Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

A hölgy interneten hirdető ringyó, lakásán várja az ügyfeleket. 29-nek írja magát, persze jó lesz 35-nek is. Átlagos csaj, kedves arccal. Szép formás, de kellően "van rajta mit" fogni testtel. Méretes, természetes csöcsök, kerek fenék. Egy óra hosszára mentem, ami általában két beteljesülést jelent. Kellemes kecó, tényleg semmi különös, minden a szokásos. Még egyszer átbeszéltük az igényeimet. Persze fucsálta, hogy sem a száját, sem a punciját nem akarom belülről érezni. Kifezettem a szokásos árfolyamát, az extrákat, és még némi plusz pénzt amiért "furcsa" amiket kérek. Zuhany. Felöltözés.

 

 

 

 

 

Mire kiértem az ágyon fekve vár, kisminkelve, a megbeszélt cuccban. Vállpántos ruha, jó mély dekoltázzsal, rövid szoknya résszel, bugyi nincs. Felállt, odasétált a fal mellé. En leültem az ágyra, ő pedig felém fordult. Elővettem a farkam a nadrágomból és verni kezdtem. Nem beszélt, folyamatosan a szemembe nézett. Egy idő után felálltam, odamentem hozzá és megfordítottam hogy háttal álljon nekem. A farkam a szoknyához hátulról. Beleszagoltam a finom illatú hajába, majd fogdosni kezdem. Eleinte csak a karját, a vállát végül combját egyre feljebb a puncijához. Mielőtt azonban a muffhoz értem volna, felülről benyúltam a melleiért. Finom puhák voltak, kiemeltem őket a ruhán kívülre. Benyúltam a puncijához, simogattam, éreztem hogy szép csupasz. Végre látni is akartam a testét, szembefordítottam. Gyönyörű volt a melle, meglepően szimmetrikus mellbimbókkal. Pinája átlagos volt.

 

 

 

 

 

Ruhástól hanyatt feküdt az ágyra én pedig ruhástól fölé térdeltem. Farkam pont az arca felett. Folyamatosan vertem a péniszem, hol gyorsabban, hol lassabban. Ő csak nézett rám érzékien néha a száját nyalogatva. Amikor meguntam a feje fölötti farokverést, áttértem a fenekére. Kutyapózba vágta magát. Folyamatosan hátranézett rám, én pedig ráztam magamnak a feneke felett. Néha széthúzta, felvillantva szép, tiszta, szőrtelen ánuszát. Lassítottam, mert erre látványra majd felrobbantam. Kiült az ágy szélére és a mellei felett hokiztam. Néha hozzá is dörgöltem. Ügyesen játszott a melleivel, párszor meg is nyalta a bimbóját. Kissé hátradőlt én pedig a punci felett vertem. Azt is megcsapkodtam párszor. Elkezdett maszturbálni, körözött a csiklóján. Okosan megérezte hogy a végét járom és egyre izgatóbban játszott a puncijával, melleivel. Nyalta a száját, mélyeket pislogott. Felálltam az ágy mellé, ő elém térdelt. Pornóba illően tökéletes arcraélvezést produkáltam. A szájába egy csepp se jutott. Nagyrésze, ahogy terveztem az arca egyik felére, kevés a hajára. Első kör vége. Szokáshoz illően én indultam zuhanyozni. Ő szokástól eltérően, kérésnek megfelelően nem.

 

 

 

 

 

Újra a szobába léptem. Ahogy meglátott szó nélkül kutyapózba vágta magát. Fenekét amennyire lehet felfele tolta. Az arca gecisebbik felét felém fordította a gyönyörű válla fölött. Felhúztam egy gumit és bőséggel meglocsoltam az előre odakészített síkosítóval. Széthúztam a fenekét. Ott figyelt a gyönyörű ánusz. Látszott rajta hogy picit tágította előtte és előre be is síkosította magát. Nem gáz, síkosságból sosem elég. Lassan, de keményen, tövig behatoltam. Hangosan nyögött. Az elején lassan vontatottan toltam. Gyakran teljesen kivettem a farkam, szemügyre vettem a segglyukát, aztán újra visszaraktam. Közben gyönyörködtem a spermámmal áztatta arcán. Gyorsítottam a tempón, markoltam a haját, ő pedig nyögött ahogy bírt. Végig tartotta a pózt, nem bénázott, a tempót is bírta. Jó darabig toltam, hol gyorsabban, hol lassabban. A tempóhoz igazította a nyögéseket. Amikor éreztem, hogy nem soká ismét elmegyek, még egyszer kigyönyörködtem magam. Csodás látvány volt ahogy a farkam ki be járt a fenekében. Jó érzés ilyen szép fenekű és szép segglyukú nőt seggbe dugni.

 

 

 

 

 

Szóltam neki, hogy készüljön, aztán ismét begyorsítottam. Amikor már nem volt visszaút kirántottam a farkam, gyorsan lekaptam róla a kotont. Ő pillanatok alatt oldalra fordult és nagyra tátotta a száját. Arcán még mindig ott csillogott az előző adag ondó. Oda tartottam a farkam, kezemmel pedig durván megmarkoltam a haját. Nem tettem a szájába, de olyan közel tettem ahogy csak tudtam. Rántottam rajta kettőt, aztán telelőttem a száját, miközben a hajába kapaszkodva igazítottam jó helyre a fejét. Megvárta amíg már nem jött több cucc és lenyelte a szájában összegyűjtött gecit. Második kör vége. Még párszor megfogdostam a csöcseit, megsimogattam a pináját, aztán zuhany és spuri haza. Megkaptam amiért jöttem. Ő végig hozzám sem ért, egyetlen ujjal sem! Én pedig csak külsőleg értem, leszámítva a megbaszott seggét és a telelőtt száját.

 

Szerző: supracoger  2011.01.02. 08:10 Szólj hozzá!

Címkék: szex sztori anál nonpenetrative

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr42552395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása