Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Nem konkrét szex tipp, mégis az ilyen általános tippek azok, aminek nem alkalmazásával elindulunk a lapos, unalmas párkapcsolati szex útján. Ez is egy olyan tipp, ami elősegíti a spontaneitást, ami több, jobb, változatosabb szexet eredményez. Ez a  célunk, nem?

 

 

 

 

 

Ha több éve párkapcsolatban élsz, és együtt is éltek, valószínűleg előbb vagy utóbb jön a rémálom. Kopott szakadt melegítőben, egyéb otthoni ruhában ültök délutánonként, faszkókasztó pizsamában esténként. Neeeeeeee!

Felejtsétek el a melegítőt, a pizsamát, az egyéb gagyi tipikus otthon cuccokat!

 

 

 

 

 

Nézzetek ki otthon is jól és szexisen! Ez mind a nőre mind a férfira vonakozik.
Mi biztosít jobb lehetőséget egy spontán szexhez? Egy szép vastag köntös, ami alatt semmit se visel a hölgy? Netán egy szép kis szoknya? Vagy egy kényelmes egyrészes ruha? Ezek vagy egy béna melegítő alsó?? Persze ugyanezt végig lehetne játszani a férfi cuccokon is.

De komolyan, képeld el mindkettőtöket melegítőben. Odaülteted szexre vágyva a csajt az öledbe, és mégis mi csinálsz? Faszod se bírod elővenni a zárt melegítő miatt, az ő punája is rejtve. És emellé képzeld el ahogy takarítás közben, bugyi nélkül, szoknyában bedől előtted. Már mehetsz is mögé berakni és meghágni. Vagy reggel kinn kávézik egy babydoll-ban, te pedig még pár nyelvöltéssel segítesz felébredi.

 

 

 

 

 

Meghát nem csak az hogy miben könnyebb elkapni az asszonyt, hanem egyébként is, jobban néz ki! Egy szexis felsőben feszülő mellet hamar megkívánunk, de ha egy ótvar melegítő felső, kopott póló takarja..hagyjuk! Ő is jobban rábukik a farkunkra ha olyan cuccban vagyunk amiben látszik hogy dudorodunk és könnyű elő is kapni a brét. Nem csak a délutáni, az esti/éjszakai cuccra is figyeljünk. Reggel megtapogatni egy fasza alsóneműben kerekedő segget, máris indulhat a reggeli szex. Nem úgy egy kinyúlt pizsamában.

 

 

 

 

 

Ahogy egyébként is, a nők tudnak játszani főleg a ruhákkal. Hordhatják a szokásos, egyébként is faszállító gönceiket, otthon akár a legmerészebbeket is! Éjszakára pedig ott a millió szexis fehérnemű, ami mint tudjuk külön ága a szex iparnak. (Nem reklám, de itt egy weboldal, oldalt a menüben meg tudjuk nézni, millió lehetőség van.)
A leírtak csak az otthoni ruházkodásra vonatkoznak. Hogy ruhában, vagy anélkül folytatjuk a szexet, az már külön téma.

Szerző: supracoger  2010.06.05. 16:34 Szólj hozzá!

Címkék: tipp szex ruha

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr142058737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása