Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

 

 

 

100-ik poszt alkalmából, a hitvallás:
Bárkit megbasznák! Bárkit! Komolyan már azon veszem észre magam hogy tényleg lenn van a mérce nálam. És ez jó. Az utcán levő 15-50-es korosztály 80-90%-át gondolkozás nélkül megdugnám, de legalábbis kezdenék vele valami szexuálisat. Én nem is értem a többi embert. Persze, egy jó alakú, szép mellű, fincsi pinájú nőnél nincs jobb. De ettől még nem kéne hanyagolni a férgesebbjét. Érted, ez olyan mint a filmnézés. Vannak kurvajó filmek, amiket mindenki megnéz. De ha szeretsz filmet nézni, akkor megnézed a közepesebb, sőt szarabb filmeket is. Néha még tetszik is egy-egy szar film. Ugyanez a dugás. A jó nőket mindenki szívesen megduja. De ha igazán odavagy kúrásért, akkor megdugsz közepesebb, sőt kifejezetten nyomi nőket is. Én nem értem mi ezzel a probléma. Most komolyan, fáj megdugni egy rondább nőt? (Nyilván nem az atomgecirerondaelhányommagambazdmeg nőkre gondolok!) Az is egy nő, alatta is van pina, van valamilyen formájú segge, szája amivel szopikázik, valami csöcse amit lehet markolászni. Ugyanúgy ÉLMÉNY megdugni azt a nőt is. Ha nem is akkora élmény mint egy fullos bukszát, akkor is élmény. Engem pl. nem zavar az irdatlan nagy segg sem. Sőt, néha kifejezetten arra vagyok kiéhezve. Egy jó dagit megékelni. Az sem érdekel ha csúnya az arca. Az én farkam minden nő szájában jól mutat. Nem gáz ha bénán szopik, majd jól megdugom utána. Csupa bozont pina? Még örülök is neki. Lógó mell? Szép az úgy is, had lógjon. Öregecske? Legalább jobban érti a dolgát.

customer survey

 

 

 

 

 

Tovább megyek! Nálam teljesen azonos szinten van a "mennyire-kúrnám-meg-O-meter" egy jó csajnál meg egy bénább/idősebb/nyomibbnál. Mindegyik kibaszottul megdugnám. De nem ám hogy csak megdugnám, szétnyalnám (ha van olyan igényes a nő), szétszopatnám, szinte letépném a mellét, foggal-körömmel markolnám a seggét és válogatott pózokban úgy megbasznám hogy járni se tudjon egy napig. Aztán ahogy velem szokott lenni, hatalmas dilemmában lennék, hogy a végén hova toljam a patront. Mert mindenhova tolnám. Ha tehetném egy szex alkalmával egyszerre gecizném össze a torkát, arcát, mellét, seggét, pináját, bugyiját, segglyukát. Komolyan, az istenit, hát ritka az olyan nő, akiben ne lenne valami szép. Bárki meglát egy nőt, rögtön meg tudja mondani mi a csúnya rajta. És észre sem veszi hogy az 1-2 csúnya dolog mellett mennyi szép, gyönyörű, kívánatos testrésze van. Ha én meglátok valakit, rögtön a szépet kezdem el keresni benne. És nekem az a fura hogy mások miért nem éreznek így. Persze az emberekkel beszélgetve kiderül, hogy bizony vagyunk páran akik odavagyunk a férgesebbjéért is. De inkább az a jellemző, hogy mindenki játssza a nagyképű faszt és isteníti a jó nőket, a többit szarba meg se nézi. Komolyan nem értem. Amikor kedves rám mosolyog egy 40-es pénztárosnő a boltban, hát mentem szétkúrnám. Amikor meglátom az esetlen csúnyácska középiskolás lányt, akit valszeg semmibe sem néznek a koraibeli srácok, hát ketté nyalnám a borotvát nem látott punciját. Amikor látom a szórakozóhelyen bénázó duci lányt, szó nélkül a falhoz állítanám és tolnám neki. Ha látok egy jól tartott 60-ast, menten a szájába adnám a húsom. Ha túl igénytelen lenne a némber, az sem gond. Gumi felhúz, se csók, se orál, csak kőkemény baszás. Ha még ezt a szintet se üti meg, akkor is letérdeltetném és az arcára verném. Ennyi. Vagy én vagyok kibaszott perverz, vagy a világ túl prűd. Jó példa az ejakuláció függőségem. Abszolút a szex csúcspontja nálam és nem az orgazmus miatt. Imádom mindenféle módon öntözni a nőket. Az ami nekem őrjítő vágy (mit tudom én pl. felfel ejakulálni egy puncira, úgy hogy arról lefele csurogjon a geci) az másnak semmis vagy totálisan fura.

customer survey

 

 

 

 

 

Sajnálom egyébként hogy különc a felfogásom. Sajnálom hogy olyan világban élünk ahol a szex tabu. Ahol ha mégis téma a szex, akkor is csak a hagyományos módján lehet téma. Ahol gáz arról beszélni, hogy mennyire tetszik egy összegecizett lógó mell. Ahol az átlagos női felfogás az, hogy kibaszott nagy az önbecsülése, hogy tartogatja magát a nagy Ő-nek. Ahol ő nem kurva és nem fekszik le fűvel fával. Ahol egy átlag férfinak tízszer annyi a szex igénye mint egy átlag nőnek. Hogy egy átlag férfi tízszer perverzebb mint egy átlag nő. Hogy egy átlag férfi rengeteg nővel szeretne kefélni, de az átlag nő az egyetlen alfa hímre vágyik. Szar, hogy mindenkinek többet ér a saját büszkesége annál hogy jókat dugjon. Azt szereném hogy ha odamegyek egy csapat nőhöz, kerek perec megmondanám, hogy dugni szeretnék valamelyikükkel, akkor amelyiknek lenne kedve, az jönne. A fele odalenne egy jó kúrásért, de nem, fontosabb az, hogy ne "járassák le" magukat. Pedig milyen jó lenne, ha a nők is olyan hamar belemennének a dugásba, mint a férfiak. Nem tökölnének, ha lenne kedvük dugni, akkor dugnának. Most komolyan, minek olyan nagy feneket keríteni az egésznek? Ez csak szex, (megfelelő védekezéssel) senkinek nem lett még baja tőle.

customer survey

 

 

 

 

 

És hát mit tegyen az ember fia, ha megfelelő mennyiségű és megfelelő minőségű szexre vágyik? Hát több dolgot is tehet. Lényeg hogy a minőség és mennyiség ne menjen egymás rovására. Mennyiség alatt nem az egy partnerrel levő szexuális aktusok darabszámát értem, hanem a több partnert. Minőség alatt pedig, hogy számunkra jó legyen a szex. Dughat az ember sokat, ha nem úgy dug ahogy szeretné. Megbaszhatsz te napi 10 nőt is, ha egyiktől se kapod meg amit szeretnél akkor morci leszel. Fordítva is. Lehet bármilyen jó, változatos, kielégítő a szex egy (darab) nővel, a magamfajta mániákusok rögtön más punciban szeretnének turkálni. Fenn tartani ezt a kettősséget pedig nem egyszerű. A lényeg hogy mindig meg kell ragadni az adandó alkalmakat. Nincs az a dugás, amit megér kihagyni. A szükséges szexet pedig sokféleképpen elérhetjük.
1) Egyrészt meg kell becsülnünk a szexéhes, "szabados", odaadó(!) nőket. Ők azok akikről nem szólt eddig a cikk. Ők azok akik nem problémáznak ha dugásról van szó. Ők azok akik szemedbe néznek szopás közben. Ők azok akik nem problémáznak ha a szájukba élvezel. Ők azok akik orbitálisakat élveznek, amitől mi is hatalmasokat élvezünk. Ők azok akikkel igazán élmény a szex. Nem tudom feltűnt-e, de nem írtam arról hogy szépek legyenek. Mivel ez a legkevésbé sem fontos. Becsüljük meg azokat a nőket akik minden teketóriázás nélkül teljesítik vágyainkat. Ők képviselik a minőséget!
2) Másrészt trükkökhöz kell folyamodnunk. Általában ezek a kevésbé minőségi dugások, viszont mennyiségben annál több összehozható belőlünk. Mindent meg kell tennünk hogy megdugjunk bárkit, bárhogyan. Elérhetjük ezt bármilyen eszközzel. Hazugságok, kihasználás, pénz. Itt jön be az, hogy mindig meg kell ragadni az alkalmat. Ha valaki "úgy" közelít, ne balfaszkodjunk, használjuk ki a lehetőséget. Továbbá ott a fordított helyzet. "Ha a hegy nem megy Suprához" alapon mi magunk teremtsünk olyan szitukat, amiből aztán szex lesz.

customer survey

 

 

 

 

 

1) A stabil kapcsolat:
A hosszú távú párunk. Ő az akivel kiélhetjük a perverzióink nagy részét. Ő az akivel bármikor szexelhetünk. Ő az aki tudja pontosan hol és mikor kell megnyalni hogy jó legyen. Ő az akinek a szexuális kielégültsége napi örömöt jelent nekünk. Ő az akivel bárhol csinálhatjuk. Csúnyán mondva, ő az, aki bármikor kéznél (fasznál?) van. Legalábbis ennek így kell/kéne lennie. Egy dolgot viszont biztosan nem kaphatunk meg tőle. A többféle puncit. Emiatt van szükség a többire. Valamint azért mert általában vele sem tudjuk minden perverziónkat, vágyunkat kielégíteni.

2) A szerető(k):
Átmenet a hosszú távú partner és az egy éjszakás dugás között. Ő is pontosan tudja hol jó nekünk, miket szeretünk. Vele is kiélhetjük a vágyaink jó részét. Gyakran kéznél van, de nem mindig. Mivel nem fizetett szexről van szó, az elején megkapjuk a hódítás élményét is. Egy ideig megkapjuk tőle az "új punci" érzést. Változatosságot nyújt a stabil partner mellé. További nagy előnye hogy több lehet belőlük egyszerre.

customer survey


 

 

 

 

 

3) A kurvák:
Itt rögtön meg kell különböztetni két kategóriát. Az egy (néhány) alkalmas kurvákat és azokat akikhez visszajárhatunk. Azok a kurvák akikhez csak egy alkalomra térünk be instant változatosságot adnak. Sokféle van, csak győzzünk válogatni. Tandíjra gyűjtő egyetemista, főút szélén álló, bordélyházi, neten hirdető, piros lámpás. A kinézet a legótvarabból a címlaplányig, az ár szintén. Csak győzzünk válogatni. Velünk érjük el igazán a mennyiséget. A szex minőségbe változó, leginkább éppen csak kielégítő. Nagy lutri hogy milyen lesz az aktus. Szintén tökéletesen ezek a lányok arra, hogy fullos csajokkal dugjunk. Itt nincs mese, a legjobb pinát is meg lehet kapni bárkinek, bármikor. Használjuk is ezt ki. Néhányuk megkapjuk azokat a dolgokat is amiket otthon esetleg nem, vagy csak ritkán (anál, stb.)
Óriási negatívum: nyilvánvaló okok miatt épeszű ember nem részesíti őket orális szexben, és nem teszi be nekik gumi nélkül. Így rengeteg perverzió megvalósíthatatlan. Szerencsére azokat stabil párral letudhatjuk. De ami a legfontosabb amiért érdemes elmenni a hivatásosakhoz! Van olyan perverzió amit gyakorlatilag csak pénzért kapunk meg. Gondoljunk csak bele, ha egy négy punciból álló pinatornyot szeretnénk megbaszni, akkor várhatunk a lehetőségre, az sosem fog eljönni. Irány a kurvák és borsos áron, de megkapjuk amit akarunk.

Ha jó minőségű a szex, akkor rögtön potenciális jelölt a másik (visszatérő) kategóriába.
Azok a ribancok, akikhez visszajárunk nem véletlen kerülnek ebbe a kategóriába. Azért kerülnek ide, mert azt vagy olyat kapunk tőlük, amit mástól (ilyen rendszerességgel nem) Gyakorlatilag betöltik egy szerető szerepét, bár sajnos pénzért. Cserébe bármikor készen állnak. 

4) Az adandó alkalmak:
Egy éjszakás kalandok, kósza dugások. Potenciális szerető jelöltek, akiknek 95.672%-a csak egyszer kerül farkunk hegyére. Lehet hogy ők találnak meg minket, lehet hogy nekünk kell rájuk nyomulni. Dettó azt a célt szolgálják mint a kurvák. A különbség hogy ingyen (innen a hódítás élménye) viszont (beállítottságtól függően) ritkábban. Valamint az, hogy a legtöbb esetben ótvar a szex minősége, a perverz vágyaink beteljesítése esélytelen. Ritkaság számba megy ha egy kósza dugásnál rögtön anállal és arcpakolással ajándékozhatjuk meg a nőstényt. Mégis, ragadjunk meg minden lehetőséget, soha sem tudhatjuk, hogy a legnyomibban kinéző lány mire képes az ágyban és miket vállal be. Meg különben is, ahogy már írtam: a pina az pina, az mindig öröm. Ha pedig ingyen van és kihagyod barátom, akkor óriási ökör vagy. Ah és a legfontosabb. Ne legyünk mohók. Ha valaki nem hajlandó teljesen odaadni magát, akkor legalább kaparintsuk meg azt amit odaad. Ha csak egy kis ujjazást enged a csaj, menjünk bele. Ha csak szopni akar, menjünk bele. Ha nem akar szopni, csak dugni, menjünk bele. Ha csak kiveri, menjünk bele. Ha csak a melleit engedi markolászni, menjünk bele. Menjünk bele mindenképp, mert soha sem tudhatjuk nem-e fog többet engedni. Ha igen akkor fasza, ha nem akkor örüljünk annak amit kaptunk.
 

customer survey

 

 

 

 

 

Mit értek az alatt hogy ki kell használni minden alkalmat és néha aljasnak kell lenni? Az alább felsorolt dolgok mind-mind hatalmas és emlékezetes élmények a mai napig. Ezek csak az "extrémebb" esetek, mutatóul, hogy mennyi trógerságot meg lehet tenni.

  • Akár hogyan fűztem a csajt, nem volt hajlandó dugni velem. Viszont a sok fűzés hatására rádumáltam hogy egyszer verje ki!
  • Szexeltem 60 éves nővel!
  • Rendszeresen dugtam egy közel 50 éves nagyival.
  • Dugtam 110 kilós nővel!
  • Dugtam 40 kilós gizdával!
  • Középiskolás szűz lány nem engedte a dugást, nem szopott, de engedte hogy néha kinyaljam.
  • Szintén fiatalka kíváncsiságból végignézte ahogy kiverem.
  • Megdugtam egy haverom anyját.
  • Megdugtam egy haverom húgát.
  • Pénzért szexeltem (igen, nekem fizettek)!
  • Fizettem azért hogy pl.:
    • Néger csajjal dugjak.
    • Kiverje egy keleti csaj.
    • Egyszerre több-lánnyal dugjak. 
    • Rendszeres anál miatt.
    • Agresszív szex miatt.
    • Mélytorok miatt.
    • Idős nővel dugjak.
    • Öklözhessek.
    • A hajára élvezhessek.
    • Leszopjon a moziban.
    • Arcon pisálhassam.
    • A2OM
  • Alkesz (nem-prosti) nőknek fizetek a szexért.
  • Egy csaj le akart szopni, de nem engedtem, viszont átvertem és az arcára élveztem.
  • Rávettem egy csajt, hogy gloryhole-ozzunk.
  • Egy nőt elfenekeltem és a seggére élveztem.
  • Pofátlanul kihasználtam egy csaj szerelmét.
  • Hülyére itattam nőket a szexért.
  • Megdugtam pár munkatársnőmet munkaidőben.
  • Elfogyasztottam pár elvált szomszédasszonyt.
  • "Zsaroltam" egy tanítványomat a szexért.

 

customer survey

 

 

 

 

 

 

Ha már felsorolások, álljon itt egy kis szösszenet azokból a perverziókból amiket kedvelek, vagy amikben már valaha részt vettem, vagy amiket rendszeresen csinálok, vegyesen. Akár fizettem értük, akár nem, akár párommal, akár mással, vegyesen.

  • Szó szerint órákon át, folyamatosan csak szopatni, közben többször a szájába/arcára élvezni.
  • Előjátékot és dugást átugorva rögtön seggbebaszni.
  • Franciázva elélvezni.
  • A nőstény szájába élvezni úgy hogy aztán kifolyassa a cuccot.
  • Úgy dugni/nyalni/szopatni, hogy az előző adag gecim az arcán van.
  • A csaj pinájára élvezni, miközben egy másik nő nyalja.
  • A csaj pinájára/arcára/szájába élvezni, miközben maszturbál.
  • Sok síkosítóval erőteljesen, gyorsan, sok ujjal ujjazni.
  • Pornó nézés közben csak szopatni.
  • A farkammal csapkodni azt a testrészt ahova élveztem.
  • Spontán odamenni a páromhoz és valamelyik csodás (pucér) testrészére ráverni.
  • Spontán a szájába adni és a végén a rajta levő ruhára élvezni.
  • "Ő keze a csiklóján, vibri a puncijában, én nyelvem a fenekén" kombóval élveztetni a lányt.
  • A millió féle fanszőr fajtát/mintát/stílust.
  • Dugáskor csak félrehúzni bugyit és a végén ráélvezni.
  • Ha szoknyában van a csajom és random (akár publikus) helyeken betenni neki.
  • Csapkodni, markolni a fenekét szex közben.
  • A leglehetetlenebb helyeken dugni.
  • Felváltva baszni a fenekét és nyalni az ánuszát.
  • Felöltözve kezdeni a szexet, hogy aztán egyesével kerüljenek elő a testrészek, le a ruhadarabok.
  • A (nap)szemüvegére élvezni.
  • A csúnya beszédet szex közben.
  • A kezébe élvezni, hogy utána azzal verje.
  • Az éppen elélvezett, petyhüdt farkammal mélytorkozni.
  • A fishnet harisnyát!
  • A barnulási csíkokat.
  • Jól kinyalni a fenekét, aztán ráverni az ánuszára.
  • Ha maszturbál miközben dugom/szopatom.
  • Ha lassan nyelvel lenyalja a péniszről az elélvezés után még ott maradt gecit.
  • Ha a heréimmel játszik a lány.
  • Amikor úgy jelzi a szex igényét, hogy pucér seggel bedől előttem.
  • Tovább dugni a gecis punciját.
  • Szopás végén nem pusztán a szájába élvezni, hanem előtte kivenni és magamnak verve a szájába folyatni.
  • Dugás közben kivenni a farkam és megcsapkodni vele a puncit.
  • Ha elélvezés után még játszik a faszommal.
  • Szájába/arcára élvezéskor megmarkolni a haját és hátra hajtani a fejét.
  • Ha ráül az arcomra.
  • Ha széthúzza a fenekét amikor ráélvezek.
  • Amikor ő magad adja a számba a mellét, tolja az arcomba a punciját.
  • Amikor ő igazítja be a faszt behatoláskor.
  • Ha egy kedves férfitársammal ketten vagyunk egy csajjal és egyikünk kutyapózban bassza, a másikunk szopatja.
  • Amikor úgy szopnak hogy még a farmer is rajtam van.
  • Játszani a lógó, gravitáló mellekkel.
  • Maszturbáló harmardik lányt nézni szex közben.
  • Úgy szexelni egy lánnyal hogy közben egy másik lány rajta tevékenykedik.
  • Pina/fenék/száj sor. (Több lány szép sorban, ugyanabban a pózban, egyszerre egyiket dugni/szopatni, míg a többi várja a sorát! Nagyon drága mulattság.)
  • Egyszerre élvezni egy puncira és egy arcra.
  • A fanszőréhez dörgölni a farkam.
  • Jó csatakos szex. Pinadzsúz, síkosító, olaj!
  • Finoman szájbakúrni!
  • Kutyapózban lassan vontatottan dugni, cirógatni a hátát, aztán hirtelen megmarkolni a haját és keményen baszni.
  • Imádom amikor a párom vibrátort használ!
  • Amikor nekem szop és nem a farkamnak. Amikor a szemembe néz közben.
  • Amikor a faszt élvezni, mintha én ott sem lennék.
  • Imádom ha csak az a testrésze fedetlen amire élvezni készülök (puncija/feneke/melle).
  • Reggel arra kelni hogy odatolja a fenekét vagy elkezd szopni!
  • Felvesszük videóra a szexet és utólag visszanézve látom hogy a kamerába nézve csókot dobott.
  • A mellbimbóhoz dörgölni a faszom.
  • Amikor a farkamat nézi ha ejakulálok.
  • Ha ejakuláció után szó nélkül rögtön szopni kezd, jelezvén, még nincs vége.
  • Amikor azt mondja: "Most nagyon nincs kedvem se a szexhez, se utána gecit takarítani! Verd magadnak, aztán ha közel vagy gyere át és told a számba és lenyelem."
  • Ha csak baráti alapon elégítenek ki!
  • Ha csak szopásnak indul a dolog, de látom hogy elkezd a bugyijában turkálni.
  • Amikor nedvesítés céljából ráköpök a puncira, beletörlöm a farkam és újra berakom.
  • Amikor nedvesítés céljából kihúz engem magából és jó nyálasan bekapja, aztán berakja újra magának.
  • Ha egyre feljebb/beljebb húzza a fejem az élvezettől amikor nyalom.
  • Amikor puncinyalás közben egyszercsak odatartja az ánuszát.
  • Ha kutyapózban dugom és szúthúzza a fenekét.
  • Ha úgy mélytorkozik hogy fogom a fejét és én döntöm el mikor veheti ki.
  • Amikor mélytoroknál egyenesen a torkán landol a sperma.
  • Ha úgy dugok valakit hogy ő maga nem akarja, és pénzt sem kap érte (semmi rape!)
  • Amikor a barátnőm eljátsza hogy kurva.
  • Amikor a kurva eljátsza hogy a barátnőm.
  • A szex előtti zuhanyzáskor dugni.
  • A szex utáni zuhányzáskor dugni.
  • Amikor azt mondja: "Leszoplak gyorsan, hogy este sokáig bírd, jó?"
  • Ha combfixben várnak otthon.
  • Dugni miközben telefonál.

Szerző: supracoger  2011.01.01. 21:09 12 komment

Címkék: szex szavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://supracoger.blog.hu/api/trackback/id/tr672543645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kenájkikit 2011.01.03. 00:23:53

ezek mind imádom, de hiányoltam azt amikor nagyon nedves a punci, tocsog, a lány lovagol, leszáll róla, leszopja a punci nedvét és megcsókol

kenájkikit 2011.01.03. 00:24:37

komment előhozó komment

kenájkikit 2011.01.03. 00:26:21

fúú bazz, meg most még csomó minden, de nem írom le mind:D

supracoger · http://supracoger.blog.hu/ 2011.01.03. 10:49:33

miért ne, ezért van a kommentelés!

2011.01.03. 13:36:45

itt aztán van szexuális kultúra :)
(csodás évkezdés volt)

--tionion-- 2011.01.31. 22:54:20

te egy beteg állat vagy, de csodállak :)

--tionion-- 2011.02.01. 20:01:00

@drej: félreértesz, én nem pejoratív értelemben használtam ezt a jelzőt. a hozzászólásoddal amúgy valahol még egyet is értek.

--tionion-- 2011.02.01. 21:26:50

@drej: pedig tulképp ezt csinálom, puncira vadászok, és ha meglátom, köpködök. csak épp nem átvitt értelemben :) ;)

supracoger · http://supracoger.blog.hu/ 2011.02.02. 06:28:00

@drej: Hidd el drága, ha minden férfinak ilyen nő jutna mint Te, csődbe mennének a Viagra gyártó cégek és az utcákon csupa boldog arcú férfiakat látnánk. :)
süti beállítások módosítása