Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

Egy dolgot szeretnék már az elején leszögezni: imádok a puncira élvezni! A szex fehér gyümölcsével telemaszatolni a legnemesebb női testrészt az egyik legjobb dolog a világon! Ráadásul a puncira élvezés szinte bármikor, bármilyen helyzetben művelhető. Plusz (a punciba élvezés után) a legkézenfekvőbb megoldás, hiszen csak kirántjuk és spricc, nincs pózvariálással való tökölés.

 

 

 

 

 

Vegyük az alap helyzetet. Dugás, a csaj fekszik, mi valahogy rajta, a végén kirántjuk a faszt és spriccelünk a puncira. A fő célpont a punci maga, a vágat, a kisajkak, nagyajkak, a bejárat, a csikló, úgy overall a punci. Felsorolva sok testrész, de kicsi hely az. Így valószínű jut máshova is a cuccból, a pina feletti fanszőrre (vagy annak helyére), hasra, minden attól függ mennyire vagyunk távollövők.

 

 

 

 

 

Pózokkal (as usual) variálhatunk. Ne csak úgy műveljük ezt, hogy a punci a pénisz alatt van! Nézzünk pár személyes kedvecemet:

  • Állva dugás szemből! Úgy a jó, ha kicsit megemeli a punust a lány. Így is fog a földre folyni, de kit érdekel?
  • Lovagló póz! Felemeli magát rólunk a lány, mi pedig lövünk felfelé! A cucc már folyik le, de jön az újabb spricc!
  • Oldalt fekve, lány a fiúnak háttal! Így ugyan lemaradunk a látványról, kivéve ha videózunk ;)

Ezek persze csak azok a helyzetek, amikor közvetlenül dugás végén élvezünk a puncira! Pedig nem csak akkor érdemes! Bármilyen aktus végén fontoljuk meg az ide sriccelést! Egy jó cumi befejezéséül! Vagy nyaljuk ki a nőnket és után szó nélkül verjük a pinájára! Vagy hatalmas móka ha közös maszti közben ráélvezünk, ő pedig a meleg spermával a punciján folytatja a csiklóján a körzést!

 

 

 

 

 

Fontos megjegyezni, hogy bár alapból "kirántjuk és kész", nem kell kapkodni, nem kell megvárni azt a pontot amikor már nincs visszaút. Nyugodtan készüljünk rá az élveztre. Miután kivettük a faszt, kérjük meg a csajt, hogy vegye fel a nekünk tetsző pózt. Ami nem csak azt jelenti, hogy a lány milyen helyzetben, de nem ám! Hanem a lábak, de főleg a punci helyzetét! Gondoljunk csak bele, mennyivel másabb látvány egy punci alaphelyzetben, vagy ha pl. szét vannak húzva az ajkak. Lássunk csak néhány példát!

  • A lány áll, előre/feltolt csípővel, majdnem összezárt lábakkal, kezével felhúzza a punci fölötti bőrt, hogy feszes legyen.
  • A lány háton fekszik, teljesen összezárt lábakkal, épphogy kirajzolódik az édes kis háromszög.
  • A legjobb! A lány hátradőlve félig ül, félig fekszik, széttárt, felhúzott lábakkal. És hogy méginkább kiárulkozzon, kezeivel széthúzza a punciját. Voáááá!

 

 

 

 

 

Mivel lehet még megbolondítani a dolgot? Hát egy kis élvezés előtti előjátékkal, utána utójátékkal. Előtte baromi izgató, ha a lány játszik a puncijával. Ingerli a csiklóját, ujjazza magát. Mi se legyünk restek, dörgöljük hozzá a faszunkat a puncihoz. A lány a spricc közben is izgathatja magát. Nincs jobb mint egy maszturbáló pinára verni. Sőt a teleélvezett puncin szétkenheti a cuccot! A gecis nunihoz dörgölni a péniszt további boldogság. Csapkodjuk meg vele, tegyük újra be a hüvelybe egy-két löket erejéig. Igazi csődörök egyből folytathatják/kezdhetik a dugást! Van aki szerint undorító gecis puncit kefélni, nos szerintem meg gecijó!

 

 

 

 

 

Nos, mint látjuk lehet simán parasztba' is puncira élvezni, és lehet már-már művészi szintre is vinni a dolgot. További extra móka még, ha a sperma egyik felét még a punciba, a másik felét már a puncira locsoljuk. Az ultimate bónusz pedig ha nem teljesen fedetlen a nuni, hanem egy félrehúzott tanga, randibugyi, stb. takarja.

Szerző: supracoger  2010.10.15. 14:27 Szólj hozzá!

Címkék: tipp szex ejakuláció

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr162334794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása