Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Manapság igazán nem nehéz ingyen pornót találni a neten, úgyhogy hajrá, nézzetek pornót szex közben! Főleg két féleképpen lehet ezt megtenni. Egyik, ha csak simán megy a film és mi dugunk, de még jobb móka, ha folyamatosan leutánozzuk a filmben látottakat. Na, lássuk a részleteket.

A lányok nem rajonganak annyira a szexfilmekért, mint a férfiak, főleg mert szerintük degradáló a nőkre nézve. Ráadásul ők nem olyan vizuálisak, mint a férfiak. Olyat keressünk, ami megfelel a nőnek is! Nagyon-nagyon sok fajtája van a filmeknek, keressetek olyat, amire gerjedtek. Tinis, szőrös pinás, nagy mellű, dagadt nős, négeres, seggbebaszós, csak szopós, seggből szájba, öreg nős, szado, gangbang, stb. És persze ott a rengeteg hagyományos, valószínű ezek közül fogunk választani.

Miért is jó ez az egész? Hát a látvány, a hang mind marha izgató, hamarabb beindultok mindketten. Feldobja a szexet. Ami még nagyon jó, hogy új technikákat, pózokat, helyzeteket lehet ellesni. Egyesek felszabadultabban dugnak, ha "látnak" közben másokat is dugni. Sokkal jobban felszabadulunk vokálisan is, többet és hangosabban nyögünk, ha a filmből is ezt halljuk. Nézzétek dugás előtt vagy közben. Ha közben nézitek, próbáljátok ki azt, amit a filmben láttok. Az ilyen filmekben nem kertelnek a szereplők, megy a csúnya beszéd rendesen, ez is lehet izgató és tanulságos is. Ott nem azt mondják, hogy "te jössz", hanem azt hogy "szopjál". Talán életünkben először fogjuk merni, mondani az asszonynak hogy "imádom a finom puncidat". Ő pedig talán mer majd szólni, hogy "gyorsabban", ha hallja, hogy más meg meri tenni. Könnyebben tudunk kérni is dolgokat. Lehet, hogy nem merjünk megkérni a nőt, hogy nyalogassa a heregolyónkat, de ha a filmben épp ez megy, akkor könnyen kimondjuk, hogy "ezt én is kipróbálnám".

 

 

 

 

 

Szóval milyen legyen maga a film? Marha nagy a felhozatal, szóval aki rendszeresen dug szexfilm nézése közben, az tud miből válogatni és tud változatos filmeket nézni. Egyrészt bármilyen film jó, másrészt nagyon fontos hogy jót válasszuk. Ha leutánozós dugást akarunk, akkor fontos, hogy 1on1 film legyen, tehát 1 fiú, 1 lány felállással. Na de milyen? Profi film, amatőr, netán homemade (azaz házi készítésű)? Ízlés dolga.

Profi filmeknél szép a látvány, szépen a lányok, szépek az urak, tökéletes világítás, tökéletes szögből látott dugás, nagyjából kiszámítható az akció. Ez a leginkább művi. Itt aztán tényleg a kamerának dugnak, a pózok sokszor iszonyat kényelmetlenek, saját szemszögből nem is néznek ki jól, viszont a kamerának jól mutatnak. Ez nem baj, ezek szimplán ilyen filmek. Vannak lányok, akikben negatív érzéseket kelt a képernyőn levő "tökéletes" csaj. Persze ez csak a hagyományos pornóra igaz, manapság ha azt akarjuk megnézni, hogy milyen, ha egy 200 kilót bálnát dug egy törpe, azt is megtehetjük.

Homemade pornó épp az ellentéte. Ezen belül is nagyon vegyes a felhozatal. Itt a "szomszéd csaj" kinézetű lányokat láthatjuk akcióban (akárhogyan is nézzen ki a szomszéd csaj). Ennek van leginkább "Nézzük meg hogyan dugnak mások!" feelingje. Ez tényleg így van, ki lehet szakadni a szokásos szex procedúránkból, elfelejteni a profi pornós kliséket és megnézni, hogy Béla hogyan rendezi le az asszonyt. Ebből nagyon-nagyon-nagyon sokat lehet tanulni. Persze ilyenkor is forog a kamera, de ez nem egy annyira megrendezett dugás.
Szerintem a kezdőknek a legjobb érv a homemade mellett, hogy meg tudjuk mutatni a csajnak, hogy amiket általában kérünk tőle azok nem elvadult dolgok. Ha látja, hogy egy pornósztár lenyeli a gecit az egy dolog. De ha azt látja, hogy a házi pornóban szereplő szimpla csajok IS lenyelik, talán rádöbben, hogy ez a normális otthoni szex része is lehet, nem csak a pornóé. Ha látja, hogy a házi pornóban a lány dobálja magát az élvezettől amikor a segglyukát nyalják, akkor talán ő sem fog idegenkedni tőle. Ésatöbbi, ésatöbbi!

A kettő (a profi és a homemade) között pedig ott van az amatőr pornó, legalábbis most nevezzük így. Ez kábé a kettő keveréke, nem egy otthon felvett cucc, de nem is híres pornósok szerepelek benne, inkább olyan lányok akik egyszer-kétszer kerültek életükben így kamera elé. Sőt, van egy vagon (hardcore) oktató film is, akár ilyet nézhetünk.

 

 

 

 

 

Ha szeretnénk végig csinálni képkockáról képkockára a filmben a látottakat, akkor fontos, hogy olyan legyen a film, hogy ezt megtehessétek. Ezért eleinte maradjatok az "ágyban dugnak ketten" féle filmeknél. Valamint meg kell beszélni előre, hogy a filmekben általában felbukkanó dolgok közül (anál, arcraélvezés, stb.) mi az, amit bevállalunk. Ne film közben sipítozzon a csaj hogy "Na ezt aztán nem!", az elég lehangoló. Olyasmi filmet keressünk ilyenkor, ami hosszában is megfelel kb. nekünk. Nyilván nem kötelező 100%-ig ragaszkodni a filmhez. Ha találtatok valami jó helyzetet maradjatok úgy. Ha hamarabb elmennénk, akkor megállhatunk, majd később folytatjuk. Ha tovább dugunk a filmbeli szereplők, akkor betehetünk új filmet, vagy utána dughatunk ahogy akarunk.

Érdemes ketten, együtt kiválasztani a filmet, de lehetünk igazi rohadékok is, és egyedül kereshetünk olyat, ami főleg a mi perverziónkat szolgálja. Akárhogy is teszünk, pörgessük végig a filmet, nehogy meglepetések érjenek. Vagy lehet direkt az a cél, hogy ne tudjuk egyáltalán, hogy mi fog történni. Eleinte a szereplők terén próbáljunk olyat választani, ami hasonlít ránk. Ha asszony húsosabb, akkor nem biztos, hogy bele tudja magát élni, ha a képen egy 50 kilós teen csajt basznak. Keressünk neki olyat ahol husibb a csaj, és máris felszabadult lesz. Ha 40 év fölötti az asszony, akkor lehet jobban örül egy olyan filmnek ahol MILF-et dugnak egy „just over 18” csaj helyett.

Vannak dolgok, amikre vigyáznunk kell azért pornónézés közben. Nem valószínű, hogy a csajnak bejön, ha ahelyett hogy vele foglalkoznánk, a pornóval foglalkozunk. Ne feledjük, dugunk, és közben pornót nézünk. Nem pornót nézünk, és közben dugunk. Szal ne a filmet bámuljuk. Persze olyan csaj is van, akinek semmi gondja azzal, hogy benyomunk egy pornót, aztán áthívjuk, hogy amíg nézzük, ő szopjon le, de azért ez a ritkábbik. Fontos hogy ne hasonlítgassátok egymást a szereplőkhöz. Ez főleg a csajoknak szól. A szokásos "Szebb ez a lány, mint én?" féle faszságot felejtsék el! Ilyen kérdésekre semmi szükség, egyébként se, de ilyenkor pláne nem.


Szerző: supracoger  2010.07.04. 18:38 1 komment · 1 trackback

Címkék: tipp szex dugás orál

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr112126676

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Semmi se változott 100 év alatt 2010.07.06. 10:19:40

Maximum a filmezés technikája, a pornó ugyanaz, mint ahogy ezt az alábbi filmecske is bizonyítja:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adminka (törölt) · http://gingersclub.atw.hu/ 2010.07.05. 18:51:57

Érdekes ciik,jó olvasnivaló.
Gratula!
süti beállítások módosítása