Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Ez a tipp főleg az érzékiségről fog szólni. Pofon egyszerű a dolog. Az egyikőtök nagyon forró, a másikatok nagyon hideg vízben fürödjön/zuhanyozzon. Az egész test hidegéhez/melegéhez képest kispályás a Cosmo jellegű újságokban írt "Vegyél jégkockát a szádba és úgy kényeztesd!" tipp. A testetek közötti hőmérséklet különbség óriási feszültséggel, újszerű érzésekkel fog megajándékozni titeket. Már a csókolózás is külön élmény lesz. A hideg testű partnernek lesz a legjobb a másik meleg testének tapintása. Vigyázzunk, a hideg kezekkel ne fogdossuk ott, ahol nem esik jól neki. Finom érzés egy jeges kéz a makkon, de a háton nem annyira. Forró szájjal végignyalni a másik testét nagyon jó ám, ahogy a hideg nyelv is extra élvezetet jelent.

 

 

 

 

 

Mivel hamar visszaáll a test (nyilván főleg a bőr) hőfoka, ezért nem lehet mindent első alkalommal átélni az alant felsoroltakból. Ráadásul igyekezni kell, gyorsan le kell zuhanyozni a partner után. Mivel nehéz kibírni a hirtelen hideg, avagy hirtelen meleg vizet, úgy érdemes megoldani, hogy először a szokásos melegségű vízzel kell zuhanyozni, aztán fokozatosan hűteni/melegíteni. Jól  bírja a test, gondoljatok csak bele, 24 fokos uszodában simán elúszkál az ember, de a 44 fokos termálvízben is. Ez 20 fok különbség a testetek között. Könnyebbség egyébként ha két zuhanyzó is van a háztartásban, gazdag geciknél netán szauna is. Ja és ne felejtsük el a szánkat belülről is lehűteni, felfűteni. Öblögessünk vízzel. Na lássuk.

 

 

 

 

 

Férfi hideg, nő forró:
Mit érez a férfi? A meleg mellek és fenék, a tüzelő puncinak már a tapintása is csodás. Hát még csókolgatni. Nyald ki a forró puncit, ujjaznod viszont most inkább nem kéne, bár lehet azt is élvezni fogja. Élvezd ki a meleg száj társaságát a péniszeddel. Add a szájába a jeges heréidet is. A csúcspont nyilván a behatolás a lángoló punciba. Mennyei!
Mit érez a nő? A hűvös kezek a tapintását, a fagyos nyelvet a csiklója, netán az ánusza körül. A mellbimbó megkeményedik a hideg ujjak érintésétől. Fogyaszd el a lába között található calippo-t, aztán ülj bele. Érezd a forró a testeden a spermáját.

 

 

 

 

 

Férfi forró, nő hideg:
Mit érez a férfi? Gyönyörködj a hegyes a mellbimbóin, aztán puhítsd fel őket. Forró nyelveddel érezd a punci jegességét. Élvezd a kisajkak hűvösségének, a hüvely melegségének kettősségét. Hatolj be a jégbarlangba ööö kéjbarlangba.
Mit érez a nő? Forró ölelést. Lángoló rudat a szájában. Tüzes csókot a punciján és forró ujjakat. Szokatlanul meleg péniszt a hüvelyében. És a fénypont. A meleg spermát a hideg testén.

Aztán lehet arcokat vágni a gyönyörtől:

 

Szerző: supracoger  2011.01.02. 00:44 Szólj hozzá!

Címkék: tipp szex

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr602552393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása