Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

  

 

A legtöbbünk lusta módon elterül, mielőtt az asszony szájába veszi a szerszámot. Pedig annyiféle póz van orális szexhez is. Szopassuk térdelve a nőt! Mi térdelünk, nem ő!

 

 

 

 

 

Két fontos kérdés van, az egyik hogy mi konkrétan hogyan térdelünk, a másik hogy az csaj milyen pózban van.  Mi térdelhetünk úgy, hogy teljesen kihúzzuk magunkat (ekkor az egész testünk merőleges a vádlinkra). De térdelhetünk úgy is hogy leülünk a sarkunkra. Mindkettő jó, de különböznek. Az utóbbinál például nincsenek szabadon a golyóink, így azokkal nem lehet játszani, persze attól még érdemes kipróbálni.

 

 

 

 

 

Azért jók ezek a pózok, mert más szögben áll a pénisz. Nekünk pedig más a rálátásunk a csajra, mivel fentről látjuk. És emiatt másképp is tudunk játszani a kezünkkel. Ráadásul ezekben a pózokban való szopatáskor az érdekes szög miatt a hölgy finom kis orra gyakran hozzáér testünkhöz. Nyamm.

 

 

 

 

 

A csaj sokféle pózban bukat rá a pélóra. Az egyik amikor oldalt fekve fekszik elénk az ágyon, és úgy szop. Ilyenkor tudunk játszani a mellével, muffjával. Ujjazhatjuk, kézzel ingerelhetjük a csiklóját, markolászhatjuk a fenekét. Szeretik! A személyes kedvencem viszont ha a lány négykézláb térdelve helyezkedik és akár oldalról, de inkább szemből közelít. Pont egy magasságban lesz a pöcsünk és a feje. Ilyenkor (főleg ha rásegít és direkt kidülleszti) valami hihetetlen jól néz ki a segge, bámulatos a látvány. Ekkor mi tudunk játszani a gravitáció által lefele húzott mellekkel, fogdoshatjuk szép popóját, ő pedig csak a szájával ér a faszhoz, a kezével pedig a golyóinkkal játszik. Mennyei érzés!

Szerző: supracoger  2010.06.12. 17:30 Szólj hozzá!

Címkék: tipp szex szopás orál póz

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr322075854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása