Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Nem a legizgalmasabb hely, mégsem maradhat ki a sorból. Gyakori célpontja a spermának a csaj hasa! Persze nyilván szép a partner hasa, de azért nem különösebben szexuálisan izgató. Ettől függetlenül néha igenis van kedve oda céloznia az embernek. Leginkább viszont az egyszerűsége miatt választjuk.

 

 

 

 

 

Általában nem mindennapos dolog a csajunk arcán, segglyukán vagy a melltartóján befejezni a dolgot. A mindennapok hevében és mert sokszor a szükség úgy kívánja, az ember igyekszik a lehető legtisztábban "túllenni" az ejakuláción. Ilyenkor jól jönnek az olyan helyek ahova még egy apáca is megengedi hogy élvezzünk. Például a has. Nem hiszem, hogy túl sok lánynak problémája lenne azzal ha gecis lesz a pocija. Oké, nem sokkal fentebb ott a mell, akkor már miért ne oda? Egyrészt nem mindig férünk oda, másrészt mit tudom én, miért ne?

 

 

 

 

 

A leginkább alap az, amikor fekszünk a csajon, pumpáljuk mint a gép, majd a fröccs közeledtével kirántjuk a farkunkat és spriccelünk. Ilyenkor a has kapja a fő áldást. Persze lehet ezt más pózokban is, például fordított lovagló. Szinte bármilyen póz megteszi. Gyakran előfordul az is hogy a puncit célozzuk, de túllövünk. Vagy annyi tejünk van, hogy a csaj puncija, hasa, melle lesz gecis, ebben a sorrendben.

 

 

 

 

 

Történt már olyan is, hogy dugás végén az arcot, szájat, mellet célozta volna az ember, de nem ért oda időben és a cucc a lányzó hasára folyt. De mint már írtam, nem mindig van az embernek kedve "művészkedni". Nem mindig kell az. Csak kiveszed a péniszed a punciból és a odafolysz. A hasára. Ami jobb esetben egy gyönyörű piercing-el van felvértezve és máris szebb a dolog.

Szerző: supracoger  2010.08.12. 16:18 Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: tipp szex ejakuláció

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr862213165

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az élmény másik oldala 2010.08.13. 09:07:20

Megírta.Harcedzett, sok (öröm)lányt látott vadász jórészt őszinte szavai, helyenként talán színezve, vagy épp férfimódra távolságtartóan, fantázia és érzések együttmozgása, társ a játékban, akinek van még mit megélni...Bántó? Bókoló? Rendhagyó?Olvassát...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása