Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Lássunk egy orális szex tippet! A lányok sok féle képen szopnak. Így aztán az ilyen tippek valaki egyáltalán nem hatnak újdonságként. Akiknek viszont igen, azoknak talán szerzek pár kellemes percet. Kérjük meg a csajt hogy szopáskor fókuszáljon a pénisz törzsére!

 

 

 

 

 

Szopáskor általában a csajok folyamatosan tele szájjal nyomják. Esetleg játszanak az elején, majd beveszik a péniszt. Aztán ritkán, vagy csak a végén kerül ki a szájukból. Folyamatos inger éri a makkot! Oké, a makk a fő inger forrás, de a szex nem a mielőbbi kielégülésről kell hogy szóljon. Testünkön bárhol, ahol bőr van, jól esik az érintés, főleg ha egy nedves szájtól kapjuk. Így, ha nem is olyan erős az inger, de igen jó érzés.

 

 

 

 

 

A szopásnak nem kell szó szerint végig szopásból állnia, sőt! Sok trükk van de most csak ezt az egyet említeném, mégpedig hogy nyalogassa, szopogassa a pénisz törzsét! Tehát a makkot hagyjuk ki a játékból!

 

 

 

 

 

Lehet ez a szopás része is, váltogatva a szokásos technikával, de lehet akár önálló játék is. Ne siessünk, ráérünk, töltsünk el hosszú perceket így. Vegye be a nyitott, nyálas szájába a péniszt (tehát úgy hogy a pénisz párhuzamos legyen a száj vonalával) majd mozgassa akár ő a fejét jobbra-balra, akár mi a farkunkat előre hátra. Persze közben a nyelv ott van a szájban, amivel aztán igazán meg lehet bolondítani a dolgokat. És hát ott van magában is a szájból kinyújtott nyelv! Nyaldossa puha nyelvel, kemény nyelvel, akárhogy. Nyalja végig lentről felfelé. Király!

 

 

 

 

 

Sokszor a nő arca is jobban látszik így, szemezzünk is közben! Kombinálhatja here és gát játékkal is, ezekről majd később írok. A keze szabad, azzal is csináljon valamit közben. Ha nedves a makk (nyál, síkosító, sunaszaft), akkor finoman, lájtosan verheti csak a makkot is miközben a pénisz törzse van a szájban. A játék végén persze már könyörögni fog a csávó hogy kapja be a csaj tövig, na az lesz igazi finom érzés!

 

 

 

 

 

És hogy mikor a leghasznosabb ez a technika? A férfi elélvezése után. Akár szopatással élveztünk el, akár dugás után, általában parlagon marad a fasz. Pedig jól esik az nőnek és a férfinak is, ha kap még egy kis extra kényeztetés, akár orális, akár bármilyen kielégülés után. Ugyebár ilyenkor a makk nagyon érzékeny (nem "oh yesss!" értelemben). A makk felejtős, viszont fasz többi része nem. Csodálatos dolog, ha a tejelés után még nyalogatja a csaj a pénisz törzsét! Ilyenkor érződik a törődés! Nem csak szopatós orgazmus, vagy arcra/szájba élvezés után. Akár sima dugás, vagy bárhova élvezés után is. Bárhova folytál, a csaj a végén odapattanhat a faszhoz és levezetésképp kényeztetheti így.

 

 

 

 

 

Összefoglalva, vegyünk be ezt a technikát a szopásba, az előjáték részeként is kiváló, de az orgazmus után meg pláne. (Különösen ha 69ben élveztünk el és egyébként is fejközelben van a pénisz orgazmus után!) Hajrá lányok!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: supracoger  2010.06.25. 17:18 3 komment

Címkék: tipp szex szopás orál

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr362109923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megyekmais · http://megyekmais.freeblog.hu 2010.06.26. 17:40:40

Köszi, ez is egy jó kis írás lett. Azt hiszem fogom is ajánlani az olvasást (is!) a megfelelő személynek :-)
A képekért külön kösz.

SassyGurl 2010.06.30. 14:21:56

nem szabadna ilyen időtájt ilyesmit olvasni, most mit kezdjek magammal egészen estig, amíg találkozom Vele?!;)
köszi, jó poszt volt!

supracoger · http://supracoger.blog.hu/ 2010.06.30. 15:58:36

@SassyGurl: ezek szerint este nagyon jó lesz a barátodnak lenni :D
süti beállítások módosítása