Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Tudom, sajnos újabban ritkán van poszt! Nem az ötletekből fogytam ki (ááá), hanem az időből :) nyavalygás off

"Elmentünk nyaralni, átjönnétek néha meglocsolni a virágokat, megetetni a halakat?" Ugye hallottuk már párszor ezt a mondatot. El is szoktuk vállalni, nem nagy kunszt, átvesszük a kulcsot. Aztán jó haver módjára átmegyünk. És megkérjük amire kértek. És viszünk magunkkal a baszó készletünket is (punci+pénisz). És dugunk egy nagyot náluk.

 

 

 

 

 

Emlékszel amikor x éve nyaraláskor kúrtatok a csajjal? Na erre is fogsz emlékezni. Teljesen más lakás/ház, mint amit megszoktunk. Más hangulat, más bútorok, minden más, mint otthon. Mintha nyaralnánk. Mindig jó érzés kizökkenni a hétköznapokból, dugás terén is, és erre egy más környezet kiválóan alkalmas. Ha nagyon beszariak vagyunk, telefonáljunk rá a haverra előtte valami balfasz indokkal, hogy biztosak lehessünk benne, hogy tényleg 300 km-el arrébb vannak. De egyébként semmi ok a parára, ha épp haza is jönnének, mi csak virágot locsolni vagyunk, hiszen ők hívtak át (bár ha ez úgy mondjuk, hogy a csajunk épp lovagol rajtunk akkor nem túl hihető). Vihetünk magunkkal törölközőt, stb, nehogy (szó szerint) összebaszunk valamit. Hiszen mégse otthon vagyunk.

 

 

 

 

 

Próbáljuk ki mindenféle helyen. A hálóban, a nappaliban, a fürdőszobában, a konyhában, az udvaron. Otthon is élvezetes mindenféle helyen dugni ami nem az ágy, itt meg pláne jó lesz. Keressük meg a házban a tükröket. Ki tudja, lehet hogy nekik van egy az ágy mellett, vagy egy óriási tükör van az előszobában. Képzeljük el, vajon a haverék, akár az ágyban akár azon kívül dugnak, vajon hol és hogyan szokták csinálni? Masszív a konyhapult? Dobjuk fel az asszonyt. Egyébként is tök izgató a dolog, hogy ha pl. a hálóban kúrunk, hogy tudjuk, ott szoktak szexelni ők is. Szinte látjuk magunk előtt ahogy ők dugnak ott. Mintha belesnénk a szexuális életükbe. Szemét geci módjára képzeljük el, hogy nem is asszonyt toljuk, hanem a haver feleségét! Az akció végén nézzünk szét, nem-e hagytunk valami nyomot és takarítsuk el (pl. söpörjük le a maréknyi elhullajtott fanszőrt az ágyról). Aztán legközelebb ha mi magunk érünk haza a nyaralásból, gyanakodva nézzünk szét mi is.

 

 

 

 

 

Bónusz: A szomszéd, akivel annyira jóban vagyunk, hogy van kulcsunk hozzá. Ez már neccesebb, hiszen ha ott talál minket (még csak nem is dugás közben) akkor is kérdéses, hogy mi a bánatos faszt keresünk ott. Persze ki lehet dumálni, elfogyott otthon a só, zajt hallottunk, akármi, ezt rátok bízom. Szóval a közeli szomszéd szokásait az ember töviről hegyire ismeri. Mikor megy, meddig van ott, mikor jön, stb. Elég bevállalós dolog csak erre alapozva átlógni és ott, nála baszni, dehát ettől izgalmas a dolog.

Szerző: supracoger  2010.08.07. 10:40 Szólj hozzá!

Címkék: tipp szex hely

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr752202254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása