Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Újabb klisés publikus hely, de nem véletlen népszerű a próbafülke! Jó, mert senki nem lát minket, viszont mégis emberek között vagyunk, tőlünk két méterre Sándor éppen öltönyt próbál! Lehet spontán is a dolog (főleg egy bevált helyen), de azért általában tervezés előzi meg. Persze portot is űzhetünk belőle és kipipálhatjuk a város összes boltját!
Alant leírom hogy általában mit hogy kellene, de ettől bővel el lehet térni, attól függően hogy mennyire vagyunk profik, bevállalósak. Ez itt kezdőknek szól.

 

 

 

 

 

A leginkább kérdéses dolog hogy hol is történjen az aktus. Kell ugyebár egy ruhabolt, aztán pedig egy konkrét próbafülke. Ruhabolt rengeteg (féle) van a városokban. Májer bolt, bénácska bolt, emberekkel zsúfolt, eldugott, plázás, önálló kicsi bolt, önálló nagy bolt. Először nézzük mi az ami inkább ne válasszunk.
Kis, pici, eldugott boltban valószínűleg csak mi leszünk a vásárlók, de mindenképp kevesen lesznek, ezért az alkalmazott minden mozdulatunkat lesi, így nem igazán ajánlott.
Iszonyatosan zsúfolt boltok, kínai, plázás pici ruhaboltok eléggé kétélűek. Egyrészt jó, mert a sok ember közt nem keltünk nagy feltűnést (legalábbis alapból), viszont több is a kíváncsi szempár.

 

 

 

 


Szerintem a legjobb választás egy nagy önálló ruhabolt (lehet persze nagy plázás is), ahol sok szekció van, összességében sok ember mászkál, de valamennyire elvesznek a nagy térben. Az ilyen helyeken általában külön szekciókhoz külön próbafülkék is vannak. Az alkalmazottak általában el vannak foglalva, és csak akkor foglalkoznak velünk, ha kérdezünk, vagy ha nagyon bambán téblábolunk.
Szóval lényegében, legyen átlagos a bolt! Nagy tudomány volt ám rájönni.
Nem rossz dolog ha jártunk már ott párszor, így ismerjük a helyet, az alkalmazottak viselkedési szabályait, megsaccolhatjuk hogy mennyi idő után válik nekik gyanússá a dolog. De ne legyünk röghöz kötöttek, nyugodtan takarodjunk át másik városba! Igaz a terep ismeretlen lesz, de ha netán lebuknánk, akkor nem kell lemondanunk kedvenc boltunkról.

 

 

 

 

 

Következő fontos kérdés a mikor. Itt is arany középút, úgy hogy ne legyenek se sokan, se túl kevesen. Nyitás után 1 órával, zárás előtt 1 órával. Közvetlenül zárás előtt semmiképpen ne, mert akkor már takarítanák a próbafülkéket, és csúnyán ráfázunk.
Ez persze még csak a bolt kiagyalása volt. Most jön a fülke, ami kurvára fontos hogy milyen, hiszen mégis ott fogjuk magunkévá tenni az asszonyt. Szar fülkék miatt, egy egyébként jó hely is kieshet mint lehetséges célpont.

 

 

 

 

 

Először is, vannak próbafülkék amik helyük alapján nem igazán jók. Ami közel van a be illetve kijárathoz, ott túl nagy a mászkálás. Ami közel van a kasszához, vagy olyan pulthoz ahol mindig áll egy alkalmazott, az szintén kilőve. Keressünk olyan szekciót ahol általában kevesen vannak! Ha például van próbafülke a kabátoknál, az fasza hely, mivel senki nem fog próbafülkében kabátot próbálni, főleg ha kinn is van tükör. Ne válasszunk olyan fülkét ami egymagában áll, keressünk olyat ahol van legalább 3-4 próbafülke egy rakáson. Így ha valami majom arra téved, lesz szabad fülkéje. Ezen kívül azok a jó fülkék ahol egyértelmű hogy vannak benn. Egyes horror helyeken szinte alig látszik hogy foglalt-e egy adott fülke, ezeket kerüljük. Plusz pont, ha zárható. Ez viszont még egy szar adottságú boltot is célponttá tehet! Mivel így biztosan nem fog senki ránk nyitni, se alkalmazott, se vásárló, se a boltban szaladgáló 8 éves Pistike. Legyen jól alul-fölül jól takaró az ajtó/függöny, nem mindegy hogy mennyi minden látszik belőlünk kívül. Van ahol szinte térdtől lefele mindent látni. Egy kúrást pedig elég könnyű felismerni így. A fejünk se legyen túl látható. Ezeket csekkoljuk kívülről le mielőtt nekiállunk akciózni. Tulajdonképpen ezek a fő dolgok, a többi innentől csak kellemes extra. Elég nagy-e próbafülke? Van-e tükör? Van-e szék?

 

 

 

 

 

Na, közeledünk a dugáshoz lassan. De előtte, hogyan menjünk be? Itt is van pár tilos dolog. Semmiképpen ne rontsunk be rögtön a fülkébe. Ami még ennél is rosszabb, ha tanácsot kérünk valamelyik eladótól. Onnantól valószínűleg nem fogunk tőle szabadulni. Viselkedjünk természetesen (már amennyiben ágaskodó fasszal ez sikerül). Nézegessük a ruhákat, vigyünk be 1-2-t próbálni (legalább felmérjük a fülkét), jöjjünk ki, nézzünk meg más cuccokat. Ha kérdezik hogy segíthetnek-e akkor egyértelműen mondjuk meg hogy csak céltalanul nézelődünk. Amikor konkrét akcióra kerül a sor, akkor is vigyünk be pár ruhát, annyit amennyit azért időbe telik felvenni egyesével (persze egyet se veszünk fel, inkább a pöcsünket mártogatjuk a nuniba). Szerintem mindenképpen a férfi  legyen az aki "próbál" és hozzá menjen be a csaj kis idő múlva. Miért? Mert tök természeteses hogy a béna pali nem tudja mi hogyan áll neki, fel se bírja rendesen venni. Ha te mész be a csajod után, az feltűnőbb (viszont így meg van a lehetőség új, drága, vagány, kurvás cuccokat az asszonyra aggatni és abban dugni). Ráadásul egy női alkalmazott (már pedig ruhaboltban azok vannak) kevésbé valószínű hogy benyit ha egy férfi öltözködik benn. Szóval fogj meg pár farmert, aztán irány be, aztán "gyere már be egy picit" felkiáltásra jöhet az asszony is. Végre indul a rövid, de emlékezetes móka.

 

 

 

 

 

Csajon, publikus quickie szokás szerint szoknya, bugyi félrehúz, vagy előre levéve, olyan felső amiből könnyen előhámozhatók a kannái. Faszt, pinát, csecset elő! Lehet akár csak szopatni/nyalatni is. Vigyázzunk, csak annyira guggoljunk le hogy kívülről ne látszódjon! Persze ha már ott vagyunk kúrjunk is egy rövidet. Álló pózok mehetnek! Ha nem elég stabil az épített fal, akkor fogjuk erősen a csaj derekát és úgy toljuk szemből. Hátulról állva is tarthatjuk a vállánál fogva. Ha támaszkodik akkor óvatosan a lökésekkel. Meg úgy általában ne felejtsük el hogy emberek mászkálnak tőlünk 2 méterre, ne lengjen ki az egész próbafülke a high-speed hegesztéstől. Közben csodáljuk a szép látványt a tükörben!
Ha már itt tartunk, hangok! Gondolom nyilvánvaló hogy ne nyögjünk mint aki ölnek, és ne kiabáljunk hogy "ez az szopjad". Szolidan, halkan! Közben nyugodtan mondjunk baromságokat, például "ez túl bő", "nem áll jól rajtad", "nem tetszik fazonja", "más színben talán bejönne". Ez egyrészt mókás, másrészt olyan mintha tényleg bénáznánk benn a ruhákkal. Csak óvatosan persze, nehogy visszafele süljön el a dolog, ne nyögve mondjuk ezeket.

 

 

 

 

 

Sok ideig ne tartson a dolog! Konkrét időt nehéz mondani, helyzettől függ. Valamikor 10 perc már extra gyanús, van amikor egyáltalán nem. Sietni se kell azért. Ezért jó az ismert terep, ilyenkor előre tudjuk (vagy kifigyelhetjük), hogy átlagban mennyi ideig vannak benn az emberek.
Ha orgazmusig toljuk (már pedig basszunk addig!), akkor bizony jön a geci. Vigyázzunk a bevitt ruhákra! Persze a sajátunkra is. Élvezhetünk a pinára/seggre (rá lehet húzni a szoknyát), végülis mindegy, csak takarítsuk el magunk után a cuccot. Legyen nálunk elég papírzsebkendő! A legpraktikusabb természetesen ha a csaj szájában végezzük be, ő pedig lenyeli. Ezután jöjjünk ki feltűnés mentesen, előbb csaj, majd mi. Végül, ha már baszodának használtuk a helyet, legalább azzal tiszteljük meg őket hogy kifele menet veszünk valami apróságot. 

Katt --->ide<--- pár tanulságos és kedvcsináló videóért!

 

 

Szerző: supracoger  2010.06.24. 02:01 1 komment

Címkék: tipp szex hely quickie

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr652104833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása