Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

 

 

Quickie! Azaz gyors menet! Spontán szexuális aktus, ami rövid, nagyon rövid idő alatt zajlik le! Elég közismert ez a fajta baszás, mégis megér egy nagyobbacska cikket.

Felnőttek vagyunk. Elfoglaltak. Állandóan fáradtak vagyunk nincs időnk semmire. Ebben a helyzetben arra várni, hogy épp 1) egyszerre mindketten kanosak legyetek, 2) egyszerre legyen legalább fél-egy óra szabadidő,
3) ráadásul úgy hogy kettesben is lehessetek.... hát így nem sűrűn lesz dugás. A háromból valamit fel kell adni.
Itt most főleg a másodikról lesz szó, az időről. De később majd látjuk a másik két pontot is meg fogjuk szegni.

Előjáték nincs, vagy csak nagyon minimális! Ez itt nem erről szól! Itt a gyors, kemény dugás a lényeg! Nagyon kevés az olyan pina, amiről hirtelen lerántod a bugyit, és máris tocsog a nedvességtől. Ezért mindkettőtök érdekében nagyon fontos a megfelelő síkosítás, akár rengeteg nyállal, akár síkosítóval! Ne spóroljatok a folyadékkal mert NEM lesz elég a nő saját nedve!

 

 

 

 

 

Általánosságban elmondható, hogy ez a fajta szex főleg a férfiakról szól, és ők is kedvelik főleg. A férfiak általában gyakrabban kanosabbak, így quickie-kel kiválóan fel tudjuk oldani a szokásos "eltérő szex igény" problémát. És mint látjuk a fenn említett 1)-es pontot már meg is szegtük.

Kiválóan kiegészíti a megszokott (hosszabb) időtartamú, érzéki szexet, de nem helyettesíti azt. A nőknek fontos, hogy érezzék a partner "közelségét" és a törődést szex közben is. Ez nem jelenti azt hogy a nő ne élvezné a quickie-t. Mindenképp bóknak veszik, hogy megkívánták őket. De szinte biztos, hogy egy klasszikus 2-5 perces gyors menet alatt, amikor szinte csak fasztarisznya funkciót tölt be, a nő NEM fog elélvezni. Kevés az idő, a pózok nem megfelelőek neki, stb. Éppen ezért figyeljünk oda a nőre közben, izgassuk őt is, mutassuk neki, hogy ez róla is szól. Előjáték helyett mondjuk neki mennyire kívánjuk őt és mennyire megőrülünk hogy a puncijába jussunk. Ha így teszünk, anélkül is élvezni fogja hogy orgazmusa lenne.

 

 

 

 

 

Nem csak gyors baszásról lehet szó, lehet egy gyors cumi vagy kézimunka is. Ha szopatás közben mocskos dolgokat hallunk a nősténytől, akkor hamar le lehet azt is zavarni.

 

 

 

 

 

A póz nagyban függ attól, hogy hol csináljátok! De ezeknél a heves akcióknál a kényelem a legkevésbé sem fontos, arra a pár percre ki lehet bírni bármit. Ha otthon is vagyok, mivel a gyors elélvezés a cél, valószínű valami gyorsan felvehető, "reszelős" pózban fogjátok tolni. A legvalószínűbb hogy állva, falnak dőlve! Akár egymással szemben derekánál tartva a nőt, akár a nő háttal a férfinak. Vagy feldobva az asszonyt egy asztalra szemből tolod neki mint a gép. Felejtsétek el az ágyat, legalább ilyenkor! Állva baszni amúgy nem is olyan könnyű mint hangzik, főleg ha nem egyforma magasak vagytok. Dehát amikor kibaszottul kanos az ember, akkor ez sem lehet probléma. Sokszor maga a hely adja egyébként a pózt. Egy parkban, ha a bige hosszú szoknyában van, nyilvánvaló hogy az öledbe (konkrétan a faszodba) fog ülni. Lássunk azért néhány képet erről.







 









 

 

Mikor van itt az idő egy quickie-re? Természetes bármikor. Felejtsük el a megszokott esti időpontot a kúrásra. Otthon az egész témázás nem vesz többet igénybe 10 percnél.

  • reggel felkelés után
  • reggel indulás előtt
  • melóból hazaérve rögtön
  • délben is hazamehettek mindketten egy jó gyors dugásra
  • buliba indulás előtt is belefér
  • bárhol vagyunk, elosonhatunk valahova
  • ha épp úton vagyunk valahova
  • rányithatunk a partnerre zuhanyzás közben
  • stb

10 perce majd mindig van az embernek! Ha rövid orált sem akartok a quickie közben, akkor a zuhanyzással sem kell bajlódni előtte. Sőt egy tipikus spontán quickie-nél erre nincs is lehetőség. (Normális ember, normális körülmények között, normális tisztálkodási szokásokkal amúgy sem büdös csakúgy) Csak durr bele és kész, lehet átugrani a szokásos félórás elvevő zuhanyzási ceremóniát.

 

 

 

 

 

Hol? Otthon vagy valami publikus helyen.
Otthon mindenhol vannak falak ami az egyetlen (de nem feltétlen szükséges) feltétele az állva dugásnak.

  • fürdőszoba
  • konyha
  • terasz
  • erkély
  • pince
  • garázs
  • udvar/kert
  • tulképp a ház bármely pontja

Publikus helyen már érdekesebb a dolog, ez a téma kap majd egy külön cikket. Itt már meg szegtük a legfelül említett 3)-as pontot. Nem kell kettesben lennünk egy jó dugáshoz.

  • liftben
  • lépcsház (valami magas emeletén)
  • moziban (szopatás, vagy kézimunka)
  • szórakozóhely/étterem háta mögött
  • bármi épület elhagyatott folyosóján
  • utcán (valami sikátorban)
  • munkahelyen (ne hagyjátok ki a főnök asztalát!)
  • próbafülkében
  • erdőben/mezőn/vízparton/bárhol a természet lágy ölén
  • autóban (egy félreeső úton)
  • parkban
  • játszótéren
  • bármilyen hely WCjében
  • stb, mint látjuk végtelen a lista

Mindegyik helyben van valami izgalmas. Gondolj bele, próbafülkében rengeteg ember vesz körül, csak egy vékony függöny választ el attól hogy lássák ahogy heggeszted az asszonyt. Vagy ha autóval úton vagytok és dudorodik a gatyád, csak félrehúzódtok és mehet is a csattogós a motorháztetőn.

 

 

 

 

 

Ruha! Mivel valamilyen szinten spontán dugásról van szó valószínűleg lesz rajtunk ruha, főleg ha épp publikus helyen járunk. Levetkőzni vagy nincs idő vagy kockázatos. Baj ez? Dehogy! Kinek ne lenne izgató végignézni ahogy a nő leveszi a bugyiját a szoknyája alól, beteszi a táskájába majd felhajtja a szoknyáját? Vagy a gyakori quickie-k miatt rászokik hogy alapból bugyi nélkül, de mindig szoknyában járjon. Épp így a nőnek is tetszik ha a szokásos "drágám, este szexelünk?" kérdés helyett úgy jelzed neki a vágyad, hogy félrehúzod a bugyiját és megpiszkálód a rését. Ez a ruhában dugás is megér egy külön posztot, mivel egy csaj király szerkóba csak még királyabbul néz ki (főleg ha már 1000x láttuk pucéran).

"Hova spricceljek" kérdésben, ha a ruhára/külsőre vigyázni akarunk, akkor marad a csajba, seggére, szájába, kezébe élvezés. Vagy ha nagyon lecibáltuk róla a felsőt, akkor a mellére. Teljesen érthető ha nem akar leány egy orbitális gecicsíkkal a haján kijönni az étterem mosdójából.

 

 

 

 

 

Publikus helyen be kell tartani néhány szabályt.
Ha olyan helyen vagytok ahol tényleg sok ember lehet körülettetek akkor legyetek a lehető legcsendesebbek. Nyilván egy erdőben, vagy éjszaka az egy elhagyott úton ez nem fontos. De egy próbafülkében vagy étterem mosdójában igen. Nem kell kussolni, mutassuk hogy élvezzük a dolgot, de csak amennyire a hely engedi.
Másrészt a publikus hely nem azt jelenti hogy úgy kell kúrni hogy minél többen lássák. Egyikőtök se örülne ha másnap a youtube-on kellene átélnetek a légyottot. Szóval a publikus helyek közül is a legprivátabbat keressétek meg. Ha autópályán jön rád a kangörcs, NE a leállósávon kúrd meg a nődet, várj egy pihenőhelyig. Játszótéren ne akkor ékeljetek a padon amikor még ott mászkálnak a gyerekek. Azt hiszem ez elég világos.
Harmadrészt ezeken a publikus helyek nagy része tényleg csak egy quickie-re jó, azaz tartsátok be, hogy kevés az idő! Ha egy sikátorban basztok, hiába sikátor, előbb utóbb arra jár valaki. Egy próbafülkében is elég gyanús, ha 10 perce benn vagytok.
Továbbá, csináljátok úgy, hogy gyorsan le tudjatok lépni ha baj van. Ezért fontos, hogy fenn maradjon a ruha. Ha baj van, csak kihúzod a pöcsöd, és már mehettek is.

 

 

 

 

 

 

 

Attól még, hogy a quickie egyszerű szimpla gyors dugás, látjuk hogy a variációs lehetőségek rengetegek! Ezt használjuk ki. És nem csak maga az aktus lehet változatos, hanem az is ahogyan eljutunk odáig. Legyünk változatosak. Nem muszáj ezt előre megbeszélni. Akár váratlanul, munkaidőben is fel kereshetjük a partnert. Ha szórakozóhelyen vagyunk hívjuk ki sétálni, nyomjuk a falhoz, aztán basszuk meg egy félreeső helyen mint a kurva isten. Egy több éves kapcsolatba ez simán belefér, és emlékezni fogtok rá jó darabig.

 

 

 

 

 

Ha már több quickie-n túl vagyunk, tapasztaltak vagyunk, megpróbálhatjuk úgy csinálni hogy a nőnek is igazán élvezetes legyen. Nehéz ilyen rövid idő alatt neki orgazmust elérni, de összejöhet. Ha megoldható, már a quickie előtt izgassuk fel a nőt, szavakkal, vagy tettekkel. Izgassuk a csiklót, ujjazzuk meg. Ha a dugásra kerül a sor, helyezkedjünk úgy hogy a nő legyen felül. Igazából a lényeg hogy inger érje a csiklót, mivel a legtöbb nő (csak) így tud elélvezni. Szóval valami olyan pózt vegyetek fel ahol szorosan hozzád tudja dörzsölni.

 

 

 

 

 

Mint látjuk az egész gyors kúrás dolgot nem szabad túl komolyan venni. A komolyságot hagyjuk meg az egy órás párnacsatáknak. Itt kezeljük lazán a dolgokat, ne féljünk. De ne feledjük, nem szabad, hogy a quickie legyen az általános dugási ceremónia.

Szerző: supracoger  2010.05.30. 17:30 1 komment

Címkék: tipp szex ruha dugás orál quickie

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr142042234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery04 · http://dailyerotic18.blog.hu/ 2010.05.30. 20:12:37

Tuti a BLOG!!! Linkcsere? - Én kitettelek!! :)
süti beállítások módosítása