Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Popónyalás! Konkrétan popsilyuk nyalás! A seggnyalás szót nem szeretem. Seggluk nyalás! Ánusz nyalás!  Fúúúúúúúúúúúj! Fúúúúúúj????? Nem tudod mit hagysz ki! Nos, a rend kedvéért megjegyezném, hogy én itt elsősorban a női fenék nyalásáról írok. Fordított esetben is teljesen hasonló a helyzet, csak nehogy az "előjáték análszexhez" jellegű mondatokat félreértsétek!

 

 

 

 

 

Először is! Az ánusz szép! Gyönyörű! Izgató! Kiabál hogy "gyere! nyalj ki!". Szóval az undorító-e a fenéknyalás részt ugorjuk. Aki szerint igen, az ne is olvasson tovább! Kinyalni egy lány fenekét az egyik legbensőségesebb dolog, amit el tudok képzelni. Nagyon nyitottnak kell hozzá lenni mindkét félnek! Ez nem a megalázkodásról, a megaláztatásról szól. Egyszerűen jó! Jó a nőnek, mert különleges a dolog. Különleges az érzés, mert az ánusz érzékeny, tele van idegvégződésekkel. Jó a férfiaknak is, mert szeretünk örömet okozni és... a faszt! Azért, mert perverz disznók vagyunk és szeretjük kinyalni a szép lányok szép popsilukát.

 

 

 

 

 

Mind az aktív (aki nyal), mind a passzív (akit nyalnak) fél részéről felmerülhetnek tisztasági kérdések. Jogos, mert tisztát jó nyalni. A lány meg ne érezze magát feszélyezve azért mert fél hogy nem elég tiszta. Nagyon egyszerű a dolog. Először is rendszeres tisztálkodás. Szex előtt pedig extra popó mosás. Jó alaposan. Többször. Akár be is dughatod az ujjad és óvatosan beengedhetsz egy kis meleg vizet. Ennél profibb már csak anális behatolások előtt használatos ottoni (nem nevet!) beöntés készlet lehet. Szóval tisztaság, és minden rendben. Ami még fontos, hogy a legnagyobb tisztaság mellett is fenn áll a fertőzés veszélye. Mivel így ugyanúgy terjednek a szexuális úton terjedő betegségek, ezért CSAK és kizárólag állandó partner fenekét nyald! Másik alap dolog bármilyen anális dolognál. Ami egyszer a fenék közelében járt, annak onnantól a punci TABU! Ez igaz a nyelvedre is. Ne popsinyalás után próbáld megdönteni a "milyen mélyre tudom dugni a nyelvem a punciban" rekordodat! Ennyi. Nem kell megijedni, ezek nem olyan vészes dolgok, csak a totál hülyék kedvéért kell leírni. Mindig vannak vészmadarak, akik szerint a fenéknyalás veszélyes, de ez baromság. Semmi vész, csak ésszel kell csinálni a dolgokat.

 

 

 

 

 

Mit is csinálunk popsiluk nyaláskor? Csókolgatjuk az ánuszt! De legfőképpen: nyaljuk! Jobbra, balra, fel, le, gyorsan, lassan, finoman, mélyen. Mintha puncit nyalnánk. Amúgy is a segg a jövő pinája, bánjunk is vele úgy. Lehet a szimplán, félénken odatartott feneket is nyalni. De még jobb ha (már bocsánat, de) jól széthúzzuk a fenekét, hogy minél jobban hozzáférjünk a lukhoz. Sőt, lányok, még is csak a ti lukatokról van szó, húzzátok szét ti magatok nekünk a feneketeket! Ezzel legalább jelzitek: igen, akarom, csináld! Magát a lukat is lehet finoman széthúzni. Nyamm-nyamm. Bevállalósak nem hogy nyalják, de a nyelvüket is megpróbálják minél mélyebbre dugni. Ne csak a lukra magára fordítsunk figyelmet. Ott a szép fenék körülötte. Markolásszuk, kényeztessük, csapkodjuk, ami csak nekünk és párunknak jól esik. Óvatosan be is dughatjuk a jól benedvesített ánuszba az ujjunkat. De ez már egy másik történet, majd az "ultimate tipps for anal sex" posztban írok inkább róla. Érdemes egyébként kombinál a popónyalást, a punci ujjazásával, vagy a csikló kézzel történő ingerlésével.

 

 

 

 

 

Pózok! Hát, tulajdonképpen bármi, ahol a nyelv hozzáfér az ánuszhoz. Persze vannak kedvenc, bevált pózok. Az alap az, amikor a csaj kutyapózba vágja magát. Négykézláb áll, (fontos!) jól kinyomja a fenekét. Ne legyen szégyenlősködés, ha a fenekedet nyalják, akkor álljon égnek az a popsiluk! Ilyenkor kézzel a puncihoz, csiklóhoz, mellekhez is hozzáférünk. Lehet úgy is, hogy teljesen hason fekszik a lány. Így tényleg csak az ánuszhoz férünk hozzá, ahhoz is nehézkesen, de nagyon jó póz. Lehet állva! Akár mindkét lábbal a földön áll, akár feltette az egyiket valahova (így még jobb). Szépen beállunk mögé és nyalunk. Punci, mell kombó ekkor is hozzáférhető. Franciázáskor (69) is simán mehet. Ott virít a puni felett a segglyuk, irány nyalni. Szerintem akkor igazán kívánatos még a női fenék, ha oldalt fekszik a csaj, kinyomott fenékkel. Go, go, nyalni. Aztán ott van az, amikor az arcodon ül! Lehet szemből is, de praktikusabb ha rögtön a hátsó bejárattal ül rá az arcodra! Becsomagolva egy fincsi ánusz alá, hát kell jobb? Szégyenlősebb lányok fenekét pedig a következőképpen lehet kinyalni. Háton fekszik a lány, nyalod a punciját! Felemeled a lábait, tovább nyalod a punciját. Még jobban felemeled a lábait, hopp, már a segglyukát nyalod. Yesss!

 

 

 

 

 

Mikor is "kell" feneket nyalni? Nyilván amikor jól esik. Anális behatolás előtt főleg alap. De egyáltalán nem kötelező, hogy anál szex kövesse. Az anál szex egyébként sem a mindennapi dugás része (ne hazudj! nálatok se!). A popsinyalás viszont lehet a mindennapok része. Szóval általában érdemes (a fent említett fertőzés veszély teljes kizárása miatt) a puncinyalás végére időzíteni. De lehet bármikor. Dugás közben, amikor az asszony kutyapózba vágja magát, mielőtt berakod így neki, nyalkd ki előtt a formás kis fenekét. Kinyaltad a punciját és elélvezett? Levezetésként nyalogasd a fenekét. Vibrátoros maszti közben nyald a fenekét. És így tovább!

 

 

 

 

 

Végül pedig ne feledjük, az ánusz világa egy csodálatos világ. Dugd az arcod a partnered fenekébe, ha rákapsz a dologra soha nem akarod abbahagyni. Imádni fogod a fenekét, a segglyukát.

Szerző: supracoger  2010.07.21. 23:51 4 komment

Címkék: tipp szex anál nyalás

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr642164695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

qkacoska 2013.10.07. 10:41:17

Barátnőmnek nagyon bejött, el tudja viselni éjjel nappal :)
69 -ben is szereti, sokszor egyszerre megyünk el közben, mégis a reggeli első az igazi számára az ágyon térdelve.

László Kukaczos 2013.11.27. 11:53:45

Sose tudtam eldönteni, hogy miért szégyellik a lányok ha popsijukat kinyalva elélveznek?
Tarts kapcsolatban az sem zavar ha pikáns íze van :)
süti beállítások módosítása