Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Először is, ez a legkedveltebb non-penetrive (azaz sem orális, sem vaginális, sem anális behatolást nem igénylő) szex a férfiak kielégítésére. A non-penetrive szex számos előnnyel rendelkezik. Könnyen elvégezhető, elő-tisztálkodást, előkészületeket nem (feltétlenül) igényel és szinte bárhol/bármikor alkalmazható. Fáj a feje? Valamiért nincs kedve se dugni, se szopni? Nem gond, egy kézimunka mindig megoldható. Ráadásul ne felejtsük el, hogy a szex terén kezdők, szüzességet tartogatók, és még szopásra nem rávehető lányok egyetlen értelmes akciója a kézimunka lehet. 

 

 

 

 

 

Elő-előjátékként is remek, de akár a teljes aktust is lehet erre építeni. Ha csak az előjátékot akarjuk feldobni, akkor érdemes a cumi előtt kézimunkázni. Sokkal édesebb érzés lesz a nyelv a makkoson, ha előtt meg volt tőle vonva. Persze akár dugás, akár szopás közben is átválthatunk kézimunkára, a szex legvégén pedig a lány maga kézimunkázhatja ki a párjából a tejet. A teljes aktus lehet egy gyors quickie is. Ha nagyon kanos a férfi egy gyors kézimunkával mindig lerendezhető. Persze a legjobbak a hosszúra nyúló farokverő aktusok. 

 

 

 

 

 

Persze a jó kézimunka, a nevével ellentétben nagyon nem csak a kézi munkájából áll. Érdemes a szabad kézzel simogatni a test többi részét, főleg a heréket és a gátat, feneket. Akár magához is nyúlhat a lány közben, úgy még szexibb a dolog. És hát ott van a hölgy többi testrésze ami szintén feldobja a dolgot. Fenék, arc, punci, punciszőr, bimbó, stb. Dörgöljük közben hozzá, de már maga a testrész "felett" végzett kézimunka is izgatóbb mint csak úgy verni. 

 

 

 

 

 

Nézzünk néhány technikát. Ott van a fejő mozdulatos faszverés. Ehhez mind két kézre szükség van. Fejő mozdulatokat kell végezni, tehát a farom tövétől a makk felé kell mozgatnunk a kezünket. Először az egyiket, aztán amikor az már a farok végén jár, rögtön a másikat. Aztán ott van ennek az ellentéte, a fordított fejő, külön magyarázat gondolom nem kell. Van a hagyományos faszverés, amikor föl-le mozgatjuk a kezünket, ez a legmegszokottabb. Érdemes ez utóbbi megbolndítani azzal, hogy két kézzel csináljuk. 

 

 

 

 

 

Maga a fogás az amivel sokat lehet még játszani. A klasszikus marokra fogásnál is vannak különbségek. Nem mindegy például hogy mennyire szorítjuk a péniszt, éredemes ezzel is kísérletezni. Élvezetes az is, amikor a lány csak két ujjával, a hüvelyk és a mutató ujjával fogja a péniszt. Ez a fogás akár a kézimunka előjátéka is lehet. Amit sokan nem ismernek, pedig eszméletlen jó, az a gyűrűs technika. Ekkora a lány a hüvelyk és a mutató/középső ujját összeérinti, gyűrűt formázva ezzel, és azt húzza rá a péniszre. Ne feledjük, két kezünk van, ezért külön jóság ha a két kéz két különböző fogásban dolgozik a péniszen. És persze váltogassuk a fogásokat az aktus közben. 

 

 

 

 

 

Néhány általános dolog a kézimunkával kapcsolatban:

  • Bizonyos esetekben fontos a síkosítás. Ha például csak a makkon dolgozik a kéz akkor elengedhetetlen. Érdemes nyállal síkosítani (és azt folyamatosan pótolni), vagy valami ízesített "ehető" síkosítóval, így utána át lehet cumira is váltani.
  • Ha teljes aktusról van szó, akkor akárcsak a szopásnál itt is lassan kezdjük a dolgot. Rögtön az első pillanatban ész nélkül rángatni egy félig merev fasz, nos, eléggé amatőr dolog.
  • Kézimunka végén mi történjen a gecivel. Tulképp bármi lehet ami hagyományos szex közben, élvezetünk bárhova a parneren/partnerben, ahol olyan helyzetben van, hogy ő maga oda tudja verni. Úgy a jó, ha a legvégén is a lány dolgozik az ejakuláló falloszon és maga veri ki valamelyik testrészére. Azt hiszem kell ecsetelnem milyen kellemes érzést vált ki amikor egy lány maga feji ki a pénisz a szájába/puncijára/mellére/stb.
  • Bár faszverésről van szó, és nem szopásról, iszonyat jó ha néha, csak 1-1 nyelvcsapás erejéig is, de kapunk egy kis orális kényeztetést közben. Amikor a farok törzsén jár a keze és néha megnyalja a makk tövét, az eszémletlen.  
  • Itt is minden féle aktusnál RENGETEG póz közül választhatunk. Ne csak üljünk és kész. Például próbáljuk ki milyen ha négykézláb állunk.

 

 

 

 

 

 

Végül pedig jöjjön pár bónusz ötlet, amivel csavarhatunk a dolgon:

  • Csináljunk váltott kézimunkát. Hol a partner verje a farkunk, hol mi magunk! Amíg mi dolgozunk magunkon, kezelésbe veheti a heréket a szájával
  • Gyakorlottabbak szó szerint csavarhatnak a dolgon. Pici csavaró kézmozdulatokkal dobjuk fel a dolgot. De csak óvatosan!
  • Élvezzünk a lány szorító kezébe. Mint amikor magunk maszturbálunk!
  • Élvezzünk a lány nyitott tenyerébe. Az egyik kezével fejje ki a farkunk a másikba. Ízlés szerint le is vezetheti a spermás kezével a kézimunkát. Vagy le is nyalhatja a matériéát, netén erotikusan szét keni magán.
  • Hozzuk vissza a kamaszkori pornónézés élményét. Nézzünk pornót miközben az asszony kiveri nekünk. Pozitívum ilyenkor, hogy könnyen ő is végig tudja figyelni a filmet (ami például cumi közben szinte lehetetlen).
  • Mivel az kézimunka egyetlen előfeltétele a elővett pénisz, ráadásul nem kell odahajolni hozzá a lánynak, ezért nagyon könnyű feltűnés mentesen csinálni. Nyilvános helyen. Szinte bárhol. Inkább nem is írok konkrét helyeket.
  • Autóvezetés közben veszélyes a szex. De ha mégis csináljuk akkor ez a legbiztonságosabb és legkevésbé feltűnő. Bátrabbak akár oda is hajolhatnak néha belenyalni a faszba. Fontos, NE, ismétlen NE menjetek el az orgazmusig. Míg élvezkedés közben van rá esély hogy figyeled az utat, orgazmus közben teljesen kontrol nélkül vagy.
  • Próbáljátok ki az elbaszott orgazmust (ruined orgasm). Van ugye az a pont, amikor már nincs mese, jön a spricc. Viszont magát az élvezetet az okozza, hogy közben inger éri a makkot. Aki férfi, az tudja miről beszélek. Az elbaszott orgazmus lényege, hogy elérjük azt a pontot amikor már mindenképpen jön elélvezés, spriccel a sperma, de nem izgatjuk a makkot. Hülyeségnek tűnhet direkt elbaszni az élvezetet, de az élvezet megvonása is kiválthat bizonyos fasza érzéseket.
  • Tease and denial (nem tudom hogyan fordítják szépen magyarul). A lényeg, hogy mindig eljuttatjuk a partnert orgazmus előtti állapotig, de nem hagyjuk hogy elélvezzen, hanem megállunk. És ezt ismételjük jó sokáig. Persze ehhez ismernünk kell a férfi minden rezdülését, másképp nem működik. A legjobb ha a férfi maga sem tudja mikor kapja meg végre a várva várt orgazmust, így aztán extra élvezet lesz amikor végre igen. Egyébként azért kézimunkával szokták ezt főleg, mert azzal a legpontosabban akkor megállni amikor akarjunk.
  • A szopás elejét fel lehet dobni ügyes kézimunkával. Csináljuk úgy mintha az elejétől szopnánk, de csak apró finom nyelvcsapásokkat csináljunk, miközben szépen kézimunkázunk. Amikor végre valahára tövig bekapja a nő a faszt, na az leírhatatlan élmény és garantált a "Bruuaahh" hang.  
  • Kötözés. Legyen kikötözve a csávó, még jobb, ha a szeme is be van kötve. Igazi különleges érzés amikor nem látjuk csak ÉREZZÜK, hogy mihez van dörgölve a pénisz. Kombináljuk a a tease and denial technikával.
  • Ügyes kezű lányok akár nadrágon keresztül is jól tudják verni a péniszt. Kezdjük a farokerést farmeren, utána boxeren keresztül. Amikor végül pusztakézzel verjük, az olyan élmény lesz hogy ihaj. Sőt, legyünk bevállalósak! "Robbantsuk" be a férfit a nadrágájba.
  • Próbáljuk ki, hogy nem az egész péniszt verjük, csak a makkot. Síkosítás szükséges!
  • Verjük neki 69-es pózban. Így kombinálhatjuk a kézimunkát a saját élvezetünkel is. Persze a férfinak se utolsó ha puncival a szájában verik neki.
  • Verjük ki neki facesitting közben. Üljünk az arcára! Majd olyan mint 69-es pózban, viszont egyenesen ülünk, fejünk távol a pénisztől, a kezünk viszont elér addig.
  • Vegyünk a bugyinkat a kezünkbe és azzal verjük!
  • Végül a kedvencem. Álljunk a férfi mögé, és úgy verjük ki neki. Így ő nem lát minket, csak a kezünket. Csodás élmény. A végét is fejezzük be így, ebben a pózban és együtt nézzük végig ahogy a semmibe kilövel a sperma.

 

Szerző: supracoger  2011.05.21. 11:48 1 komment

Címkék: tipp szex nonpenetrative

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr552793880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megyekmais · http://megyekmais.freeblog.hu 2011.05.30. 22:51:07

Köszi, már nagyon kellett a visszatérésed :-)
süti beállítások módosítása