyúltam a szoknya alá és éreztem, hogy nincs rajta bugyi. Viszont már nedvesedett a pinája. Izgattam a punciját, mire elnyomta a cigit. Elővettem a farkamat és úgy ahogy volt, szoknyástól beleült. Azzal szórakoztam hogy nagyokat paskoltam a fenekén, széthúztam a farpofáit, és ujjaimmal finoman közelítettem a segglyukához is. Persze tényleg csak finoman. Pár perc lovaglás után elélvezett. Lemászott rólam és szopás közben (lassan nyalogatta a makkom, néha viszont hirtelen mélyen bekapta), elkezdett beszélgetni.

- Eddig mindig azt csináltuk ami nekem jó, most mondd te hogy mit akarsz.
- Azt mondtad hogy a szájba élvezést utálod, de hogy állsz az arcra élvezéssel?
- Hmmm. Végülis ok. De a számba is élvezhetsz.
- Nem azt mondtad hogy azt nem szereted?
- Azt hogy állandóan csak önzőn szopást akarnak, ráadásul szájbaélvezéssel, AZT nem szeretem.
- Ok, akkor majd megy ide is, oda is vegyesen.
- Lenyeljem?
- Ne! Inkább folyasd ki a szádból.
- Hova? A mellemre?
- Inkább szopd vissza lassan a farkamra.
- Te perverz, haha, na jó!

 

 

 

 

 

Mire végigbeszéltük, már közel is voltam. Felálltam, őt meg letérdeletettem a földre. Szopott tovább. Amikor a saját kezembe vettem a farkam becsukta a szemét. Igazítottam a fején, mivel nem hajtotta eléggé hátra. A szájába adtam a makkom és hagytam hogy nyalja, szopja még. Aztán jött a fröccs. Szépen elosztottam, fele a szájába, fele az arcára. Mosolygott. Kapkodva leültetett az ágyra, lassan visszafolyatta gecit a farkamra, miközben lassan levezette a szopás. Én kiütve ültem tovább, ő pedig lassan nyalogatta tovább a heréimet. Csodás levezetés. "Látod, ha kapok, akkor adni is szeretek." mondta.  

 

 

 

 

 

Elmentünk együtt zuhanyozni. Jó volt megfürdetni, a teste minden zugát megfogdosni. Nem bírtam betelni a szép melleivel, a nagy kerek fenékkel, és a dús pinaszőrével. Legszivesebben egész nap a pináját piszkáltam volna a melleimmel az arcomban. Tudtuk hogy mindjárt vége a pár napos románcunknak, úgyhogy terveztünk még egy menetet. Mondtam neki hogy franciázzunk. Fel akarom falni a punciját, azt akarom hogy ott legyen az arcomban az egész. Természetesen belement. Klasszikus francia, én alul, ő felül. Nem is az volt a lényeg hogy ő is szopjon közben, hanem hogy ebben a pózban nyalhassan. Hiszen ilyenkor az egész pina ott tátong az ember arcába. Arról nem is beszélve, hogy a fejem felett kerekedik a csodás segge, amit baromi jó markolászni nyalás közben. Ekkor figyeltem meg igazán közelről a segglyukát. Vannak nők akiknek igen ronda az ánusza, vannak akiknek átlagos, és van akiknek az átlagos segglyukának van valami plusz szépsége. Az ővé az utóbbi volt. Az elején csak nézegettem. Egyre jobban begerjedtem, annyira hogy már nem is bírtam tovább így szopatva.

 

 

 

 

 

- Lassíts egy kicsit, annyira jó így nyalni téged hogy mindjárt kész vagyok.
- Jó lassítok. Finom a pinám? Ennyire szereted?
- Igen, annyira jó nyalni. Gyönyörű! A feneked is ahogy itt kerekedik.
- Érzem hogy tiszta lucsok vagyok.
- Inkább ülj is fel! Ülj így rá az arcomra, fenékkel felém.
- Jóóó rendben.
- Szeretném kinyalni a fenekedet!
- Ebben a pózban az könnyű lesz.
- Szereted ha nyalják a fenekedet?
- Eddig nem nagyon volt benne részem, inkább csak seggbebasztak. De most ahogy csinálod nagyon finom.

 

 

 

 

 

Nyaltam ahogy bírtam, a kezemmel előrenyúltam a melleit nyomkodtam. Tényleg élvezte, mert az egyik kezével segített széthúzni a fenekét, és egyre csak nyomta az arcomba a lukát. A végén szinte a nyelvemmel dugtam. Jól benedvesedett a popsiluka. Ő maga mászott le rólam és térdelt kutyapózba, jól kitolva a fenekét. Így még könnyebb volt nyalni az ánuszt, miközben a punciját ujjaztam. Egyszer csak jött a várva várt kérdés tőle: "Szeretnéd megdugni a fenekemet?" Válaszként nagyot haraptam a seggébe és az ujjamat a puncijából áttettem a fenekébe. Persze csak lassan, óvatosan, ügyesen tágítva. Mondtam neki, hogy már amúgy is belejött a masztizásba, ilyenkor úgy a jó ha közben izgatja a csiklóját. Aztán becsúsztattam a makkom és rövid mozdulatokkal basztam. Ha nagyon kiszáradt a feneke, akkor kivettem és nagyot köptem vagy nyaltam bele. Apró lökésekkel toltam és csak akkor nyomtam még bentebb a farkam ha ő jelezte (azzal hogy a seggemnél belémkapaszkodva tol bentebb). Pár perc és elértünk a maximumot, teljesen nem ment be az egész, de a nagyja benn volt. Még pár perc és sok síkosítás után olyan jól kitágult mintha egy pinát basztam volna. Csak dugtam a fenekét kutyában, amikor mondta hogy kipróbálhatjuk más pózban is. Felállt és a szekrénynek dőlt szemből, a lábát jól széttette, a fenekét kinyomta. Így adtam tovább a picsájának. Még egy pózt nyomattunk, felfeküdt az ágyra oldalt fekve, a lábát felhúzta a fenekét kinyomta. Így nem lehetett olyan mélyeket lökni a popóján, viszont kézzel és szemmel elérhetőek volnak a mellei és a puncija. Végül kivettem a farkam, ő hátra feküdt szét tett lábakkal én pedig teleélveztem a pinaszőrét és a pináját. 

 

 

 

 

 

Ezután még két alkalommal voltunk együtt, egyik se volt túl nagy szám. Sokszor összefutottunk a folyosón, egyszer kérdezte, hogy egyedül vagyok-e. Gyorsan hazaugrott átöltözni, szólt a gyerekének, hogy mindjárt megy. Bejött, nekemesett, gyorsan elővette a farkam és már ült is bele ruhástól, szoknyástól, természetesen bugyi nélkül. Pár perc alatt elment, aztán én is ebben a pózban élveztem el. Mondjuk furán jött ki a dolog, mert lovaglóban, punci irányába élvezni, nem egyszerű, így nem csak a borotválatlan pinájára jutott, de a ruhája is hót geci lett. Másodjára kiautókáztunk valahova, sima autós szex, ülésben szopatással, motorháztetőn dugással.

Szerző: supracoger  2011.10.01. 23:29 Szólj hozzá!

Címkék: szex sztori

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr593115568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása