Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Imádom a 69-es pózt. Ez a póz maga a csoda. Ez a póz az orális szex csúcsa. Nyilván a legfőbb különlegességét az adja, hogy mindkét fél egyre aktív résztvevő. Szex közben az, hogy mindkét féle aktív legyen (eltekintve a kézimunkás dolgoktól) csak akkor valósul meg, ha dugás van folyamatban, vagy ha 69-es pózban munkálkodnak. A másik (szerintem) nagyon fontos tényezője ennek a póznak, az a fura testhelyzet, ebből adódóan a szokatlan irányból érkező orális kényeztetés a nemi a szervnek. Persze, mondhatnánk, nem kell ahhoz 69-es póz, hogy fura testhelyzetben szopassunk/nyalassunk. Ez így is van, de valahogy ebben a pózban nagyon természetesnek tűnik ez a dolog.

 

 

 

 

 

Egy fontos dologra ki kell térni. Nem véletlen, hogy ez nem éppen egy első randis póz. A résztvevő feleknek teljes odaadást, megértést és elfogadást kell mutatniuk a másik felé. Ez nagyon fontos! Enélkül csak kín az egész. Egyetlen lány se fogja élvezni ezt a pózt, ha félelmei vannak például azzal kapcsolatban, hogy a fejünk centikre van a segglyukától. Nem akarok megint szentbeszédekbe kezdeni, de kénytelen leszek. Fontos, hogy mindkét partner tisztában legyen a teste adottságaival, azokat elfogadja, és (ideális esetben) megérti, hogy a párja IS elfogadja így. Valakinél ez magától megy, valakinek beszélgetni kell a dologról, valakinek sehogy se megy. Ezt a pároknak kell megoldani. Mindenesetre arra akarok kilyukadni, hogy nagy balgaság csak azért kihagyni ezt a pózt, mert félünk, hogy túlságosan kitárulkozunk, vagy hogy a partnerünk mit fog szólni a popólukon található két darab kunkori szőrszálhoz.

 

 

 

 

 

Lássuk először a hagyományos pozitúrát:

Ááááá, nagyon epic az egész. Közvetlenül az arcunk előtt ott a csodálatos pina, ráadásul nem ám a hagyományos helyzetben, "elbújva", mint amikor háton fekszik a csaj. Nem, ott van előttünk teljes valójában. Ezen kívül a gyönyörű, gömbölyű keres fenék, amiről szintén csak áradozva lehet beszélni. Hát mikor lenne szebb a női popó mint amikor be van dőlve? A lány arca előtt pedig ott a pénisz, a herék. Nagy pro ennél a póznál, hogy a pénisz a lány szája felé mutat. Hagyományos szopatásnál, pl ha csaj előttünk térdel, akkor a felfelé ágaskodó péniszt kissé le kell hajtani, hogy "irányban" legyen a száj felé. Na itt nincs ilyen probléma. És ez nagy előny. A testhelyzet kényelmessége terén már nem mondható el, hogy egálban lennénk. A férfinak perfekt, háton fekvés, opcionálisan párna a fej alatt, ennyi. A nőnek viszont támaszkodnia kell. Ezt lehet páran fárasztónak találják egy idő után. (Bár személyes véleményem, hogy amíg nincs konkrét fizikai fájdalom addig szex közben a kényelemnek, fáradtságnak NEM szabad, hogy szerepe legyen.)

 

 

 

 

 

Ebben a hagyományos pózban, mivel a ő van felül, a nő irányít. Ő dönti el mennyire dugja az arcunkba a puncit, stb. Persze mindkettőnek ott van a szája és a keze. A lány tetszés szerint oboázhat, nyalhatja a heréket, kezével verheti a faszt, vagy izgathatja a heréket, stb. A férfi elsősorban a puncinyalással és a fenék markolászással lesz elfoglalva. Ujjazni kicsit körülményes, de lehet. Akár be is dughatjuk a nyelvünket a punciba. Ha a lány nem fekszik teljesen rajtunk, akkor játszhatunk a melleivel. Éééés itt jön a nagy boldogság még. Igazán felemelő érzés ebben a pózban a popónyalás! Nagyon nagyon az. Ehhez persze az kell az alapesetben inkább homorú hát helyett domborítsa, így közelítve az ánuszt a férfi szájához. És mint előbb írtam, ebben a pózban a nő irányít, tehát ezt ő "szabályozza", csak kérhetjük, jelezhetjük hogy éppen popsit nyalnánk. Egyébként a férfi is tud irányítani, például a csípője fel emelésével, ha például jelezné, hogy szeretné mélyebben a hölgy szájába tolni a péniszt. Mint a kis képekből is láthatjuk, azért bőven van mit variálni ezen a pózon. Nem mindegy, hogy a partner mennyire "magasan" térdel. Hátránya ennek a póznak hogy a partner arcából, fejéből semmit nem fogunk látni. Előnye millió van, a legjobb talán az arcunkba zúduló punci-dzsúz.

 

 

 

 

 

Aztán ott a másik alapvető 69 póz, az oldaltfekvős.


Ez a helyzet már egyenrangú a kényelem terén, senki nem nehezedik a másikra. Sőt kimondottan kényelmesnek is mondható ez a póz. Persze így bukjuk az arcunk felett kerekedő feneket. Senki nem dominál ebben a pózban, így egyformán irányíthat bármelyik fél. Így már könnyebb ujjazni is. Ebben a pózban is faszán lehet markolászni a lány fenekét. Popónyalás szintén elérhető, a mellekkel is tudunk játszani. Itt már láthatjuk a partner arcát is az akció közben, bár azon az áron, hogy a bámészkodás idejére nekünk magunknak fel kell hagynunk a kényeztetéssel. Nyalni tökéletesen lehet ebben a pózban, viszont a cumihoz egy kicsit kényelmetlen. Nem fog tudni annyira "szabadon" szopni a lány, mint a hagyományos 69-es pózban. Ennek ellenére élvezetes ebben a pózban is szopatni. Fontos megjegyezni, az oldalt fekvésnek is vannak különböző szintjei. Pont oldalt, egyenes feküdni mindketten. Vagy úgy hogy valamelyik fél kicsit jobban a fekvéshez hasonló pózban van. De én például úgy szeretem, ha mindkét fél kicsit "kicsavarodva" fekszik. Tehát az alsó testével szinte majdnem (háton) fekszik, a felsővel viszont ráhajol a másikra. Tapasztaljuk ki melyik a kényelmes nekünk.

 

 

 

 

 

A haladó szint a fordított 69!


Bizony a férfi van felül. Akár mindkét lábával térdel, de úgy is lehet, hogy az egyikkel a térdel, a másik viszont rendesen talpon. A nő tárja szét jól a lábát, de fel is húzhatja azt. Punciját jobban a partner arcába nyomhatja, ha megemeli a csípőjét. A puncinyalás teljesen király így, fejjel lefelé, főleg hogy újszerű. A lány popójának nyalás nem fog menni. Ha tudunk egy kézen támaszkodni, akkor kiválóan lehet ujjazni. A cumi a legkényesebb téma. Nem igazán esik szájára a lánynak, hogy rendesen be tudja kapni a péniszt. Vigyázni kell, nem szabad, hogy nagyon hátra hajtsa azt. Amit mindenképpen tud csinálni, az a herék kényeztetés. Az egész péniszt tudja nyalogatni, játszhat a nyelvével a makkon, de teljesen bekapni nem a legegyszerűbb feladat. Gyakorolni kell. A férfinak pedig vigyázni, hogy a nagy hév közben (hacsak nem ez a cél) NE dugja le a partner száján a farkát. Bár a férfi lesz felül, nem szabad, hogy ő irányítsa a szopatás mélységét.

 

 

 

 

 

 

Hogyan érdemes átmenni 69-es pózba? Lehet ez megbeszélés tárgya is, megkérni a partnert, hogy most így csináljuk. De a legjobb ha tök spontán a dolog. Spontán megyünk át valamilyen 69-es pózba, és spontán megyünk át ebből egy másikba. Csak a fantázia szab határt, de lássunk néhány példát. Térdelve szopatjuk a lányt, aki eközben oldalt fekszik. Innen csak egy lépés oldalt melléfeküdni és mehet az oldalt 69. Másik, a csaj háton fekszik, mi nyaljuk a punciját. Bármelyikünk kezdeményezésére hamar fordított 69-be kerülhetünk. Harmadik, háton fekszünk, miközben a partnerünk térdelve szop minket. Én egyébként is azt szeretem ha ilyenkor úgy van a csaj, hogy fenékkel felém. Innen szintén csak egy lépés, hogy felénk üljön.

 

 

 

 

 

Nem feltétlenül kell úgy befejezni a 69-et, hogy "szétröppenünk". A pózt váltani is lehet stílusosan. A sima 69-et be lehet fejezni egy jó kis fordított arcraülős nyalással. Satöbbi! Érdekes kérdés még az időtartam. Én úgy vagyok vele, hogy ha kényelmesen tudtunk elhelyezkedni, akkor érdemes jó sokáig csinálni. Jó kérdés, hogy mikor lehet, vagy mikor érdemes 69-es pózban szexelni. Szokásos válasz: bármikor, legyünk kreatívak. A 69 általában az előjáték része, de nem muszáj, hogy csak ennyi legyen. Egy kiadós dugás közben is átválthatunk erre a pózra. Akár befejezésül is, és ahogy arról már volt cikk, el is élvezhetünk így. Lehet olyan is az aktus, hogy nem áll másból, csak 69-ezésből. Mindannyian voltunk már úgy, hogy egy gyors dugás nem állt másból, mint egy pózban való heggesztésből. Néha a "gyorsan leszoplak" is kimerül egy pózban. Miért ne lehetne egy szexuális aktus végig 69-es pózban?

Élelmesebbeknek feltűnhetett, hogy az extrémebb 69-es pózok (pl. állva) kimaradtak, ez nem véletlen. Külön cikkek tárgya lesz majd egyszer, mivel nagyon nem tartoznak a hagyományos pózok közé. 69-re fel!

Szerző: supracoger  2010.09.26. 22:07 2 komment

Címkék: tipp szex szopás orál nyalás 69

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr382300613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megyekmais · http://megyekmais.freeblog.hu 2010.09.27. 00:02:07

Mint arról már írtam, nekem az oldaltfekvős 69 a csúcs, főleg hogy egyszerre megyünk el. Király!
Köszi a cikket, jól sikerült.

myseclife · http://sexsec.blog.hu/ 2010.09.27. 17:23:12

Ezt alaposan kielemezted! :-)
Egyébként én is imádom a 69-et, szeretek úgy elmenni, hogy közben a csaj szinte az arcomon ül.
süti beállítások módosítása