Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Hosszabb párkapcsolat elég gyakori ismérve, hogy a nőnek van egy adott, "bevált" fazonja muffszőr terén, és nem nagyon váltogatja. Pedig érdemes! Jópár fazon van, miért ragadnánk le egynél? (Férfiakra is igaz, néha le lehet csapni az egészet, aztán figyelni az asszony meglepődött arcát.)

Legyen változatos a fazon! Változtassuk gyakran!



 

 

 

 

Manapság a legmenőbb a teljes vagy majdnem teljes csupaszság. Hát nem tudom, jó jó, oké, mindent láttatni enged, ami egy ideig tényleg izgalmas, de hogy mindig ez legyen az olyan unalmas! Ráadásul, tessék megnézni a képet (ami nem is teljesen csupasz), nem hogy tinire, de egy 5 évesre emlékeztet. Szerintem úgy kell hozzáállni a csupaszsághoz mint egyhez a sok fazon közül, ne ragadjunk le ennél. 

 

 

 

 

 

Természetesen ott a másik véglet is, amikor hónapok óta nem látott borotvát, legfeljebb ollót. Ezen is változtassunk! Pláne hogy ez meg semmit nem enged láttatni. Valahogy olyan elhagyagolt feelingje van. Ami néha lehet jó, de nem éveken át.

 

 

 

 

 

Aztán ott az aranyközépút, ami a legfaszább. A csikló és a bejárat környéke csupasz, a vénusz-dombon pedig valami féle szőr. Itt aztán lehet variálni! Arra azért vigyázzunk, hogy ez se nőjön túl hosszúra, ilyenkor vágjunk vissza belőle. Vagy dúrjuk le az egészet és jöhet egy újabb forma! A szőr jó! A formás szőr nőies (nem kislányos!), szeretjük!

Pár főbb fazon:

  • full naturál vagy vágott, semmi kezelés, esetleg vágás
  • formázott, csak a vénusz domb szőrös, sokféle fazonnal
    • a muff fölött teljesen szőrös (elég ritka, általában inkább a lentiek egyike)
    • háromszög (sokféle, széles, kevésbé széles, ...)
    • csík (hosszú, rövid, széles, vékony, akár csak egy kis kocka)
    • V-alakú (nem túl gyakori, de kibaszott király)
    • idióta figurák (korona, tűz, szív, stb)
    • festett!!
    • stb..
  • teljesen csupasz

 

 

 

 

 

A lényeg amiért az egészet akarjuk. Nyaláskor, bizonyos pózokban való dugáskor eszméletlen jól tud kinézni! Nincs jobb mint egy szépen nyírt szőrös pinát baszni! Nem igazán van értelme ezt tovább ragozni. Talán csak annyiban hogy ne feledjük, a végjátékban is juthat neki szerep.

 

 

 

 

 

Szerző: supracoger  2010.05.28. 01:36 Szólj hozzá!

Címkék: tipp szex fanszőr

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr642037029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása