Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Óó boldog fiatal évek. Elmondom melyik a legjobb időszak az ember középiskolás életében. Van az a pont amikor az osztályban/évfolyamon a lányok elkezdenek szexelni. Az elején ugye mindenki szűz, akkor még az a gáz, ha valaki netán már szexel. Aztán elveszti az egyik, másik, és hirtelen átfordul a dolog. Már az a gáz csaj aki még nem szexelt. Ekkor robbanásszerűen mindegyik faszra vágyik. Ha nem is dugni, de legalább pettingelni. Ha már túl is van mindenki az elsőn, akkor is megy még a bizonyítási vágy, ki kivel, ki mit csinált már. Még hogy a férfiak striguláznak, egy nagy lófaszt. Ez ugyanúgy meg van a csajoknál is. Mindenesetre, ez az az időszak, amit a kanok igyekeznek kihasználni. Sok csaj hagyja magát megtömködni, csak hogy el tudjon vagánykodni a barátnőinél. Regina (nyilván nem így hívták) pont ilyen volt. Volt már valami béna faszija, de nagy respektje sohasem volt az osztályban. Olyan fura, idétlen, béna volt a stílusa. Valahogy ráragadt, hogy ő nyomi, nézhetett volna ki bármilyen jól, akkor is szerencsétlennek tartotta volna mindenki. Pedig nem volt rossz csaj. Illetve nézőpont kérdése. Az arca erősen átlagos volt, nem volt rajta semmi kivetni való (pl. nem volt nagy orra, stb), de valahogy mégsem mondta rá az ember, hogy szép. Magas volt, mellé átlagos alkat. Átlagos segg, átlagos lábak.

 

 

 

 

 

De volt egy testrésze, amit mindig is a kezem közé akartam kaparintani, mások viszont undorodtak tőle. A mellei! Hatalmasok voltak, olyan Terry Nova-san nagyok. Akkor rájöttem, az embereknél van olyan kategória, hogy "túl nagy", sőt "undorítóan nagy mell". Mindig mindenki mondogatta hogy "pfújjj bazz, hogy lóghat", meg "milyen csesznye lehet". Persze értem én, a méret csak egy dolog, legyen formája is. Az átlag embernek az a fontos, hogy legyen megfelelő méretű ÉS formájú. Hát OK. Nekem nem hogy tűréshatáron belül volt a mérete, hanem maga volt az álom. Mindenképpen tudni akartam milyen lehet ilyen hatalmas mellekkel játszani. (Offtopik, de mai napig így gondolom: Ha a sok képmutató ember kicsit lentebb tekerné a fene nagy arcát és nem játszanák az "én csak jó nőkkel/pasikkal dugok" faszságot, akkor ez egy sokkal boldogabb világ lenne. Millió olyan embert ismerek, aki csak azért hagyott ki egy numerát, mert a haverjai szerint béna volt a csaj. Baromság. Kinek dugsz, magadnak vagy nekik?)

 

 

 

 

 

Házibuli. Regina bár jól nézett ki (csecs kirakva, miniszoknya, high heels, smink), aznap is hozta a szokásos nyomi, idétlen stílusát, ami miatt ismételten nem sikerült a társaság középpontjába kerülnie. Sebaj! Valahogy addig dumáltunk, hogy egyszercsak egy szobában csukott ajtó mögött találtuk magunkat, egymás mellett fekve. Fura volt amikor elkezdtünk smárolni. Hiszen ismerem gyerek korom óta. És jaj, ha ez kiderül mit gondolnak a többiek (meg a barátnőm). Aztán ahogy az orbitális didikre gondoltam, elszállt minden kétségem. Leszarom mi lesz, irány a didikért. Persze annyi lélekjelenlétem volt, hogy megfűzzem, menjünk ki a ház melletti pusztába. Belement, neki is van barátja alapon. Persze így sem volt közel sem fedhetetlen a dolog, de legalább konkrét helyzetben kizárt a lebukás. A pár perces út közben esett le, hogy hoppá! Ha hajlandó félrevonulni, akkor itt bizony tényleg lesz valami, nem csak egy kis etyem-petyem. Minden klappolt. Telihold, csodás nyári meleg. Nem vagyok romantikus alkat, a lényeg, hogy a nem volt kifogás a hideg, és a holdfénynél tökéletesen láthattam a cickókat.Az enyhe ittasság is jól jött.

 

 

 

 

 

Kinn nekidöntöttem valami fa akárminek (tényleg fingom sincs, valami nagy lófasz fából) és smárolás közben szépen kikérdeztem. Aktívan szexelnek a barátjával. Csodás! Miket szeret? Csak amit az átlag tizenévesek: szopás, nyalás, hagyományos dugás, minden más tabu. Tökéletes. A folyamatos dicsérgetés hatására gyorsan előkerültek a mellek. Nem vettük ki teljesen, vagyis nem vette le a ruhát teljesen. Csak lehúzta a felsőjét, a két tőgyet pedig kihúzta a fennhagyott melltartóból. Nos, ha másoknak ez undorító akkor csak sajnálni tudom őket. Óriási, puha mellek, a méretnek megfelelő lógással, szép nagy udvar, ennivaló bimbó. Habzsoltam is őket bőszen, nyomkodtam, masszíroztam, ettem. Közben megbeszéltük a továbbiakat. Mivel se nála, se nálam nem volt gumi, azt mondta, csak leszop. Cumi közben is végig a mellekre koncentráltam, néha kivettem a faszom a szájából, hogy újra csókolgatni tudjam a tőgyeit. Meglehetősen bénán szopott egyébként, semmi nyelvjáték, alig kapta be, inkább faszverésnek volt mondható. A kezem a szoknyája alá tévedt, félrehúztam a bugyit és megujjaztam lucskos punciját. Amikor rákérdeztem, azt mondta "nem kell" kinyalnom, de mivel szerettem volna, hamar a lába közé toltam a pofámat.

 

 

 

 

 

Látszott, hogy teljesen le szokta borotválni, most azonban pár napos szőr/borosta borította. Jó volt nyalni/ujjazni, közben felnézni hatalmas csöcseire. El sajna nem élvezett. Amikor mondtam neki, hogy olyan szívesen betenném neki és szétkúrnám, válaszul csak letérdelt és szopott tovább. Morogtam, hogy nincs gumi, ő meg vigyorogva mondta, megoldjuk így. Először a melleire akartam verni, de aztán rájöttem, hogy akkor ugrik a további cicipuszi. "Hova szokott a barátod élvezni?" - kérdeztem. "A mellemre szokott, de te most inkább a számba élvezz. Félek, hogy olyan lesz a ruhám.". Ez volt a jó akkor. Simán olyat is bevállaltak a csajok, amiket egyébként nem tettek volna meg, csak azért, hogy bizonyítsanak egymásnak. Maga a tudat, hogy szájba élveztem jó volt, a pöcsöm kevésbé érezte jól magát, köszönhetően a béna technikának, plusz annak, hogy nem igazán tudta hogyan kell levezetni egy szopást egy ejakulált faszon. De legalább minden cucc eltűnt a szájában.

 

 

 

 

 

Még egy darabig játszadoztam a melleivel, teljesen levettük a bugyiját, nyaltam a punciját, aztán elhatározásra jutottunk. Mi ma dugni fogunk. Valahonnan mindenképp gumit kell szerezni. A társasághoz nem akartam visszamenni, így maradt a félórás séta a benzinkútig. Innen viszont már a város széli kertekbe mentünk. Az egyik kis szerszámtároló viskó előtti padra telepedtünk le. A bugyija már rég eltűnt a táskájában, viszont most már levette a melltartóját. Mondtam, hogy a felsőt hagyja fenn, csak vegye ki belőle a melleit. Így néznek ki a legfaszábban. Oldalt feküdt a padon, én pedig mellé álltam. Jó darabig szopattam, hol a melleivel játszottam, hol a csiklójával, hol ujjaztam. Amikor már dugni támadt kedvem, kapott pár perc nyalást, aztán felhúztam a gumit. Ahogy az egész szexet eddig, ezt is csendben "tűrte", még csak halk nyöszörgéseket se hallatott. Ülő helyzetből hátradőlt a padon, én meg berogyasztva adtam neki. Fasza volt ez a póz, mert a kemény dugás hatására keményen mozogtak fel le a mellei, amit imádok ám nézni és közben markolászni. Próbálkoztunk kutyapózzal, de nem volt túl sikeres. Az a fajta nyomi volt, aki nem fogja fel, hogy ebben pózban NE domború háttal bénázzon ott. Hiába próbáltam megértetni vele, hogy homorítsa be a hátát, ezáltal kitolva a seggét, az istennek nem csinálta. Nem baj, egy darabig kapta hátulról az áldást, persze eközben is masszív csöcsörészés ment. Jó lett volna látni ahogy ringanak a mellei így, de persze tükör híján ez elmaradt.

 

 

 

 

 

A vége felére tartogattam a várva várt lovagló pózt. Eszméletlen volt. Bénácskán lovagolt, de kit érdekelt, amikor két hatalmas cici lengett az arcomba, amit bármikor és bárhogy benyálazhattam. Ebben a pózban toltuk a legtovább. Aztán, mivel már a végét jártam, állva folytattuk (közben levettük a felsőjét). Azért jó így, mert egyrészt ha bármikor pihenni támad kedvem, csak kihúzom és szusszan egyet a főnök, másrészt így még utoljára kijut minden jóból. Lehetett dugás közben markolni a kerek segget, nyalni a kotonszagú puncit, ujjazgatni, és persze a mellek is száj és kézközelben voltak. A végén letérdeltettem, kértem hogy fogja meg alulról a melleit, gyorsan lepöccintettem a gumit (à la régi pornófilmek) és telegeciztem a hatalmas ciciket. Illendőségből megegyeztünk, hogy csinálhatunk még ilyet, de mindketten a "megvolt" kategóriába helyeztük egymást. Így nem volt folytatás, életük tovább szépen a kis életünket, mint jó és kedves iskolatársak. (Persze az egész osztály tudott róla.) A sztori apropója: a héten jegyezték el a lányt.

Szerző: supracoger  2010.11.29. 20:39 2 komment

Címkék: szex sztori

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr982458880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exter69 · http://sexopoly.tarhely.biz 2010.11.29. 22:03:03

Óóó azok a remek gátlásos kamaszévek :) Sose értettem én se azokat akik kihagynak egy potyadugást a haverok fanyalgása miatt.

Wywern · http://www.narancsoskacsa.blog.hu 2010.12.02. 14:45:42

Az igazán kemény, amikor már a saját fanyalgásod miatt sem hagyod ki :)
süti beállítások módosítása