Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Sehol nem láttam ezt a pózt dokumentálva, se rendes kép, se flash anim, így nevet se tudok neki, várom a javaslatokat. Ennek ellenére biztosan nem saját találmány, más is tuti szokta így. Nekem hatalmas kedvenc újabban. Mivel rendes képekkel nem tudom ábrázolni, ezért az írásra kell hagyatkoznotok, remélhetőleg fog menni. Na, irány, szopassuk úgy a csajt, hogy mi végigfekszünk az ágyon, ő pedig oldalról állva adja az áldást!

 

 

 

 

 

Szóval, adott egy kanapé, feküdjünk rajta végig. Ha francia ágy, a szélén terüljünk el. Háton feküdjünk, nem oldalt. A lány pedig úgy támadjon, hogy álljon (fontos, ne guggoljon, álljon) az ágy mellett. Ebből a helyzetből előrehajol, és máris a szájában van az ágaskodó péniszünk. Mivel felülről szopik, ezért (úgymond) rendesen tud szopni, nem egy kitekert póz, ideális a cumihoz, teljes mértékben oda tudja tenni magát a csaj. Ha eddig eljutottunk akkor máris látjuk, érezzük, miért király ebben a pózban cumiztatni. Felülről kapjuk a szopást, de a csaj feje merőleges a testünkre. Érdekes új szög, új érzés! Ha a csajnak úgy kényelmesebb, akkor kicsit hajlítsa be a lábait, hogy jobban elérje a faszt, de semmiképp ne guggoljon, ez a lényeg. Persze nem túl kényelmes ez a póz a hölgynek, de a férfinak csodás érzés és látvány. Hajoljon egészen fölénk, ne hajlítsa oldalra a péniszt, mert az egésznek a lényege veszik el!

 

 

 

 

 

Na hát igen, látvány és kezek. Látványra iszonyat jó, alulról/oldalról a cicik inganak, ringanak, lógnak, nyamm. Csodás popsi oldalról, és teljes képernyőben látjuk a cumit, ráadásul az egész arcot oldalról, ami nem túl gyakori. Ritka az olyan szopatós póz ahol tényleg az egész arc látszik oldalról, általában felülről látjuk, már ha a feje búbján kívül látunk valamit. Ez így látványos (jó látni ahogy ki-be mozog a fütykös) és mégis (nekünk) kényelmes. Ha nagyon eltakarja az arcát a lelógó haj, akkor kérjük meg hogy kösse fel. A csaj a kezével tud támaszkodni, de még jobb ha a faszon, heréken ügyködik. Mi a kezünkkel elérjük a ciciket, popót, puncit is tudjuk simogatni. Ha a lány a seggét kicsit a fejünk felé nyomja akkor még jobban tudunk játszani a popsival, akár ujjazni is lehet a pináját, viszont így kevésbé fog látszódni az arc. Ráadásul ebben a pózban egy szemvillanás alatt ér el a nyelvével a herékhez, így könnyen tudja őket szájjal kényeztetni.

 

Szerző: supracoger  2010.08.18. 13:01 2 komment

Címkék: tipp szex szopás póz

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr102228096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery04 · http://dailyerotic18.blog.hu/ 2010.08.18. 21:24:13

Nagyon tutkó..... jó kis képek... és a szöveg.... az sem semmi.... gratula... így tovább!! :))

zotyer · http://testimese.blog.hu/ 2010.08.19. 08:26:23

Ez nagyon jó poszt lett, a pózt pedig ki kell próbálni, kár, hogy nem tegnap olvastam....
süti beállítások módosítása